heel goed!

bij telefonische vraag van mijn kant werd ik erg prettig en accuraat geholpen, het bestelde was er snel en het voldoet heel goed! dank en zeker tot een volgende keer

Mooie producten

Mooie producten van goede kwaliteit (Hout en Stof in plaats van plastic) en precies het goede aanbod.

Mooi speelgoed, netjes geleverd

Veel variatie, goede omschrijving op website, ik koop vaker materiaal voor de logopedie praktijk.

prima service en nazorg

Ondanks vertraging toch tijdig (verjaardag) geleverd, de voortgang werd keurig gemeld.

Besteld en de dag later geleverd.

Goede omschrijving profijt.

Super snelle service. En het product is net zo mooi als op de site staat. Prima kwaliteit.

Het boek dat ik besteld had bleek een kleine beschadiging te hebben. Daar ben ik netjes vooraf over gebeld en hoewel ik niet om korting had gevraagd kreeg ik die wel. Heel netjes dat men dit zelf heeft opgemerkt.

Snelle reactie en vriendelijke receptioniste en erg behulpzaam.

Perfect!!

Wat een fijne winkel! Erg behulpzaam bij vragen en je word zo snel geholpen. Ben erg blij met de fiets voor onze dochter. Ik zou iedereen deze winkel aanbevelen!!

Website werkt prima, maar bij de betaling ging het mis. Ik kreeg een melding dat de betaling niet gelukt was, terwijl het bedrag al van mijn rekening was afgeschreven. Ik ontving twee maal dezelfde mail daarover. Een dag erna kreeg ik het pakket wel thuis!

Prima product

Goede levering, op tijd!

Correct, vriendelijk en snelle levering

Ik werd heel netjes en vriendelijk gebeld over een product waar ik nog een keuze moest maken maar niet door had gehad.

Geweldige service

Zo snel en vaardig ingepakt!!! Erg fijn!!

Mooi speelgoed en vlot bezorgd!!!

Mooi speelgoed snelle levering

Soepel proces

Mooie web-site, perfecte service / snelle bezorging

Fijn dat de mogelijkheid bestaat om 'on-line' iets moois / leuks te bestellen. Goeie website, uitstekende service (zelfs in het weekend !). Om vrolijk van te worden toch !

Mooie winkel. Goede service

Aardige bedienjng

Goed en vlot bezorgd.

Het was goed ingepakt en ik kreeg het een dag eerder dan aangegeven was.

Heele goede site

Wederom goed en snel afgehandeld

Top bedrijf doet wat het moet doen ga vooral zo door.

Uitstekend. Snel bezorgdt en op tijd!

Uitstekend. Snel bezorgdt en op tijd!

Topservice

Via bol.com een bestelling gedaan. Helaas was verkeerde geleverd en heb telefonisch contact gehad met Roos. Topservice! Het juiste werd verstuurd en bij levering zat er geschreven kaartje bij en extra knuffeltje om het goed te maken. Echt super!

Positieve ervaring mede naar aanleiding van telefonisch contact, alleen is niet bestelde geleverd.

Jammer dat het verkeerde is verzonden anders was mijn cijfer een stuk hoger geweest. Overigens vind ik het jammer dat ik alleen kan meedoen aan de enquête als ik akkoord ga met verwerking van mijn persoonsgegevens. Dat moet ook mogelijk zijn zonder dat ik er mee akkoord ga.

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen