Super klantenservice

Ik had via Bol.com een knuffel besteld, niet wetende bij welke winkel exact deze vandaan kwam. Ik zag de folder bij de levering, ik had helaas de verkeerde kleur ontvangen, dus belde direct naar de winkel zelf. Super vriendelijk geholpen aan de telefoon. Terwijl ik wat later dan afgesproken aan de telefoon de bestelling bij de winkel zelf had geplaatst, (het werd in de avond) had ik alsnog de volgende dag de reserve-lievelingsknuffel van mijn zoontje in huis! Ik vind het erg jammer dat ik niet in de buurt woon om de winkels eens in het echt te bezoeken want ik ben nu al fan!

Hele fijne winkel met heel mooi speelgoed

Mooi uitgebreid assortiment. Snelle levering bij webbestelling, maar ook heel vriendelijk personeel in de winkel.

Mijn vraag werd direct uitgevoerd en er werd goed meegedacht.

Top snelle levering

Snelle levering, goed product

De dag nadien al geleverd. M'n dochtertje is er blij mee!

Fijne mensen die hart hebben voor de klant

Je wordt vriendelijk geholpen en ze gaan voor je op zoek mocht het nodig zijn.

Product heeft zeker aan de verwachtingen voldaan.

Jammer dat er niet duidelijk bij stond hoe lang het duurde voordat het artikel leverbaar was. Ik betaal €199.00 vooruit en weet niet of ik het binnen 1 week thuis krijg gestuurd of binnen 4 weken of mogelijk nog langer. Er stond alleen : zodra alle onderdelen binnen zijn wordt het artikel opgestuurd. Ik vind dat te weinig info naar de klant toe. Het was een kraamcadeau, prettig als je dan iets meer weet. Verder ben ik tevreden.

1month without news +update

I ordered on the website one month ago and had to send 4emails. I only got one answer telling me the stock was getting refilled and that it would take 6days. That was 20days ago !!! I tried to call two different numbers and the same voice tells me they're not available for the moment. I called on three different occasions. Still no news of my order and no answer ! Update: one day after another intent at having an answer I got contacted by the nl service and got it delivered the next day with an apology card. The Nederland service is very good ! Wouldn't say the same about the French or Belgian one.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle service en heel mooie producten

Ben heel blij met mijn onlangs gekochte SIgikid Sweety XXL dieren

Met zorg werd meegedacht

Een knuffel was niet meer op voorraad maar Ollie kon snel besteld.

Goede service en snelle levering.

Snel en volgens afspraak

Prima website, waarop duidelijk staat wat wel en niet op voorraad is. Zelfs in deze drukke tijd, 's avonds besteld, volgende dag netjes bezorgd. In de winkel ook altijd goede ervaring en mooi speelgoed. Rij er graag voor om.

Super blij met service

Heel blij met service. Ik deed een verzoekje bij “opmerkingen” en zij hebben daar echt aan voldaan. Bedankt!

Prima service, snelle levering

Prima service, ook telefonisch prettig contact en snelle afhandeling. Top

Hele vriendelijke service

Fijne en snelle service

Prachtige winkel, behulpzaam en vriendelijk personeel

Prachtige winkel waarin je als kind en ouder een mooie ervaring meemaakt! De mythische Lego kluis is ongeëvenaard. Ik woon zelf in Utrecht maar mijn twee zonen willen graag even naar Driebergen om hier rond te kijken

Mooi en kwalitatief goed speelgoed

Mooi en kwalitatief goed speelgoed. Jammer is dat knuffels (zelfde model) van verschillende materialen gemaakt worden. Zo kan je dus geen back up knuffel nemen.

Vriendelijk via de mail te woord gestaan over een beschadigd artikel.

Correcte en zeer snelle levering

Planet Happy geeft ook altijd leuk en goed advies

Leuke en unieke producten, goede levering

Leuke en unieke producten, goede levering. Supertoffe winkel. Misschien een idee om het aantal fysieke winkels op te schroeven.

goede service

Mijn contact met planet happy heb ik als prettig ervaren.ze denken mee in oplossingen totdat je tevreden bent

Klantvriendelijk en nemen de tijd voor je

Fijn telefonisch contact gehad en komen afspraken na. Wanneer nodig rijdt er een collega naar het magazijn om het gewenste artikel te halen zodat ik het dezelfde middag nog in de winkel kon komen afhalen. Geweldige service!

Super snel

Super snelle bezorging!

Planethappy heeft een groot assortiment en ze verzenden dezelfde dag.

goed product

Snel geleverd, en de verzendkosten ook redelijk.

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen