Thank you for your service

toys are very good quality and quick delivery

Keurige vlotte levering

Goede service en snelle levering

Mooi aanbod aan artikelen! Dacht 2 artikelen te bestellen, maar door te vlug handelen bleek ik er maar 1 in winkelmandje te hebben gedaan. Was bang 2x verzendkosten te moeten betalen, maar snel een mail gestuurd en het kon alsnog worden toegevoegd. Kreeg een link om resterende bedrag nog te voldoen. Super service, en mijn neefje blij met zijn cadeaus

Prijsklasse hoger dan andere sites

Heb een loopkar gelocht van 49,95 Terwijl deze (exact hetzelfde) op een andere site word aangeboden voor 37,95

Late levering

Na 12 dagen wachten zonder bericht zelf contact opgenomen. Bestelling niet compleet dus niet verstuurd. Jammer dat de verjaardagcadeaus daardoor te laat waren. Aangepaste bestelling werd snel verzonden maar zonder excuses. Verder voor een bedrijf dat happy planet heet weinig gedaan aan verpakking of leuker maken van verzending voor kids. Ruimte voor verbetering!

Een mooi duurzaam assortiment

Als oma en vrijwilligster speelotheek alleen maar goed ervaringen. Prachtig houten speelgoed voor verschillende leeftijden. Een mooie overzichtelijke winkel.

Een winkel die voor haar klanten is.

Zeer goede service, erg klant gericht, en heel flexibel indien je een gedane bestelling wil veranderen, nette prijzen en vriendelijke persoonlijk klantencontact indien dat nodig is. Bij deze winkel heb je echt het idee dat je er als klant toe doet, en niet bij die grote winkels die alleen maar op dikke winst uit zijn, gewoon top. Gewoon top service in velen opzichten.

op de site kon ik niet helemaal de info vinden ,die ik nodig had. Daarom gebeld en werd ik perfect geholpen en geïnformeerd De bezorging ging snel en wederom prima info

Vriendelijke site en service

Prettige site en bij vragen is de klantenservice snel en vriendelijk.

Goede en snelle service

Voor mijn werk had ik goede bellenblaas nodig, deze was beschikbaar bij happy planet.nl Mijn gewenste artikel werd snel verzonden!

Prettige ervaring: goede service en snelle levering

Zo kreeg ik zowel een telefoontje dat het product binnen was (heel persoonlijk dus) en een mail.

Scherpe prijs en snelle levering.

De levering was niet helemaal compleet, maar dit werd direct goed opgelost.

Super het is zelfs in België snel geleverd

Had cadeau voor onze zwangere schoondochter in België gekocht. Daar wij hun nu niet mogen bezoeken dank baar gebruik gemaakt met verzending naar hun. Mooie Muziek knuffel van Happy Horse. Netjes na 1 dag geleverd.

Prima levering

Prima bestelling & levering!

Puzzel gekocht en deze was al snel binnen

Zo hoort het te zijn, dank daarvoor

Wat je ziet is wat je krijgt

Mooi duurzaam speelgoed.

De regenboog in Nijmegen is al 30 jaar de speelgoedwinkel voor mij mijn kinderen en kleinkinderen.

Mooie speelgoed, veel keuze, snelle levering!

Gewoon tevreden.

Prima levering

Spullen zijn netjes verpakt, snelle levering en kwaliteit producten zoals verwacht. Enige kleine minpunt. O.a. 2 zandbak speeltjes besteld. Er staat bij dat figuurtjes willekeurig worden geleverd. Het had leuk geweest verschillende figuurtjes te krijgen (er zijn 4 verschillende figuurtjes). Nu 2 vuurtorens gekregen (wel verschillende kleur).

Snelle en complete levering

Veilig verpakt en compleet.

Supersnelle service

Supersnelle service

Uitstekend!!

Perfecte keuze. Bezorging was op tijd en communicatie was keuring.

Loopfiets werd conform bestelling geleverd. Bij het monteren kwam ik erachter dat de achteras beschadigd was. Klantenservice gesproken. Roos Kok ging meteen aan de slag. De leverancier gaf in antwoord aan dat het onderdeel niet onveilig is en ook niet in het zicht zit (???). Roos heeft toch een onbeschadigde as gevonden en die is naar ons onderweg. Ik ben daar meer dan tevreden over.

Zelfs in deze rumoerige tijden een vlotte levering

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen