Prima winkel

Klantvriendelijk. Mag zelfs even naar het toilet als de nood hoog is.

Makkelijke bestelling, snelle levering, kortom prima !

Zie boven

Zeer goed.

Goede website snelle en correcte levering en goed materiaal.

Vlot geleverd en ziet er heel mooi uit.

Snel geleverd ondanks de Corona perikelen, netjes verpakt en ziet er heel goed uit, erg blij mee.

Snelle levering ook nu tijdens de corona

Alleen jammer dat je bij het fietsje geen bescherming om te stang hebt (BESCHADIGD SNEL MET VALLEN EN OPSTAAN).

Uitstekende service!

Ook qua bezorging! Werd steeds op de hoogte gehouden m.b.t de bezorgroute en tijd! Cadeautje moest op een ander adres bezorgd worden bij familie! Altijd bezorgd; of het in orde is! Vandaag is de kleine jarig en krijgt ze de pop...neem aan dat dat ook in orde is en anders laat ik het U weten! Hartelijk dank voor de goede service!

Delivery was just next day after I made order on Sunday!!!

Ruime keuze en snelle levering

Zeer veel keuze op website. Producten werden snel geleverd. Een aankoop omgeruild en ook dat was snel geregeld. Prima ervaring dus.

Topservice!

Roos van de klantenservice was erg vriendelijk en snel in service, pluimpje!

Leuk

Snel ontvangst en zeer goed verpakt. Mijn dochter is heel blij

Een leuke en lekkere zachte knuffel

De bestelling verliep soepel en snel. De knuffel is voor een baby die nog geboren moet worden, dus ik weet nog niet of hij bevalt. Maar er is al een knuffel van jullie in het gezin die intensief wordt gebruikt. Dus denk ik dat deze leuke knuffel ook flink zal worden geknuffeld.

geweldig!!

goede adviezen, snel gelverd, goed gelever!!

Mooi aanbod en uitstekende service

Het speelgoedaanbod is groot en de prijzen zijn scherp. Bovendien biedt PlanetHappy een uitstekende klantenservice. Ik ben zeer tevreden.

Fijne webshop, snelle levering en prachtige fietsjes.

Perfecte service.

Zo betrokken en behulpzaam

Ik had een bestelling gedaan die ik met spoed n nodig had voor een crematie. Er waren een aantal beertjes nog niet op voorraad. Ze hebben er alles aangedaan om de levering op tijd te krijgen. Met daarbij nog een mooie kaart met veel sterkte. Nogmaals heel erg bedankt

Super! Artikel niet in voorraad maar gebeld of we het alternatief wilde hebben, goed meegedacht !

Mooie fiets!

Alles is goed gegaan wat planethappy betreft

Door de corona is dit een makkelijke en veilige manier om te winkelen.

Prima geregeld

Goed geregeld en bezorgd in zweden. Dankjewel

Super snel in huis

Op zondag besteld, de volgende dag in huis. Mooie lieve knuffels

Beste prijs die we konden vinden en volgende dag in huis. Niets op aan te merken!

Goede ervaring

Leuke kleine cadeautjes en snelle bezorging .

goede service, mooie producten

de leuke spellen kwamen snel en heel veel dank voor de superleuke kado´s die mijn dochter op haar verjaardag van jullie kreeg toegestuurd, grote verrassing!

snel en goed

leuke producten in dit geval Geomag

Uitstekende service!

Zonder aarzeling staat planet happy voor je klaar. Uitstekende service en vriendelijke mensen.

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen