Hele fijne winkel met kwalitatief super goed en leuk speelgoed!

Personeel staat altijd klaar om je te helpen. Heel persoonlijk en betrokken. Veel keuze, wordt leuk ingepakt. Ben blij met zo’n mooie speelgoedzaak in Driebergen!

Goed en snel geleverd

Het bestelde volgens afspraak geleverd, goed verpakt, en voldoet aan verwachting

Ik heb naar jullie gebeld en ben geweldig geholpen door het meisje aan de telefoon.

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde en ik ben er tevreden over. Pakket werd snel en correct geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en fijne website

Snelle levering en fijne website

Me kleine is super blij met de trybike goede materiaal en stevig genoeg hij gqat er goed op

Super goed

Een SUPER snelle levering.

Mooie winkel zeer behulpza

Coronaproof. Zeer behulpzaam.uitgebreid de tijd om te winkelen.. Mooie ruime winkel

Topservice, aanrader!

Oorspronkelijk geleverde product was niet geheel in orde. Na contact kregen we direct een nieuwe toegestuurd, nog voor het retour zenden van het product, zeer prettig, snel, vriendelijk. Het nieuw ontvangen product was top en wordt met veel enthousiasme gebruikt.

perfect :)

Everything was great ! Fast and accurate :)

Super product, snelle levering!

Ik heb al meerdere keren hier besteld en ik ben altijd tevreden. De producten zijn erg mooi en de levering is snel.

Supersnel, en een mooie Steiff beer.

Snelle levering van een kwaliteitsproduct gekocht bij een superleuke winkel!

Snelle levering van een kwaliteitsproduct, gekocht bij een superleuke winkel met heel veel keuze. Mooie website.

TOP!

producten zijn van zeer goede kwaliteit en educatief. klanten voelen zich echt koning! zeer snelle reacties van de klantendienst en top-service! doe zeker zo verder

Goede ervaring.

Verpakking is mooi vormgegeven en de knuffel is super schattig.

Supersnelle levering, top!

S avonds om 22.00 uur besteld, volgende ochtend in huis....TOP!

Besteld en geleverd

Prima, netje ingepakt en snel geleverd, met goede info tijdsbalk leveren.

Excellent

PlanetHappy have a amazing selection of toys at competitive prices, their website is very good and their customer service is brilliant! I order from the UK to send gifts to my 3 grandchildren in the Netherlands which is much easier than sending them gifts from the UK now! Happy Grandchildren = Happy Grandma!

Heel veel keuze en zeer behulpzaam.

Ik kreeg foto's gemaild van bepaalde speelgoedbeesten om zo mijn keuze beter te kunnen bepalen. Heel plezierit dat persoonlijke contact.

Snelle levering, volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Fijn!

Fijn product en goede klantenservice.

Zeer veel keus en goede service

Zie boven

Geweldig!!

Ik vond het super bestelling geplaatst de volgende dag al in huis!!!hele snelle goede service

Super geregeld en altijd vriendelijk

Online besteld en opgehaald in Driebergen. De website is overzichtelijk, de bestelling verliep soepel en de informatie was prima. Het afhalen in Driebergen was ook goed geregeld (al hoop ik dat we snel weer, zonder afspraak, langs kunnen)

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen