Koop alleen producten die op voorraad zijn.
Edit: Na de review te hebben ingediend, is er contact met me opgenomen door een medewerker van PlanetHappy. Zij heeft via mail en via (handgeschreven) kaart + knuffeltje haar oprechte excuses aangeboden over hoe de bestelling verlopen is. Dit kan ik erg waarderen en heb daarom mijn orginele beoordeling van 2 sterren naar 4,5 sterren veranderd (ook omdat de andere ervaringen bij de webshop erg goed waren).
Orgineel:
Ik heb meerdere producten besteld bij PlanetHappy. Wanneer de producten op voorraad zijn is het fantastisch. Producten worden netjes dezelfde dag (voor 22:00 besteld) verzonden & dus volgende dag in huis (als PostNL meewerkt). Maar ik heb ook twee producten besteld die als leverdatum binnen 5 werkdagen in huis hadden. Na 5 werkdagen kreeg ik een bericht dat een van de twee producten pas weer vanaf 2020 te leveren was maar dat het andere product er aan kwam en na het weekend bij hun binnen zou zijn. Ik heb het afgewacht maar nadat ik op vrijdag na het aangegeven weekend nog steeds niks gehoord had, zelf er maar achteraan gebeld. Toen werd mij giechelend verteld dat het andere product ook pas in 2020 leverbaar zou zijn (hoewel er dus door een andere collega was toegezegd dat het product onderweg naar hun was.) Ik raad dus aan om alleen producten te bestellen die op voorraad zijn als u zeker wilt weten dat u de door u bestelde producten zult ontvangen.