Heel erg fijn en snel!

Super nette bezorging die meteen werd verstuurd! Ga er zeker nog vaker iets bestellen. Heel erg blij mee :)

Goede en nette afwikkeling

Eerste bestelling maar zeker niet de laatste wat een vlotte levering !

Mooi speelgoed en snelle levering

Een mooie collectie houten speelgoed. Kleurrijk en educatief. Ook bijzonder speelgoed, wat niet overal te verkrijgen is. Vlotte levering.

Geweldig bedrijf

Wat een service. Ik had een klein onderdeel nodig wat versleten was van een Big Jings houten loopfiets. Via internet bij jullie terecht gekomen. Niets eens bij jullie gekocht en mij dan zo helpen bij het vinden van het onderdeeltje. Klasse ik hou deze zaak in de gaten bij een e.v.t volgend kado voor mijn kleinkinderen.

Super tevreden

Bestellen was gemakkelijk en levering was snel!

Snelle verzending

Betrouwbare webshop, niet duur en bestelling had ik binnen 1 werkdag in huis. Leuk aanbod!

Prima service en snelle levering!

Top service bij deze webshop!

Ik bestelde via de webshop een Brio treinset met een uitbreiding aan spoorrails. Toen bleek dat de gewenste uitbreidingsset uitverkocht was, ben ik geweldig goed en naar volle tevredenheid geholpen door medewerkster Roos. Top! En nogmaals dank voor het meedenken en de uitstekende service! Groeten, Joke

Goede webshop, snelle levering

Erg blij met de snelle levering van de bestelde steiff beer!

Bestellen kan in de winkel of website. wij hebben gekozen voor de website en dat ging snel. Echter bleek dat na 5 dagen het product niet was geleverd bij de winkel, wat was aangegeven. Na contact met de winkel en later met de klantenservice bleek dat de levering vanuit de leverancier was uitgesteld. Er was vergeten om dit aan ons door te geven. Excuses zijn aangeboden. Omdat wij binnen 2 dagen het als cadeau wilden geven, kon ik op die dag nogmaals contact opnemen met de klantenservice. Er moest nog even gezocht worden, maar het was binnen. Er is snel voor gezorgd dat het product bij de winkel werd afgeleverd, alwaar wij dat konden ophalen en afrekenen. Het was een mooie oplossing en wij konden ons kleinkind erg blij maken op haar verjaardag.

Snelle en correcte levering

Ik koop het liefst bij webshops met een thuiswinkel waarborg, maar Plannethappy is een goede uitzondering. Het bestelde product werd de volgende dag geleverd. Hun winkel in Driebergen heb ik na mijn online aankoop bezocht, omdat ik benieuwd was. Dat is een geweldige ervaring voor kinderen en ouders. Drie verdiepingen met alleen maar kwaliteitsspeelgoed. Een echte aanrader.

😊

Hele goede service en erg vriendelijk

Perfect!!

-Voldoende keuze - Snelle levering - Goed en netjes verpakt

Top!!!

Service gerichte aardige beleefde mensen. Prachtige knuffels. Heel blij mee en op tijd. Super dank!

Goede snelle service

Mooie producten worden snel geleverd, VOldoende keuze.

Snelle levering en super mooie producten.

Leuke winkel/webshop Leuke producten

Zeer goed en vriendelijk

Erg fijne webwinkel. Doet wat ze beloven. Verzenden duurde wat lang maar zeker binnen de opgegeven tijd.

ruime keuze maar lange levertijd

Een leuk aanbod van speelgoed en goed betaalbaar. Er staat aangegeven dat alles verzonden wordt zodra alles op voorraad is. Producten die niet op voorraad zijn worden binnen 2 tot 5 werkdagen uiterlijk verzonden stond op de site te lezen. Hier helaas erg lang moeten wachten op de bestelling en geen reactie op mijn eerdere verstuurde mail met vragen over de levertijd. Ik doe er enkel nog een bestelling voor producten die direct leverbaar zijn.

Persoonlijke en snelle service

Ivm bezorging even telefonisch contact gezocht, direct geholpen, erg vriendelijk.

Pluspunten

Planet Happy heeft alleen degelijk en duurzaam speelgoed. Gaat lang mee, maar kost natuurlijk wel wat.

• Prijs

• Kwaliteit

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en echt mooie spullen. Kwaliteit van bestelde is hoog en goed verpakt.. Vriendelijke snel reagerende klantenservice. Ruimhartige probleemoplossing..

• Prijs

Hoofdstraat 101