Pluspunten
Prachtig houten speelgoed en veel keus. De winkel in Driebergen is ruim opgezet en je wordt prima geadviseerd.
VerbeterpuntenBestelling via de website: ik was verplicht een afleveradres in te vullen terwijl ik al had aangegeven dat ik de bestelling in Driebergen zou afhalen.
Pluspunten
Mooi assortiment. Zeer prettig personeel. Mooie winkel. Aandacht voor de klant. Flexibel in de mogelijkheden.
VerbeterpuntenDe producten zijn soms wel heel erg duur.
Pluspunten
heel veel keuze, goede kwaliteit!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles wat we besteld hadden is keurig afgeleverd
Pluspunten
erge vriendelijke product was niet op voorraad maar na een telefoontje hebben ze het geregeld en was het cadeautje op tijd binnen! en er was zelf een cadeautje voor de jarige van uit planethappy.nl erge vriendelijke!!!!
Pluspunten
Fijne snelle levering, nog nooit een pakketje zo snel ingepakt zien worden en verstuurd.
VerbeterpuntenHet pakketje was een soort van envelop, die helaas aan de zeikanten open was. Hierdoor viel het product eruit, door attente medewerker echter toch compleet in ontvangst kunnen nemen.
Pluspunten
Eerder bezorgd dan verwacht
Pluspunten
Snelle levertijd Gemakkelijk bestelprocedure
Pluspunten
een goede feedback op de vragen over artikel vooraf aan bestelling ! Bestelling was er de volgende dag en was precies naar verwachting.
Verbeterpuntennee, alles was naar wens.
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenIets steviger verpakken
Pluspunten
Onvoorstelbare uitstalling van artikelen met name LEGO. Zeer vriendelijke medewerkers (Driebergen)
Pluspunten
Mooie winkel, zeer klantvriendelijk en verkopen echt kinder speelgoed van zeer mooie producten
Pluspunten
Snel via bol.com
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website.
VerbeterpuntenNvt