Prachtig speelgoed en goede service!

Prachtig speelgoed en goede service!

Snelle correcte levering

De levering was snel. Resultaat: blije dochter.

Prettig winkelen

Groot assortiment hoog waardig speelgoed met een reeële prijs. Levering is snel en met zorg verpakt.

Alles vlot afgehandeld, mooi speelgoed

Service zoals ik het gewend ben

Al jaren koop ik kadootjes bij mijn favoriete speelgoedwinkel de regenboog, nu met click en collect was het anders, maar nog steeds de persoonlijke en vriendelijke service die ik gewend was :) Vrijdagavond besteld en zaterdag middag ophalen. Helemaal super!

Mooi groot aanbod en goede service!

De bestelling kon na 1 dag worden opgehaald. Ze bellen je als het klaarligt in de winkel. Mooie speelgoedwinkel, met kwaliteit speelgoed, veel keuze. De kindjes waren blij met de Lego en knuffel. Ik ben fan!

Snel bezorgd

Alles was snel bezorgd in een passend doosje. Precies zoals het hoort. Bedankt!

Prima product. Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmorgen geleverd.

Loopfeets gekocht. Prima product, mijn kleinzoon is er blij mee.

prima!

duidelijke reactie op mijn e-mail en aansluitend goed geregeld!

Topwinkel, snelle en goede service. Prachtig assortiment!

Prima geregeld

Altijd leuk assortiment en nu handig geregeld met bestellen en gratis afhalen in de winkel. Niks op aan te merken en zeker aan te raden.

Redelijk

Wat ik echt een minpunt van de website vond, is dat er nauwelijks een omschrijving opstaat van het product. Daardoor is het online kopen echt beperkt. Dat is jammer en voor jullie een gemiste kans. Daarom deels toch weer naar B.C gegaan, terwijl ik dat eigenlijk niet wilde. Online zou ik dus niet aanbevelen. De echte winkel zeker wel.

Leuk houten speelgoed

Mooi en goed houten speelgoed altijd leuke kraam cadeaus gekocht. Nu een ambulance besteld heel leuk maar de chauffeur zat er niet in die op het plaatje stond product code klopte wel.

Heel goed, en gastvrij!

Ik ben zeer goed geholpen door de medewerker. Er werd gelijk gevraagd of het pakket ingepakt moest worden. Berichtgeving online was ook prima.

Snelle levering, degelijke verpakking. Mooi product.

Supervriendelijke en persoonlijke service

Leuke winkel om rond te lopen met de kinderen. Nu in corona tijd ook prima om cadeautjes te bestellen via click en go. Prima geslaagd voor verjaardagsfeestje!

Goede snelheid van leveren!

Snelle leveren. Product goed verpakt.

Top winkel en top service

Het is heel lang geleden dat ik zo’n fantastische service heb ervaren! Per abuis was er een verkeerd schleich pakket bezorgt (verschil zat in 1 cijfertje van het product nummer). Gebeld. Uitermate vriendelijk te woord gestaan. Juiste pakket de volgende dag alweer in huis. Persoonlijk briefje met excuus en een cadeautje voor mijn dochter. Wauw! Dit wordt de eerste speelgoedwinkel waar ik voortaan kijk of ze in huis hebben wat ik in de toekomst nodig heb! Dikke aanrader.

Super services en zeer klantvriendelijk

Via de site besteld en keurig met mail een bevestiging om het op te mogen halen. Bij de deur kreeg ik de bestelling in een mooie tas aangeboden en alles volgens de regels en richtlijnen betreffende de Corona!

Fijne speelgoedwinkel

Speelgoedwinkel met groot assortiment kwalitatief goed speelgoed. Ik had een vraag over een product en ze zijn telefonisch goed bereikbaar. De website is op een telefoon niet overzichtelijk, lastig zoeken.

Een “internationaal” prachtig bedrijf!

Mijn kleinkind was haar allerliefste knuffel kwijt geraakt tijdens een wandeling. De weg helemaal terug lopen gaf helaas geen resultaat, maar wel heel veel tranen. Ooit had ik deze knuffel aan haar gegeven. Maar ik had echt geen idee waar ik het beertje ooit had gekocht. Omdat ze in het Spanje woont, was het lastig om samen met haar op zoek te gaan. Via allerlei websites kwam ik terecht bij PlanetHappy. Daar vond ik een beertje die op haar geliefde knuffel leek. Ze heeft net “gevideobeld” en was zielsgelukkig. PlanetHappy heeft binnen 5 dagen de knuffel kunnen sturen naar Spanje... Wat fijn!

een overzichtelijk geheel

door de overzichtelijke website kon ik makkelijk een keuze maken en een bestelling plaatsen

Mooi aanbod en goede goede service

Speelgoed van kwaliteit en veel keuze

Fijne winkel met leuke originele dingen

Ik heb verschillende dingen besteld en deze kon ik de volgende dag ophalen. Er is netjes gebeld dat het klaarlag.

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen