Even bijtijds laten weten waarom een zending niet binnen de geplande tijd afgeleverd gaat worden
Pluspunten
Obwohl der Artikel in vielen Shops nur noch unvollständig oder gar nicht mehr angeboten wurde, bin ich hier fündig geworden. Bestellung, Bezahlung (per PayPal) und Lieferung funktionierten unkompliziert und schnell.
VerbeterpuntenEs würde vertrauenswürdiger wirken, wenn nach der Bestellung in der Auftragsbestätigung auch die bestellten Artikel und die Bestellnummer enthalten wären.
Pluspunten
Sneller dan verwacht en tegen een hele mooie prijs
Mag persoonlijker
Pluspunten
Goede communicatie en goede oplossing.
VerbeterpuntenZorgen voor betere bevoorrading.
Pluspunten
Ontzettend aardige medewerker gesproken. Sharon. Ze is heel vriendelijk. Ik had een vraag en ze denkt met je mee. Als ik de volgende keer weer op zoek ben naar een cadeau ga ik zeker weer naar Planet Happy.nl.
Pluspunten
Supersnelle levering. Duidelijke webpagina.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
tot nu toe hebben ze alles wat ik zocht.
Het was niet duidelijk of er bij de lamp wel/geen stekker met draad geleverd werd
Pluspunten
Degelijk speelgoed, kwaliteit voor redelijke prijs. Voordeel kan in water ! Moet nog ervaren over levensduur tijdens gebruik door kleinzoon. Minpuntje mbt winkels: niet alle modellen op voorraad
VerbeterpuntenKon bij geen winkel in de buurt vinden die een exemplaar van de rescue boot in de winkel had staan. Via site besteld en gelukkig was de bestelling oké b
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Good communication. Very fast dispatch. Ggod prices. Easy to use site and payment options
Pluspunten
Scherpe prijs snelle levering
Pluspunten
Mooi snelle levering tegen prima prijs. Even gebeld omdat ik een speciaal lego pakket in 2 dagen nodig had terwijl bezorging binnen 5 dagen was. Hebben ze speciaal uit filiaal Arnhem laten aanrukken om hem op tijd geleverd te krijgen. Top!
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie. Je krijgt heel snel antwoord op je vragen. Ze hebben hier een hele goede klantenservice! Na twee mislukte en geannuleerde bestellingen heb ik hier heel vlot kunnen bestellen wat ik al die tijd zocht! Heel fijn om eerlijk te kunnen kopen!