Pluspunten
Alles ging goed
Bezorgmoment niet volgens afspraak, storende mails.
Goedemorgen Petra, Hartelijk dank voor je verbeterpunt. We nemen dit zeer serieus en zijn bezig om onze procedures aan te passen!
Pluspunten
Snelle, goede levering.
Pluspunten
Via hun website besteld en conform afspraak geleverd.
Hebben station met spraak gekocht. Uitvoering was minder, mogelijkheden te beperkt voor het bedrag wat je ervoor betaald.
Hartelijk dank voor je verbeterpunt! Graag nemen we even contact met je op om dit op te lossen!
Pluspunten
Super dat bij navraag het product zo snel geleverd kon worden. Heel tevreden over de service!!
Pluspunten
Snelle levering. Kleindochter bleek het product al te hebben. Ruilen was geen enkel probleem. Top service.
Ik heb nu 3 keer aangegeven dat ik geen verdere mails wil ontvangen en u blijft mij stalken. Ik was zeer tevreden over de service, maar dit maakt dat ik bij u nooit meer wat zal gaan bestellen.
Pluspunten
Het is moeilijk te beoordelen, de service en afspraken prima, maar ik heb het cadeau doorgegeven aan een kleinkind en heb geen idee hoe de kwaliteit of duurzaamheid is.
Pluspunten
Ik had problemen met het plaatsen van de bestelling. Na telefonisch overleg hebben ze actief meegeholpen en meegedacht om het op te lossen. Communicatie was helder en snel. Zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle en goede service en kwaliteit uitstekend !
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers Goede kwaliteit Brio speelgoed Snelle levering
Ondanks dat de levertijd is aangegeven op de website, kon ons speelgoed toch niet geleverd worden. Het zou dan binnen de 2 weken geleverd worden. Na een maand besefte ik dat ik nog steeds niets had ontvangen. Ik mailde, en kreeg antwoord over speelgoed dat ik helemaal niet besteld had. Verwarring en onkunde alom.
Pluspunten
Het pakketje zou 2 dagen na bestelling binnen komen. Super service want het was er de volgende dag al!! Blij verrast.
Pluspunten
Vlotte leverantie, afspraken werden netjes nagekomen.
VerbeterpuntenMisschien slim om artikelen die niet verkrijgbaar zijn van de lijst te halen.
Pluspunten
Levert sneller dan verwacht