Pluspunten
Op 24 sept heb ik een bestelling geplaatst, echter dit heb ik op 7 oktober nog steeds niet binnen. Aangezien het nu weekend is, zal 9 oktober de eerstvolgende mogelijkheid van bezorging zijn. Ik heb op 3 oktober gemaild waar t blijft en toen werd me aardig aangeboden dat het deel wat beschikbaar is, verzonden zou worden. Maar helaas dit dus ook nog niet ontvangen. Ik ben teleurgesteld, aangezien t kadootjes zijn voor mijn nieuwe nichtje, die inmiddels al een week oud is
VerbeterpuntenLaat het klanten weten als de bestelling langer duurt, dan zitten klanten niet elke dag vol hoop te wachten.
Pluspunten
Alles klopt
Pluspunten
contact aan de telefoon vriendelijk en behulpzaam helaas moest ik twee keer bellen om het verkeerd geleverde materiaal om te kunnen ruilen, het duurde dus ook meer dan 2 weken
Verbeterpuntenpas na herhaaldelijk bellen kreeg ik de juiste levering toegestuurd, vooral bij wachtende kinderen is dit erg vervelend
Pluspunten
Prachtig speelgoed aanbod, in de winkel word je super en kundig geholpen, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenBestelling via de webshop kan erg lang duren ook blijken sommige artikelen die erop staan niet leverbaar
Pluspunten
Komen afspraken na en zijn zeer behulpzaam. Als er iets niet klopt met de zending lossen ze dit goed en netjes op, zonder moeilijk te doen. Dit kom je nog maar zelden tegen. Top!
Pluspunten
Goede en behulpzame communicatie
Verbeterpuntenverzendkosten
Pluspunten
o.k.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Keurig verpakt. Ruime keuze. Betaalbaar.
VerbeterpuntenIk heb voor de eerste keer besteld en dat is allemaal keurig afgehandeld. Ga zo door!
Pluspunten
Snel geld teruggestort gekregen nadat bleek dat de Meneertje/Mevrouwtje boeken van Robert Hargreaves niet meer leverbaar waren. Maar ondanks mijn tip om de boeken dan ook niet meer zichtbaar op de website te maken, zie ik dat ze nog steeds te bestellen zijn... maar niet leverbaar... jammer.
Pluspunten
Bestelling is af te halen wat verzendkosten scheelt. Dat er ook een fysieke winkel is maakt dat het bedrijf voor mij betrouwbaar is.
VerbeterpuntenIk kreeg wel een bevestiging van mijn bestelling, maar hoorde daarna niets meer. Na een week gebeld, bleek mijn bestelling al klaar te liggen in de winkel. Jammer dat ze dit niet hebben laten weten want ik zat maar te wachten.
Beloftes nakomen
Zit al meer dan 2 weken te wachten op een retourbetaling
Pluspunten
Top snelle levering
Ik heb een rugtas besteld maar nooit gekregen