Goed ,niet uitmuntend

Mijn bestelling was niet goed ingepakt . Plastic verpakking was bijeen geknepen.

positief

Zeer snelle levering zonder problemen, goederen zoals beschreven

Pessima

I prodotti ordinativi non so o stati ancora consegnati. Le vostre comunicazioni in merito risultano pressoché incomprensibili poiché espresse in una lingua che non conosco. Vi sarei grato farmi sapere (se la merce è non arruva) il modo per ottenere il rimborso di qua to pagato suo tempo

• Ci consiglieresti? No

Gewoon goed

Duidelijke website, scherp geprijsde producten en vlotte levering.

Goede ervaring.

Snelle levering. Zoals je het verwacht.

niets ontvangen

17 mei kreeg ik een mail van GLSGeachte ontvanger, Bij het afleveren van de zending troffen wij u helaas niet thuis. In uw brievenbus treft u een 'Niet Thuis Bericht' aan. Zendinginformatie Niet thuis code: PVPKB3 Pakketnummer: 43170010344960 Ik was gewoon thuis en er was niemand aan de deur geweest, en er lag niets in de brievenbus. Ik heb tot op heden nog niets ontvangen

Ruim onvoldoende

geweldig

snelle levering goede prijs goed product

Très satisfait

Prix correct livraison rapide

prima levering volgens afspraak

prima levering

Ik had haast en ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben!

Toujours pas livré

Nous sommes le 15/05 toujours pas livré et aucune information pour date de livraison.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Lekker snel geleverd

Ik ben tevreden met de prijs en de kwaliteit

Want die spam van jullie maakt een 5 sterren beoordeling helemaal stuk.

Zie die ene zin.

Goede service en concurrentiële prijzen

Ik bestelde een aantal rubberen blokken voor een autokrik en kreeg een bericht dat een 2-tal blokken blokken een hele tijd uit stock zouden zijn. Ze hebben toen de levering in 2 delen gedaan zonder extra kosten aan te rekenen. Een fijne service van Tools2Go!

Snel geleverd, gereedschap besteld voor auto en is gelijk de volgende dag geleverd. Top

Tools2Go levert goede producten voor een mooie prijs.

Goede producten voor een mooie prijs.

vlot, vriedelijk en behulpzaam

dop 34 goede kwaliteit

esperienza positiva

gli oggetti comprati corrispondono alle caratteristiche segnalate, e la consegna rapida e precisa

• Ci consiglieresti? Si

Toe nu toe goed, het is de eerste bestelling

Bon produit de bonne qualité

Très bon produit, base métal solide Les tiges de soutien sont de bonne qualité également Je suis pleinement satisfait.

Correcte levering

Grote keuze van gereedschappen en snelle levering

Professionali

Ottimo

• Ci consiglieresti? Si

Goede producten.

Leuke producten voor een leuke prijs. Jammer dat de levering via gls slecht ging. Product kwam later omdat het alsnog via de brievenbus kwam via PostNL. Goed verpakt.

About Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.