Pluspunten

Snel en bereikbaar. Goede klantenservice.

Kwaliteitscontrole voor verzending zodat niets ontbreekt bij aankomst bij de klant

Pluspunten

Keurig volgens afspraak geleverd, en prettig met de volg code.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling was niet compleet gebeld mail gestuurd WhatsApp gestuurd geen reactie waardeloos dus.

Pluspunten

Alles. Indien niet te vinden op hun website, even bellen en ze helpen je graag verder.

Mss alle producten plaatsen op de website.

Pluspunten

Net contact. Vlotte afwikkeling en hoge coulance bij afwikkeling van verkeerde levering. Zeer aan te bevelen

Pluspunten

VLotte service. Zeer Goede kwaliteit. Snelle levering. Goede verpakking

Pluspunten

Zeer snelle levering naar Belgie toe

Pluspunten

Snelle levering, betaalbaar en betrouwbaar. Ik heb slechte ervaringen gehad m.b.t internetoplichting. Gelukkig zijn er ook internetaanbieders zoals Tools2Go die de bovengeboemde 3 belangrijkste kernpunten beheerst. Dit is zoals het hoort: 'Eerlijkheid duurt het langst' Ik ben 1 van de vele Nederlanders die keihard moeten werken voor zuurverdiende centen. Vertrouwen is snel geschaad, vertrouwen winnen duurt eeuwig! Tools2go ga zo door superveel sucses met jullie bedrijf! Gr. B van Westerloo

2 sterren: slechter dan verwacht

eerst te late levering , dan vervolgens iets anders leveren wat vergelijkbaar is maar niet het product wat op de site staat. daarover gebeld en dan is het gewoon 4 weken niet op voorraad. bied het dan niet aan op uw site als aanbieding.

Pluspunten

aanbod en soms ook prijs ,vlotte snelle levering

product omschrijving op website

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit ..

Pluspunten

snelle en corecte levering

misschien bij enkele producten een betere beschrijving voor gebruik.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering goede producten 1A+++

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke site met gereedschappen

Levertijd 1 a 2 werkdagen. Werden er 14 na menig telefoontje. Hou U aan U afspraken.

Pluspunten

Snelle, correcte levering, aantrekkelijke prijzen

Geen suggesties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne website, alles netjes te vinden en goede productomschrijving.

Verzenden uitbesteden aan ander bedrijf. GLS komt haar bezorgtijden niet na, en is telefonisch onbereikbaar op avonden en weekenden (blijkbaar.. )

Pluspunten

Prima gereedschap beter dan ik besteld had

been van beiden kreeg waar ik om vroeg

Iets sneller uitleveren

Pluspunten

Zeer snelle levering . Goede informatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Set was voor 75% juist. Spanrol kon niet spanninsloos worden gemaakt met de daarvoor verkregen tools. Werd wel geadverteerd dat deze set voor mijn model was. Helaas! Goed opletten wat je ziet en koopt.

Betere en juiste product omschrijvingen.

Pluspunten

Zeer volledig gamma Overzichtelijke site Kwaliteitsmateriaal Bijstand bij maken van keuze uit het gamma Snelle levertermijn en communicatie

Momenteel geen

Pluspunten

Duidelijke site, gemakkelijk bestellen, snelle service en afhandeling.

Voor mij geen.

15 Donkereweg

Noordgouwe 4317NK

+31-111-795029

About Tools2Go

Tools2Go Online Automotive tools for professional mechanics and anyone doing their own jobs. Here you will find tools you need to repair passenger cars. You can use our tools in your professional garage or at home. The tools last a long time because of their high quality. Even when you work on cars all year round. We supply various brands and deliver to your home as quickly as possible. Then you can get started right away. Click on the subcategories to see what we have for you. We want you to be able to keep working. Missing tools or parts during your work process? Order them on Tools2Go, and we'll deliver to your home or workshop as quickly as possible. Tools2Go sells these famous bands such as: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor,...