3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, veel keuze, verschillende merken.

Producten tijdig afgeleverd, waarschijnlijk was mijn product niet op voorraad dus ik heb een duurder exemplaar/vervangend product ontvangen. Hier was echter geen communicatie over.

Pluspunten

Makkelijke website. Bestelling snel binnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen voor de producten en lage verzendkosten. Er was een vertraging in de levering maar hier werd netjes voor geëxcuseerd.

De plek op de site om in te loggen was niet te vinden. Dit lukte mij alleen via het winkelmandje. Het is een groot voordeel als mensen kunnen zien of iets op voorraad is of niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en prijs kwaliteit

Pluspunten

Alles gaat zoals je verwacht. In alles zeer duidelijk en een prima assortiment.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correcte levering van de bestelde artikelen die van een goede kwaliteit zijn.

Dit bedrijf voldoet aan alle eisen.

Pluspunten

Tools2Go

Pluspunten

Makkelijke en duidelijke site. Alles goed te vinden.

Pluspunten

Vond de levering heel snel moet ik zeggen, had om 17:00 een bestelling geplaatst en had het de volgende dag om 12:00 binnen.

Momenteel niet

Pluspunten

snelle levering, gunstige prijs... kwalitatief goed artikel...

verzendkosten relateren aan de afmetingen van artikel... M.a.w. een artikel die als briefpost kan worden verzonden, en als zodanig blijkt te zijn verpakt, dan ook voor briefpost tarief verzenden en niet een hoger tarief...

Pluspunten

snelle service, makkelijk benaderbare site, netjes verzonden, en precies het product dat ik wilde.

personeel iets meer productkennis bij vragen is handiger

Pluspunten

snelle levering. product voldoet precies aan de beschrijving.

Pluspunten

Snelle levering (volgende werkdag). Product heeft een goede pasvorm. Voelt niet zwaar/professioneel aan, maar voor de prijs kun je dat ook niet verwachten: alle waar naar z'n geld.

Stel alternatieven en aanvullende producten voor op de productpagina (maar wel zinvolle producten), zoals in dit geval een verlengpijpje voor een 1/2 inch ratel/doppenset.

Pluspunten

Snelle levering goede prijs zeer goede kwaliteit

dure verzendkosten voor een goedkoop product

Pluspunten

Zeer snelle levering

Niet

Pluspunten

Zeer gunstige prijzen. Snelle communicatie bij vragen. Snelle verzending.

Voorraad/Levertijd van artikelen zichtbaar op de website?

Pluspunten

Goed gereedschap voor een redelijke prijs, duurde niet al te lang voor dat pakketje bezorgd werd.

Pluspunten

Zeer tevreden over de service. Dit is eindelijk een bedrijf waar je afspraken mee kunt maken!

Pluspunten

Ruime sortering en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering van een torx doppenset. Nadat bleek dat door een foutje op de website ik ook nog een adaptor nodig bleek te hebben van uitwendig 3/8 naar inwendig 1/4 is deze snel en gratis nageleverd. Goede service.

Pluspunten

Prima sneel levering en een goed product.

Geen.

Pluspunten

perfecte afhandeling,goed materiaal, snelle levering,voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Prijs / kwaliteit verhouding is goed en een snelle levering!

15 Donkereweg

Noordgouwe 4317NK

+31-111-795029

About Tools2Go

Tools2Go Online Automotive tools for professional mechanics and anyone doing their own jobs. Here you will find tools you need to repair passenger cars. You can use our tools in your professional garage or at home. The tools last a long time because of their high quality. Even when you work on cars all year round. We supply various brands and deliver to your home as quickly as possible. Then you can get started right away. Click on the subcategories to see what we have for you. We want you to be able to keep working. Missing tools or parts during your work process? Order them on Tools2Go, and we'll deliver to your home or workshop as quickly as possible. Tools2Go sells these famous bands such as: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor,...