Pluspunten

Snelle verzending

De site vondt ik niet professional uitzien. Naar het kijken van het kvk en contact. Leek me het goed om het product te bestellen die ik nodig had. Overall prima. Bedankt

Pluspunten

Snelle levering. Breed aanbod.

Pluspunten

snelle goede levering

Pluspunten

Snel en bereikbaar. Goede klantenservice.

Kwaliteitscontrole voor verzending zodat niets ontbreekt bij aankomst bij de klant

Pluspunten

Keurig volgens afspraak geleverd, en prettig met de volg code.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling was niet compleet gebeld mail gestuurd WhatsApp gestuurd geen reactie waardeloos dus.

Pluspunten

Alles. Indien niet te vinden op hun website, even bellen en ze helpen je graag verder.

Mss alle producten plaatsen op de website.

Pluspunten

Net contact. Vlotte afwikkeling en hoge coulance bij afwikkeling van verkeerde levering. Zeer aan te bevelen

Pluspunten

VLotte service. Zeer Goede kwaliteit. Snelle levering. Goede verpakking

Pluspunten

Zeer snelle levering naar Belgie toe

Pluspunten

Snelle levering, betaalbaar en betrouwbaar. Ik heb slechte ervaringen gehad m.b.t internetoplichting. Gelukkig zijn er ook internetaanbieders zoals Tools2Go die de bovengeboemde 3 belangrijkste kernpunten beheerst. Dit is zoals het hoort: 'Eerlijkheid duurt het langst' Ik ben 1 van de vele Nederlanders die keihard moeten werken voor zuurverdiende centen. Vertrouwen is snel geschaad, vertrouwen winnen duurt eeuwig! Tools2go ga zo door superveel sucses met jullie bedrijf! Gr. B van Westerloo

2 sterren: slechter dan verwacht

eerst te late levering , dan vervolgens iets anders leveren wat vergelijkbaar is maar niet het product wat op de site staat. daarover gebeld en dan is het gewoon 4 weken niet op voorraad. bied het dan niet aan op uw site als aanbieding.

Pluspunten

aanbod en soms ook prijs ,vlotte snelle levering

product omschrijving op website

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit ..

Pluspunten

snelle en corecte levering

misschien bij enkele producten een betere beschrijving voor gebruik.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering goede producten 1A+++

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke site met gereedschappen

Levertijd 1 a 2 werkdagen. Werden er 14 na menig telefoontje. Hou U aan U afspraken.

Pluspunten

Snelle, correcte levering, aantrekkelijke prijzen

Geen suggesties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne website, alles netjes te vinden en goede productomschrijving.

Verzenden uitbesteden aan ander bedrijf. GLS komt haar bezorgtijden niet na, en is telefonisch onbereikbaar op avonden en weekenden (blijkbaar.. )

Pluspunten

Prima gereedschap beter dan ik besteld had

been van beiden kreeg waar ik om vroeg

Iets sneller uitleveren

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...