Pluspunten

Vooraf goede communicatie via de telefoon. Woorden nagekomen over de levertijd binnen 24u. Top!

Ga zo door.

Pluspunten

Correcte levering en prijzen .

Voor mij , doe zo verder

Pluspunten

Snelle levering en een goede prijs

Pluspunten

goede prijs / kwaliteit

mail dat bestelling verstuurd is was vergeten

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

aangeven wanneer pakket verzonden is.

Pluspunten

Wat een snelle en correcte aflevering van deze leverancier. De volgende aankoop zal ik zeker weer bij Tools 2 Go doen Ga zo door!!!

Pluspunten

Snelle levering, goede voorraad

Pluspunten

Goed werkende site, duidelijke informatie en een zeer snelle service. Voorbeeld functie voor anderen

Geen, dit is een voorbeeld voor anderen

Pluspunten

Duidelijke snelle communicatie met track&trace na aanschaf. Ook bij het fout gaan bij verzending, eerlijk toe gegeven dat er iets fout gegaan was zonder slappe smoesjes. Ook na een minder vrolijke mail werden we netjes gebeld met een oplossing en zelfs een vrijwillige aanbod om kosten te vergoeden, keurig.

Sneller de tel opnemen zou wel fijn zijn en iets strakker beleid mbt magazijn controle ten tijde van daadwerkelijke verzendig en doormelding verzending aan klant, maar dat is puur objectief want ik ken de structuur niet van het bedrijf. Evengoed tevreden en ja, ik zou daar zo weer bestellen.

Pluspunten

Het doet wat het belooft. Prachtig toch ?

Pluspunten

Snelle levering en kwaliteit gereedschap.

Pluspunten

Snelle levering en voor een aanvaardbare prijs bovendien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

is maandagmiddag bezorgd

na bestelling/betaling [woensdag ] opgestuurd...geen mail met tracking nummer ! op herhaald tel verzoek ook niet, werd uiteindelijk op vrijdag om 11.00 u bezorgd ; verkeerde set in de verpakking wel goede bestelnummer op de bon! direct gebeld , kreeg de verzekering met excuses dat het zaterdag om geruild zou worden [NIET DUS ] gewacht voor jan met de korte achternaam tel niet bereikbaar !!

Pluspunten

Pluspunten

goede service ,prijs kwaliteit ok

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede nette website

Als een klant belt en vraagt of een onderdeel op voorraad is en men zegt dat men dat onderdeel op voorraad heeft,als men dan vraagt of men het de volgende dag of binnen 2 dagen in huis kan hebben! En men zegt ja,en achteraf blijkt dat het onderdeel eerst uit Wupertal(Germany ) moet komen heeft men het nooit op voorraad gehad,met andere woorden lieg een klant dan niet voor,en zeg gewoon de waarheid , dat men het niet op voorraad heeft in Nederland en dat het eerst besteld moet worden,en dat het pas binnen enkele dagen tot week pas binnen is dan kan de klant altijd nog bepalen of hij het wel bij jullie besteld. Voor mij was dit als bedrijf de eerste ervaring en laaste met dit bedrijf

Pluspunten

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit Ruime keuze

Pluspunten

Goede service en snelle bezorging

Pluspunten

Snelle reactie per whatsapp, nette prijzen.

Bestelling status updates.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, redelijk snelle levering.

Artikelen beter verpakken, vorige bestelling was de koffer waar de meter in zit kapot en nu is de verpakking ook kapot.

Pluspunten

Zeer snelle levering Goede kwaliteit voor weinig geld

geen

Pluspunten

Overzichtelijke website en snelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs-kwalieteit is voldoende

Logistiek is amateurachtig, als er een track and trace code verstuurd word zorg dat het pakje dan ook bij de vervoerder is.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...