Pluspunten

zeer snelle levering, snelle afhandeling en duidelijke omschrijving van het product

er valt niks te verbeteren

Pluspunten

Gereedschap prima prijs en snel geleverd

De spullen waren in een grote lege doos gestopt zonder vulmateriaal. Hierdoor hadden de spullen kunnen beschadigen. Nu was dat met het bestelde gereedschap geen probleem, maar het zou netter zijn geweest als de spullen niet konden bewegen in de doos. Daarnaast was het bestelde gereedschap op een voorvork van een Yamaha motor uit elkaar te halen niet geschikt voor mijn motor. Dit zou beter gespecificeerd kunnen worden in de productbeschrijving.

Pluspunten

Snel geleverd, goede producten leverbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gewoon super! Supersnel op de app, supersnel met versturen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Voordeliger ten opzichte van andere aanbieders

Tijd tussen bestelling en daadwerkelijke verzending was érg lang. Het duurde uiteindelijk bijna 2 weken voor ik het product in huis had. Niet meer van deze tijd, zeker niet voor producten die op voorraad zijn. De verpakking van het product was beschadigd omdat deze eigenlijk te klein was voor het verzonden product. Meer geluk dan wijsheid dat er geen onderdelen uit de verpakking waren gevallen.

Pluspunten

overzichtelijke website , met vele leuke aanbiedingen aan goede prijs /kwaliteit .

Vind het prima en gezellig de website te doorbladeren.

Pluspunten

Snelle levering kwaliteit

geen zover

Pluspunten

vanaf €29,95 gratis bezorging, Scherpe prijzen, binnen 2 dagen in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de site

de levertijd hun voorwaarden zich verschuilen achter een levertijd van 30dagen

Pluspunten

Snelle verzending, mooi product voor een nette prijs.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, voor de rest slechte ervaring

Betere klacht afwikkeling. Op klachten wordt gereageerd met; wel meneer we leveren veel van deze pompen en we hebben nog geen klacht ontvangen, dus u zult wel onterecht klagen

Pluspunten

Snel en goed verpakt geleverd

De prijzen gelijk incl alles btw en verzendkosten die komen pas later aan de orde

Pluspunten

Ik ben tevreden en goed geholpen

Pluspunten

Duidelijke beschrijving en een goede foto van het product. Fatsoenlijk geprijsd en géén verzendkosten in mijn geval.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levering had iets sneller gekunt

Pluspunten

Duidelijke communicatie, goede prijsstelling, gratis verzenden vanaf 30e. Ik werd gebeld over een niet leverbaar product, en dit is goed opgelost

zoekfunctie op we website, door het grote aanbod is het soms onoverzichtelijk

Pluspunten

Goede service! De chat is super gemakkelijk en snel wanneer je met maar de kleinste vraag zit. Levertijd is ook altijd correct en op tijd.

Pluspunten

Zeer snelle levering, prima prijs

Pluspunten

Snelle levering. Prima service.

Ik zou het niet weten

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...