Pluspunten

snelle levering, alles verliep zoals afgesproken

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering

Meerdere verzend mogelijkheden kunnen kiezen. Zodat bezorg venster beter bepaald kan worden.

Pluspunten

Heb geen klachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles goed

Pluspunten

Met de factuur ontdekte ik dat het bedrijf in mijn dorp is gevestigd. Ik had de spullen urgent nodig en heb ze op zaterdag daar kunnen ophalen. Ik kreeg de verzendkosten retour. Complimenten voor deze geweldige service.

Pluspunten

aanbod van onderdelen en scherpe prijzen

levertermijn naar Belgie

Pluspunten

sherpe prijs ,snelle en probleemloze levering

omschrijving van artikelen op website lijkt me een automatische vertaling. de PRO ziet onmiddellijk wat en waarvoor dit gereedschap dient , maar voor de minder ervaren hobbyist zal dit soms wel voor enige verwarring zorgen

Pluspunten

Snelle levering, stevige verpakking

????

Pluspunten

Snelle verwerking , snelle levering . Correcte prijs voor goed product .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb erg lang op mijn product moeten wachten, na chat contact bleek dat er iets fout was gegaan. Daarna kreeg ik bericht dat het pakket de volgende dag (5 mei) geleverd zou worden. Maar helaas was dit ook niet het geval, volgens Track & Trace hadden ze op 5 mei een bezorgpoging gedaan maar ben de hele dag thuis geweest en niemand aan de deur gehad. Na contact met GLS werd het pakket uiteindelijk 6 mei geleverd ( hier kan de verkoper trouwens niets aan doen).

Pluspunten

Snelle levering. Goede bezorg service. Goede prijs/kwaliteits verhouding

Pluspunten

Telefonische bereikbaarheid voor vragen en snelle levering

Pluspunten

Supersnelle levering, product was de volgende dag al in huis. Prima prijzen voor goed materiaal.

Pluspunten

snelle levering en een goede prijs

weet niet

Pluspunten

Pluspunten

veel keuze en voor de prijs redelijk tot goed gereedschap soms ff zoeken maar ik heb gevonden wat ik zocht

sommige produkten kunnen wat beter van kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering/Faire prijzen.

Weet ik zo niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed advies en aanbieden van alternatief.

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverd conform aangegeven. En goede prijs.

Geen.

Pluspunten

Doet wat het beloofd.

Pluspunten

Alles ok !!

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...