1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ten eerste: de levertijd van een product verkorten. En waarom? Als men een product direct betaald heeft moet het normaal gesproken de volgende werkdag geleverd zijn en niet pas 3 of 4 dagen later waardoor mijn zoon het artikel niet mee kon nemen op werkweek. Ten tweede wordt er bij vermeldt dat je dus zelf geen kleur kan uitkiezen van een Glow in the dark zaklamp wat op zich niet zo uitmaakt maar het punt is wel dat als men een Glow in the darkkzaklamp besteld deze ook daadwerkelijk oplicht in het donker wat de zaklamp NIET doet. Dus de verbeterpiunten zijn denk ik wel duidelijk nu ne daarbij vindt ik ook nog eens dat de verzendkosten wel erg hoog zijn voor een zaklampje en dat ik zeer zeker geen zaklampen/lamtaarns bij jullie zal kopen omdat ze zowiezo ook te koop zijn bij de Blokker maar dan veel goedkoper en dan wel echt goed te zien zijn in het donker. Helaas waren ze bij Blokker uitverkocht en nu hebben we dus een miskoop. Ik stuur de zaklamp niet terug maar ga jullie ook zeer zeker niet aanbevelen bij andere mensen voor dit product.

Pluspunten

Prima!!! super snel levering.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alle producten zijn geleverd.

even een mail sturen als niet alle producten in het magazijn liggen en ook besteld moeten worden. heb 6 dagen gewacht en 2 maal getelefoneerd naar tool 2 go.

Pluspunten

Niks mis mee

Bestelling mag misschien een dag sneller indien mogelijk maar wat is een dag toch

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, grote keuze aan losse doppen en bits

1 stukje van 2 € (B4388) ontbrak in de bestelling, jammer

Pluspunten

VRIENDELIJK KLANTENSERVICE

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzending met verpakking prima.

Matige kwaliteit van de slaghamer. Chinese makkkelij?

Pluspunten

snelle levering, ruime keuze

geen

Pluspunten

Goed verpakt

Geen lever termijn op site. Werd na 2 dagen geleverd.

Pluspunten

snel en betrouwbaar zaak

Pluspunten

Na een klacht over het product uiteindelijk netjes afgehandeld door een nieuwe te sturen

Betere telefonische communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima aanbod, snelle verzending

Duidelijkere site, zodat je kan zien dat ze zo'n snelle verzending hebben.

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

duidelijke heldere informatie over de producten in de webshop /snelle levering

Pluspunten

gereedschap snel en netjes geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede producten, niet duur, fijne webwinkel, ben zeer tevreden.

nog sneller???

Pluspunten

Snelle levering,

Pluspunten

Pluspunten

Zeer goed, snelle levering.kan dit bedrijf aanbevelen.

Pluspunten

Pluspunten

Thank for transition. Good's seller.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...