Pluspunten

Snelle bezorging, toen het pakketje er lag met mijn naam er op dacht ik dat het een kerstcadeau was, zo vroeg was 'ie er al.

De zoekfunctie. Zoek ik op 'kleppen' dan vind ik geen gereedschap.

Pluspunten

Grote keuze in losse doppen en bits. Goede ervaring met BGS voor grote kracht. Snelle levering tegen redelijke kost via Post.NL

Kraftmann - hoewel van dezelfde stal - lijkt iets mindere kwaliteit dan stukken met het BGS-merk. 10 mm zeskanten van XZN M12 bits bleken 10,2 mm en moesten met hamer in- en uitgeklopt. Andere maten waren OK. Ook hadden deze splines iets meer speling in de bouten dan eerder gekochte losse BGS dop.

Pluspunten

Pluspunten

betrouwbaar en snel

besteling makelijk maken

Pluspunten

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

eerste bestelling

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte afhandeling

Het is misschien wel zo netjes dat een klant ook weet wat de gebruikers voorwaarden zijn zodat hij weet waar hij mee akoord gaat

Pluspunten

Snelle levering, gunstige prijzen.

Zou het zo niet weten.

Pluspunten

Pluspunten

Goede kwaliteit gereedschappen tegen een aantrekkelijke prijs. Duidelijke foto's en omschrijvingen. Snelle levering, donderdag besteld, vrijdag verzonden, zaterdag in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert als afgesproken. Degelijk verpakt.

Snelheid van leveren.

Pluspunten

Breed assortiment, goede kwaliteit

Snelheid van leveren

Pluspunten

Snel duidelijk correct

N.v.t

Pluspunten

Goede web site. Vlotte en snelle afhandeling en levering van de bestelde producten.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering Goede Kwaliteit

Pluspunten

Snelle en Korekte levering

Pluspunten

snelle levering en correcte afhandeling

het is altijd vervelend de verzending kosten erbij te hebben meer bedrijven bieden deze gratis aan is er bij de post geen overeenkomst mogelijk ?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

DUIDELIJKE WEBSITE SNELLE LEVERING GOED MATERIAAL EN CORECTE PRIJS

GEEN

Pluspunten

SUPER SNEL !!!! netjes verpakt, prima verzorgd, s;avonds besteld de morgen erop geleverd........TOPPIE !!!!

hou vol !!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Redelijk snelle levering Ik beveel bedrijf aan zit ik net tussen ja en nee in.

Betere foto's op site plaatsen, ikzelf had een hele speciale kniesleutel gekocht en de foto deed vermoeden dat er hele speciale vorm aan zat. Bleek een gewone te zijn. De prijs was dusdanig dat het terug sturen duurder was dus dit is een voordeel voor jullie.

Pluspunten

juiste info goede info via mail snelle service

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...