Pluspunten

GEWOON NETJES GELEVERD

Pluspunten

prijsverhouding is prima

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling

geen

Pluspunten

Pluspunten

Hoop spullen op voorraad

Zou het niet weten

Pluspunten

makkelijk bestellen

Pluspunten

goede prijs van de gereedschappen

snellere levering, b.v. vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis.

Pluspunten

Ik heb jullie gestorven op de beurs in Hardenberg en werd daar vriendelijk ontvangen . Met een lach en een dolletje hebben we ook zaken met elkaar gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geen.

Pluspunten

beleefd, correcte en snelle service

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Dit is zeker 9.5 op 10 waard , de regelmogelijkheden en het spuitresultaat zijn prima tenopzichte van de aankoopprijs mag het zelfs een 10 zijn , heb reeds veel ervaring met spuitwerken , het hoeft niet altijd duur te zijn om perfekt resultaat te hebben .

xx geen

Pluspunten

Bij de betaling van het product ging er iets niet goed. Werd direct erna gebeld en het probleem werd opgelost. De levering van het product was snel en werkt naar behoren.

Productverpakking was helaas kapot aangekomen. Het product zelf functioneerde wel gewoon. Een verbeterpunt kan het beter verpakken van de producten zijn door middel van beschermende materialen zoals bubbeltjesplastic.

Pluspunten

Snel en super service, goed bedrijf, Bedank,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij reclamaties de klant sneller informeren over hoe de klacht wordt afgehandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Slechts 1 x gekocht, dit was ok

Pluspunten

Zeer goede service snelle levering

Pluspunten

Superservice, snel correct en vriendelijk.

Pluspunten

Supersnelle levering. Helaas heb ik mijn product teruggestuurd omdat ik zelf niet het goede product had besteld. Ik ga zeker nog wat in de toekomst bestellen!

Pluspunten

goede omschrijving artikelen zeer snelle levering en keurig verpakt Geleverde goederen prijs/kwaliteit zeer goed

doe zo voort

Pluspunten

Levering was heel snel , makkelijk betalen via Ideal

Geen houden zo

Pluspunten

Snel, correcte afhandeling

koerier dienst controleren , ,pakje bezorgt in de briefbus maar niet aangebeld , wel mijn handtekening vervalst ???

Pluspunten

Ja zeker goed betrouwbaar Bv

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...