Pluspunten

Een duidelijke wedshop en een goede levering. De juiste producte . En een Voordelige prijs is altijd leuk

Pluspunten

Leuke evaring om professioneel gereedschap te vinden tegen meer dan concurrentiele prijzen. Alvorens elders te zoeken wordt dit zeker mijn eerste orientatiepunt Als professioneel zoveel betekent als, goede communicatie mbt order, verzending, levering en betaling verdient men zeker een 10. Met vriendelijke groet Francis Beens

Als einige tip: Verder doen zoals je nu bezig bent.

Pluspunten

Prima levering, goede prijsstelling

erg trage levering

Pluspunten

Pluspunten

snel leveren uit voor raad mee denkend en goede adviezen en ga zeker meer zaken doen in de toekomst

Pluspunten

snel geleverd en goede kwaliteit

Misschien een idee om lijmen en vloeibare pakkingen te gaan leveren bij de automotive gereedschappen.

Pluspunten

Goede en nette afhandeling

Betere communicatie in versturen artikel

Pluspunten

Snelle reactie. Direct te leveren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering, afspraak voldaan

Pluspunten

wat mij betreft gaat het goed

niks veranderen

Pluspunten

Een absoluut snelle en efficiënte levering. Zeer concurrentiële prijzen.

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben tevreden over de levering; goede levertijd, packet tracking en een eerlijke prijs, toekomstige verkopen behoren zeker tot de mogelijkheid. Besteld: Ford timinggereedschap (weber spul), ringsleutels en wat kleiner materiaal - keurig allemaal binnen enkel werkdagen afgeleverd. Aanvankelijk geen bevestiging gekregen, was mijn eigen fout doordat het emailadres niet klopte.

Pluspunten

Goede web-side en levering van het product na enkele dagen.

geen

Pluspunten

Snelle verzending Laatste moment correctie op bestelling mogelijk Per abuis niet geleverde doos werd gratis nagestuurd

Pluspunten

Goede kwaliteit gereedschap. Lage prijs.

Bezorging was niet de volgende dag terwijl dit bij veel bedrijven al zo is. Als je het bestelde niet gelijk nodig hebt geen probleem natuurlijk.

Pluspunten

Lekker makkelijk,simpel en snel

Geen verbeter punten

Pluspunten

snelle afhandeling en correct.

tip. toegankelijkere site bouwen

Niks

Pluspunten

snelle levering - goede prijs

Pluspunten

Snel en goed

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...