1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Indien een product op voorraad is is het wel zo aardig als het binnen 2-4 werkdagen bezorgt wordt. Ik wacht al 8 dagen en dat is niet handig als je gereedschap voor een klus besteld. Ik bestel niet meer bij jullie.

Pluspunten

Snelle levering Eenvoudige betaling

Ik hoef geen inlogcode voor gebruikersnaam met de mail gestuurd krijgen als ik slechts zonder account wil bestellen. Als ik zelf vaker bestellen wil, dan maak ik zelf wel een account aan. Nu is er een onbeveiligde? mail verstuurd met inloggegevens, en deze kan wellicht door hackers worden gebruikt om op mijn naam te bestellen

Pluspunten

snel en niet al te duur!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Pluspunten

ik had zoiets van het zal wel , eerst zien dan geloven , maar echt tegen 15:30 besteld en de volgende dag om 11:00 binnen met keurige email bevestigingen en verloop van bestelling incl track & trace code zeer netjes allemaal echt een top webshop. en betrouwbaar echt een aanrader. ik doe het in elk geval wel ,en bestel vaker wat bij tools2go. toppie

geen verbeter puntjes

Pluspunten

snelle service en snel verzonden en goed en netjes verpakt. mooie prijs en kwaliteit blijf vooral zo doorgaan dan blijf ik bestellen .

geen

Pluspunten

snel, niet te duur en ze hebben alles in voorraad

kan niet beter. helemaal tevreden.

Pluspunten

Maakt waar wat ze beloven Snelle en keurige levering

Pluspunten

Goede dienstverlening

Pluspunten

Correcte afhandeling en snelle levering.

Pluspunten

Snelle verzending en goed spul

Een besteld artikel blijkt na ontvangst van de rest nagezonden te worden. Het niet op voorraad zijn hiervan was in de eerdere ontvangen mails niet vermeld.

Pluspunten

perfect service. Snell op de post!

geen

Pluspunten

Heb deze shop gekozen omdat de minder courante maten van doppen die ik zocht direct leverbaar waren, en per stuk te krijgen. Prijs/kwaliteit lijkt me behoorlijk, alles BGS

Levertijd was iets langer dan verwacht: donderdagavond besteld en volgende woensdag geleverd, toch nog behoorlijk naar Belgische normen. In de webshop is niet bij elk stuk opgegeven dat het BGS is. Voor veelgebruikte of zwaarbelaste stukken zou ik keuzemogelijkheid voor een A-merk als Facom appreciëren.

Pluspunten

goede spullen

geen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

snelle levering netjes verpakt een goede reden om er de volgende keer weer wat te bestellen bedankt

n..v..t

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site, goede prijs en info.

keuze voor levering.

Pluspunten

snelle levering - product goed verpakt - mooie prijs -mailing oke

geen idee

Pluspunten

Snel en accuraat.

Kweenie

Pluspunten

top

meer uitleg op producten

Pluspunten

snelle service en kwalitijd

Pluspunten

Goed uitgeselecteerde artikelen voor het verkoop bij het rubriek van de gereedschappen,

- Mocht het mogelijk zijn, de prijzen? - meer variatie; uitbreiding in keuzes verschillende gereedschappen?

geen

Pluspunten

Prijs betaalbaar

Verzendkosten lager of weg

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...