Pluspunten

snelle levering, goede prijzen, ruim assirtiment

Pluspunten

Wil je gereedschap bestellen Dan even naar Tools2Go bellen Zoals verwacht Direct contact Spullen op voorraad Dat is veel waard

Indien product(en) opgehaald worden, graag een vermelding bij ingang dat u achter uw woning een leuk kantoor hebt. Voorkomt zoeken. Doch alles is OK gegaan.

Pluspunten

snel en correcte service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede info goed gereedschap genoeg keuze snelle levering en ook een goed overzicht betreffende verzending en te verwachten ontvangst van pakket

misschien een tip bij verzenden even extra controleren of gegevens kloppen met zowel wat op het pakket is aangebracht als wat men heeft aan adres gegevens in de computer. want ik kreeg wel alles via mijn eigen email toegezonden van berichten,maar het bleek dat i.p.v nr 21 had met nr 31 op het pakket genoteerd, ik kreeg wel melding pakket is afgegeven,maar helaas moest ik na lang zoeken ontdekken dat het niet op mijn adres maar op nr 31 in dezelfde straat was bezorgd, terwijl op alle info en gegevens wel het juiste huisnr staat vermeld. gelukkig kon ik na het constateren van dit oneffenheidje toch het pakketje in ontvangst nemen .

Pluspunten

Snelle en correcte levering, plus leuke actie suggestie

Geen voor nu

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling

Nvt

Pluspunten

Snelle levering. En correcte informatie.

Pluspunten

Goede website, snelle levering, competitieve prijs

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, en betrouwbare snelle levering.

Ga zo door !

Pluspunten

Geweldig. Snel geleverd. Even mee gemaild om te vragen wat is het beste om te gebruiken in mijn auto. Super advies. Geweldige service. Houden zo. Een voorbeeld voor velen die dit Voorbeeld moeten volgen. Echte Service. De vorige Mono Xenon set die dus alleen groot gedimd Xenon had gaf een licht bol aan de rechter lamp wat andere bestuurders zeer hinderde. Dit laten inbouwen bij een bedrijf die dit ook verkochten. Tjonge dat viel tegen. Tools2Go gaf me een goed advies. Xenon laten uitbouwen, dat werd terug genomen ( na 7 weken ) en de nieuwe set gratis ingebouwd, dat was dan wel zo netjes. De set die ik van Toos2Go heb besteld is een heel mooi setje, mooie kleine ballasten en een prachtig helder licht. Dit moest men verplichten in auto's. Je ziet 3x zo veel en verder. En dat is geen grap. Vele malen veiliger dan traditioneel licht.

Niets te verbeteren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van goede artikelen

Andere, duidelijkere weergave van foto's op de site, en méér meer info

Pluspunten

' s middags om 16:55 nog telefonisch besteld en de volgende dag netjes geleverd. Top!

Pluspunten

Keurig snelle levering.

Gebruikers pdf.

Lagere verzendkosten

Pluspunten

makkelijke site, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en correcte levering

Pluspunten

Prima laten zoals het is

Pluspunten

Snelle levering Lage prijs

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Assortiment/Prijzen

Snellere verzending - levertijd aanduiding vòòr de aankoop / betere communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sneller levering

Verbeteren website (moderner) Geen track en trace code bij bestelling gekregen

Pluspunten

als er geen nederlandse gebruiksaanwijzing bij het produkt zit, graag er bij doen

Pluspunten

12.33 bestelling geplaatst. Volgende ochtend al in huis. Supersnel! Top!

Pluspunten

Snel en correct alles afgehandeld. binnen 3 dagen gereedschap geleverd aan de deur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

Enkele lipjes die de sleutels vastklemmen zij afgebroken.Sleutels vallen los bij het sluiten van de doos.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...