2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Produkten geleverd

Bij aanbieden van de produkten ook meteen leveren van de aangeboden produkten, en niet na betaling pas melden dat produkten later nageleverd worden. En al helemaal niet te laat na melding.

Pluspunten

Net en vriendelijk telefonisch contact. UItgebreide uitleg gegeven over het artikel via de telefoon. Snelle levertijd (binnen 24 uur)

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Pluspunten

correct.

geen

Pluspunten

prima prijs-kwaliteit goed verpakt

Pluspunten

Vlotte afhandeling en verzending

Zou het eigenlijk niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijke prijs en goed product

On-site stond direct leverbaar |(1-2 dagen). Dagen na betaling bleek dat het ruim 2 weken zou duren voor levering. Blijkt dat veel webshops business binnen halen maar (veel) later leveren dan beloofd.

Pluspunten

Super snel. netjes verpakt Perfecte service klant gericht

Geen. Er was iets mis gegaan met de levering. En dit werd direct de zelfde dag opgelost. Super klant gericht. Bestel de volgende keer hier weet

Pluspunten

Snelheid en service is perfect gegaan, dus een zeer goed punt voor de klant en zeker aan te raden in de toekomst

Ik zou niets weten wat er zou moeten verbeteren

Pluspunten

Keep up with The good Service

Niks

Pluspunten

Top. Snelle levering en prima spullen

Pluspunten

Pluspunten

Goed gereedscap en servise

Levering met volg code zou beter zijn voor de klant

Pluspunten

Extreem snelle levering. Nuttige gratis goodies bij de bestelling. Kwaliteit van de stiften is top, met uitzondering van het spanrol sleuteltje.

Ik had een gereedschapsetje besteld voor de Fiat 188A5000 motor distributie timing. Dit zag er goed uit, echter de puntjes van het sleuteltje om de spanrol op de riem te drukken verbuigen erg gemakkelijk. Betere kwaliteit van dit sleuteltje is wenselijk.

Pluspunten

Gunstig geprijst Snelle levering

Iets duidelijkere product omschrijving

Pluspunten

Zeer goede doppenset voor een super prijs!

Pluspunten

Snelle levering, Pakket was goed verpakt. de automatische aanmelding is ook heel fijn.

Lege opties op de site zoals :Speciale slang Tangen hier staan geen producten. meer specifieke opties om producten te kunnen vinden.

Pluspunten

Juiste product geleverd op korte termijn, prima!

Pluspunten

alles gewoon de beste web-shop misschien niet de voordeligste maar wel de beste service uitleg aan de telefoon geen opdringerige verkopers praat maar beregoede informatie geven en samen uitzoeken wat voor mij het beste product is voor wat IK het nodig heb en dan bestel je natuurlijk met veel meer vertrouwen als zonder een goed advies en ik kan het weten ik koop namelijk al zeker 4 jaar alles bij deze web shop een echte aanrader voor iedereen

geen

Pluspunten

Snelle en klantvriendelijke behandeling aan telefoon. Producten zijn goed en op afgesproken tijdstip verstuurd.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service,makkelijk te vinden items

Ga vooral zo door!!!

Pluspunten

goede prijs. Super snelle levering.

Pluspunten

Voldoen aan verwachtingen

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...