Excellent!

• Ci consiglieresti? Si

Juiste product, vlot geleverd

Juiste product, vlot geleverd

Excellent

Fast, efficient service and great website.

Minder snel dan aangegeven

Niet zo’n vloeiende afhandeling maar wel een goede prijs/kwaliteit verhouding.

op tijd geleverd

goede kwaliteit alleen te weinig info zoals bevestiging betaling en geen track and trace

Goede kwaliteit en tijdige levering!

Positiva

Tutto ok tempi rispettati

• Ci consiglieresti? Si

Le chargeur ne sort aucune alimentation

J ai commandé un chargeur pour booster mais il ne fonctionne pas je peut en avoir un qui fonctionne svp merci

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excéllent

Article conforme à la déscription. Trés bonne communication avec le vendeur. Merci

Cle pompe à eau chevrolet/opel 41mm

Cle pour pompe à eau de grande qualité rien à dire. merci

een mooi produkt

Alles op tijd en in orde ontvangen

adequaat

Très bien

Très bien et bonne suivie du colis

Gewoon goed

Hoge kwaliteit producten en bij zoek raken pakket bij pakketdienst wordt de bestelling gewoon opnieuw toegestuurd. Betrouwbare leverancier dus!

3 keer gebeld war het blijft steeds maar uitgesteld

sleutelset en lijmpads voor uitdeuken besteld lijmset op voorraad maar wel achtergehouden tot de rest er was , maar liefst 4 weken later . beter als dit vooraf goed werd gemeld dat het zo lang kon duren.

product omschrijving kan nog stuk beter

Je suis super satisfait

j avais besoin de l outil de calage pour 19jtdm16v fiat , envoi rapide prix intéressant et bon matériel

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

commande rapide et vendeur comminuquant

article conforme . livraison dans les temps

Turns out ecpensive

Forget the UK bit in their address bar, as they are in Holland, also remember you will have to pay VAT and import duty and clearance fees when your goods come to the UK. They have a good range of products on their website, but best to keep them in Holland. As far as the roof cover l ordered, in the end it cost me £209.00 for a 10mt one and you can get the 8.5mt for £119.91 which would of done the job. Still my fault, will do a better search next time.

• Would you recommend us? No

Commande et suivi très bien

Repose de la commande, rapide et mail correct, très bonne expérience avec vous

Adequaat en prima levering

Artikelen waren er na 4 dagen, en netjes geleverd.

heel tevreden

super kwaliteit en tevreden klant

Commande arrivée rapidement

Produits top et énumération des détails compréhensif.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...