nice and simple

easy to order and good price, had to wait for restock but communication was great and i knew when i was shipped out

Colis reçu rapidement

Colis bien soignée reçu dans les délais annoncés

PARFAIT !

Rapide et correspondant à la description

Disappointing.

The screwdriver bits are difficult to mount because the hexagonal aperture is badly finished.

• Would you recommend us? No

professioneel bedrijf

Ik heb de correcte tooling gevonden . De levering was snel . 1 werktuig was niet aanwezig maar werd later opgestuurd wat zeker geen probleem was met een correct communicatie. Professionele verpakking om transportschade te vermijden.

Very good communication

Very good to do business with..hassle free I will be back soon..I have already recommended to other garages

Je n'ai toujours pas reçu mon colis je ne suis pas content du tout

Je n'ai toujours pas reçu mon colis je ne suis pas content du tout

• Nous recommanderiez-vous? Non

snel geleverd en goede prijs.

De site is niet altijd even duidelijk.

Tijdens het zoeken naar een item via het artikelnummer kreeg ik een paar maal het verkeerde item.

Bonne

Bonne mais caractéristique technique pas complète

bien

bonjour dommage de n'avoir reçu par mail ou accompagnant le colis une facture ? cordialement

Ver good

Intuitive site, fast response, good shippment, quick delivery. Very good.

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

Zeer tevreden.

uitstekende service

mooi op tijd en zeer vriendelijk personeel!!!!!!

Perfecte service.

Mooi service. Gaspedaal van de step was na paar dagen stuk. Met klantendienst gebelt en ze hebben mij snel geholpen met een andere gas pedaal op te sturen.

Product was zoals verwacht, verzending niet

Product lag bij de voordeur. Als ik niet toevallig langs de voordeur liep waar ik het pakketje vondt, had het makkelijk gestolen kunnen worden.

Nickel

Commande reçu a temps et conforme a la description .

zeer vlot

zeer vlot gegaan zeer tevreden over mijn bestelling prima

Thank you

Happy with Tools2Go

Choix, prix compétitifs

Expédition rapide, prix compétitif

Niet de juiste Tool welke ik besteld heb.

Je besteld een Tool x aantal onderdelen van merk x en ze sturen je een Tool op van een ander merk met minder onderdelen erin, en dit zonder iets te overleggen… En als je dit laat weten sturen ze je wel snel een e mail terug dat je het terug mag opsturen, omdat het hun vergissing was… Omdat ik het dringend nodig heb had ik terug gestuurd dat ik het wel zal komen wisselen. Daarop belde ze direct dat ze het andere niet liggen hebben= niet op stock maar wel op hun site als beschikbaar!(volgens mijn gewoon nen webwinkel maar geen stock) Maar dat de Tool toch voor het zelfde diende en dat deze van betere kwaliteit zou zijn… Deze wel gevonden voor een mindere prijs dan het bestelde Tool. Ook vind ik de Tool die ik het aangekregen niet op hun site. Dan mail gestuurd dat ik het zelf wil komen wisselen voor een ander mits zelf dat op te leggen= geen antwoord. Heb het besteld 22 december verkeerde toegekomen op 29 december. Nu wat telefoon en e mails verder en nog steeds geen correcte oplossing. Ja terug sturen op mijn kosten…. Een correcte oplossing moet nog komen …

Alles volgens afspraak

Snelle levering tools zo als wordt aangeboden

Pas trop au top

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...