First class

Parts arrived as ordered. No issues

Kwaliteitsvolle producten

Degelijke kwaliteit en snel geleverd.

snel geleverd, en correct

Décevant

Je n'ai pas reçu le colis

Prettig om zaken te doen

Duidelijk, goede informatie, en doen wat er gezegd /voorgesteld wordt!

Voorraad?

Wat meer zeldzame stukken die je niet in de hobbyzaken kunt vinden bestel ik graag bij T2Go. BGS is naar mijn ervaring redelijke kwaliteit en redelijke prijs, wel niet meer super goedkoop. Wat me tegenstond was dat de snijplaat 14x1,25 mm in de webshop 'op voorraad' stond, maar dat daarna bericht kwam dat die niet op voorraad was. OK, was wel correct gehandeld, en slechts enkele dagen meer wachten

Snel geleverd, dik tevreden

Franchement super site et sérieux.

J'ai trouvé ce dont j'avais besoin et très professionnel . Le délai de livraison est top. Je le recommande.

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit Levertijd langer dan aangegeven

Niet een al te beste ervaring!

Heb mn product nog steeds niet gehad, nog niet eens een mail of het verstuurd is! Heb een mailtje gedaan hoe het zit krijg geen reactie. Eerste en laatste keer dat ik daar iets besteld heb!!

prima vlot geleverd

BGS open ring ratelsleutel 10mm ( BGS30840) gekocht. Al eerder de 11mm gekocht en deze beviel zo goed voor de remleidingen dat een 10mm niet mag ontbreken.

Snelle verzending en en spullen in goede staat ontvangen.

Zie boven

Excellent rapport /qualité /prix

Envoie sous 2 semaines et bon prix pour petit prix

pas eu la livraison

j attends toujours la livraison

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vandaag besteld, morgen thuis

Makkelijk te bestellen en zeer vlot in huis

Service au top !!!!

Produit en stock au moment de la commande et finalement rupture de stock, envoi d'un mail pour une proposition de remplacement. Produit reçu 72h plus tard.

Vlotte levering !

Gewoon goed ! Prijs is zelfs zeer goed !

Duidelijke website snelle levering.

Door de overzichtelijke website en de keuze uit verschillende merken en kwaliteiten makkelijk en snel. Levering snel,verpakking uitstekend.

Bons prix, grand choix, personnel réactif. Merci

Merci pour votre professionnalisme. Ajout d'un article en dernière minute dans une commande déjà validé, sans aucun soucis, merci

prijs / kwaliteit is super

Vlotte levering en communicatie.

top produit

rien a dire pour moi tout a été parfait top produit top prix top livraison top emballage bien a vous serge

Alles ok, goede webwinkel !

Alles ok

tot volgende keer

A++

Goede service, snelle levering

Snel verstuurd, prima verpakt

Alles snel geleverd en duidelijk gecommuniceerd. Producten zoals op de site. Een ding: ik overwoog iets terug te sturen onder “de wet koop op afstand” en zag in de algemene voorwaarden dat ik dan de terug zend kosten moet betalen maar ook de toezendkosten. Dat laatste is in strijd met “artikel 6:230r lid 1 BW” https://wetten.overheid.nl/BWBR0005289/2015-01-01/#Boek6_Titeldeel5_Afdeling2b_Paragraaf3_Artikel230r

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...