Heel groot assortiment en snelle service

Ik heb het zeer goed ervaren ben blij met de geleverde spullen. Antonio van geffen

Super spullen en snelle levering

Ik heb de draadborstel besteld voor op mijn haakse slijper. Maar dat scheelt een hele hoop schuren ik ben er dan ook echt super blij mee. De levering is super snel!

Goed product voor een scherpe prijs

De onderdelen zijn snel geleverd, daarnaast is een Goed product en te koop voor een scherpe prijs.

Zeer positieve ervaring

Dit was mijn eerste kennismaking en bestelling bij Tools2Go,en mijn indrukken waren zeer positief.Aanrader

Snel service

Direct een antwoord had verkeerde bougiedopsleutel bestelt. Is aangepast zonder bijbetaling.

Goede afhandeling van de order.

Niks op aan te merken, alles is duidelijk op de site. Goede support. Vond het alleen grappig dat de factuur ook mee als verpakkings materiaal is gebruikt geweest ipv in 4 gevouwen. Maakt niks uit, je hebt die toch digitaal maar dan nog.

super

Was een setje wat niet bij elkaar paste geleverd. Gebeld en per direct heel plezierig opgelost. Zowel in levertijd als financieel erg goed afgehandeld. vrg Jurjen

Overzichtelijke site

Duidelijke site en vlotte afhandeling

Goed assortiment en goede prijs.

Hier een set kraaienpoten besteld, ben bij 3 gereedschapszaken in de buurt geweest maar die konden mij niet helpen. Bij Tools2Go was deze set voorradig en ondanks de corona crisis toch nog in 3 dagen geleverd.

Fiable et rapide

Découvert par hasard pour renouveler mon outillage. Rapport qualité prix excellent, livraison supersonique. Parfait !

vendeur très professionnel

article de bonne qualité - prix compétitif et colis reçu rapidement.

Stipte levertijd. Items beantwoorden tot mijn verwachtingen. Bedankt!

Stipte levertijd. Items beantwoorden tot mijn verwachtingen. Bedankt!

Goede en snelle levering

alles op tijd geleverd en goed materiaal

Excellent

Rapide et efficace! Merci

Iedereen beloofd vandaag bestellen en morgen geleverd maar doen er toch twee a drie dagen over. Ik was zeer aangenaam verast. Bestelling gedaan rond +- 17 uur en dag erna in de voormiddag al geleverd van Nederland naar Belgie zo snel kunnen ze hier niet leveren, nooit meegemaakt. Proficiat

Snel geleverd en zeer nette prijs!

Ik was op zoek naar een Engelse/inch steeksleutelset. Tools2go had een goed aanbod en leverde zeer snel (2 werkdagen). Top!

Super service. Snelle levering.

Ik kon het artikel snel afhaken bij mij in de buurt. Super service.

goede service

goede afhandeling en product van goede kwaliteit

Voldoende / corona periode

Aangezien we in corona tijd leven heeft het iets langer geduurd dan eerst verwacht, maar ik begrijp het wel.

Top dienstverlening

Snelle verzending, scherp geprijsd werkgereedschap. Ik kon heel eenvoudig een bestelling plaatsen en betalen. De steeksleutels zijn zoals ik verwacht had door de duidelijke productomschrijving en foto's.

Snelle levering, goed product

Een open ringsleutelset besteld om gemakkelijker remleidingwartels los te kunnen draaien. Snel geleverd en het set ziet er goed uit! Tools2Go inmiddels opgeslagen als favoriet! :-)

perfecte afhandeling

Had eerst verkeerd bestelling geplaatst, terugzenden ok ander bestelling geplaatst geen probleem

bestelling was correct

Pakje werd snel geleverd ondanks wellicht een grote drukte,prima gereedschap!

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...