Thank you

Thank you tools2go.

snelle afhandeling, goede kwaliteit

Correcte service, goede prijs kwaliteit verhouding

Nette afhandeling en bestelling

Sneller als verwacht de bestelling thuis bezorgd.

fijn bedrijf

Dezelfde dag van mijn bestelling werd ik gebeld dat de levering langer zou duren. Inmiddels geleverd zoals toen beloofd. Kwaliteit uitstekend van de steeksleutel.

Goed service snel geleverd

Gereedschap besteld in de middag Had het de volgende dag nodig in de chat gevraagt of dat mogelijk was werd meteen gereageerd. En de volgende dag was het mooi binnen. Snelle en goed service.

Uitstekende Service

Mijn steekwagen ging stuk . Kreeg zonder gezeur snel een nieuwe . Helemaal goed . Top service !

goede prijs/kwaliteit

vlot beszteld en geleverd

Niet voor herhaling vatbaar

Levertijd van 1 a 2 dagen werd een week zonder op de hoogte gehouden te worden en ook product voldeed totaal niet aan de verwachtingen. 1e en laatste keer dat ik hier iets bestel!

10 op 10

Alles perfect verlopen

Gewoon geweldig, mensen van hun woord

Goede producten snelle levering en correcte afwerking.

Snelle en goede service

Snelle levering en netjes verpakt. Goede prijs en duidelijke communicatie.

Helemaal goed!!!!!

Prima spul, snel geleverd.

Prima, mooie spullen en snel gelverd

ruim. assortiment, goede prijzen en snel geleverd, een aanrader

Gereedschap van goede kwaliteit

Alles correct verlopen ! Top materiaal

Mijn 1e bestelling bij jullie.....Topervaring ! Heel vlot en correct verlopen !

Heb jullie gevonden via 2dehands.be en ben zo op jullie website beland.Heel vlot verlopen:besteld en betaald via internet en een paar dagen later kreeg ik bericht dat ik het kon ophalen in het vooraf afgesproken afhaalpunt.Ben heel tevreden over het product dat bovendien goed verpakt was met erbovenop nog een balpen. Top toch ! ? Sommige Belgen kunnen nog wat leren van onze Noorderburen.Groetjes van uit Dudzele (Brugge),West-Vlaanderen,België.

Snel en compleet

Producten waren snel geleverd en compleet

Niets op aan te merken

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

ik begin te vrezen dat ik mijn bestelling nooit ga zien

Eind januari deed ik mijn bestelling, de levering blijft uit. Bij navraag blijkt dat mijn bestelling pas eind februari zou geleverd worden. We zijn ondertussen 9 maart en ik heb nog niks gezien. Gisteren nog eens navraag gedaan via email en vandaag nog geen antwoord ontvangen. Ik begin stilletjes aan te vrezen dat ik mijn geld kwijt ben.

Prima.

Prima spullen en levering.

Uitstekende service

Gedane bestelling kon ik snel omzetten. Volgende dag al bezorgd. Zeer behulpzame medewerker!

Uitstekende ervaring

Eerste keer dat ik hier gereedschap heb besteld en ik heb niets te klagen. :) Goede prijs/kwaliteit. Aanrader!

Goede site, trage afhandeling en onjuiste informatie tav leverdatum

Mooie overzichtelijke webshop met een breed assortiment. Dat schept pretenties. Opvolging van de orderafhandeling helaas benedenmaats. Geen actieve communicatie tav de levertijd. Bij navraag wordt het beloofde leverdatum niet nagekomen en men presteert het daarnaast om uit naam van GLS een mail te laten sturen met een bezorgtijd terwijl men het pakket alleen heeft voorgemeld en niet bij GLS heeft aangeleverd. Na 6 dagen dus nog steeds niks ontvangen. Leuk als je geen haast heb bij je klus, maar heb je een deadline, dan zou ik niet op deze leverancier vertrouwen. Tools2Slow is mijns inziens voor nu een betere benaming..... kom op mensen: we leven niet meer in de jaren 90. Communiceer en kom je beloftes na!

Geweldige service, snelle afhandeling!!

Zeer correcte afhandeling, ik zal deze webshop zeker aanbevelen.

Goede prijs en vlotte levering!

Een van de weinige plekken waar ik gereedschap van BCS kan bestellen, en dan ook nog voor een erg goede prijs! Vlotte levering naar Belgie.

Goede service en een snelle levering!

Binnen een dag het juiste gereeedschap binnen

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...