Goed bedrijf

Na bestelling, geen contact gehad. Product netjes ontvangen.

Mooi gereedschap en vlug geleverd

Tout était parfait

Achat d'une poignée/barre de force, d'un jeu de grattoirs et d'un compresseur de segment Prix imbattables et frais de port moins chers qu'en France

Netjes geleverd, alleen te laat

Zie boven

Snel en correct

Niet lang moeten wachten . Steeds goed geïnformeerd waar de zending zich bevond .

Société sérieuse, mais colis reçu tardivement car livreur nul

Commande traitée rapidement. Bon contact avec Tools2go qui se soucie de la satisfaction de ses clients. La societe GLS chargée de la livraison est très défaillante, ne respecte pas les délais et est injoignable...si vous pouvez éviter cette societe de livraison GLS, n'hésitez pas... Fuyez !

Snel en correct!

Snelle levering en top prijs

Snelle levering, goed contact, graag tot volgende keer.

groot aanbod van speciaalgereedschap

Mijn vaste leverancier van timingsets en speciaalgereedschap. Groot aanbod, correcte levering.

Vlotte afhandeling van bestelling. Zeer tevreden.

Zeer tevreden met afhandeling van bestelling.

Goed contact en netjes geleverd

Een specialistische volkswagen tool gekocht. Het contact was goed en werd netjes in originele doos geleverd. Levering kon sneller.

Goed bezig

Tools2Go gevonden via google. Ik wist welk product ik nodig had en Tools2Go had de beste prijs in het vergelijk en nette referenties. Prima!

impeccable

Le produit commandé correspond a mes attentes. Parfait pour l'utilisation que je dois en faire

9.5

Bestelling verliep goed....de bestemming van het adres nog een keer verandert werd alsnog weer anders contact opgenomen met het kantoor. Ik werd door een vrouwelijk medewerker vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Weet wel waar ik me volgende bestelling plaats niks mis mee top shop!!!!..

Korect

Ben zeer tevreden over de werking van Tool2Go. Alles is prima verlopen.

Prima service snelle levering

Eerste maal besteld, enige min puntje artnrs moeilijk te vinden voor een leek alsje het i vult komt er artikel niet gevonden. Verder prima service snelle levering

Goed bezig ben er blij mee

Goede professionele producten voor een zeer scherpe prijs.

Bedankt voor de service

A++

Vag gereedschap

Snel geleverd!

Zeer slechte klantenservice....

Ik had een artikel gekocht met verzendkosten. Nu wil ik het terugsturen en maak ik dus alweer verzendkosten. Nu krijg ik een mail dat alleen de kosten van het artikel terug krijg. Het artikel koste 7,85 en de beide verzendkosten 5,95 en 6,95 , dus totaal 12,90. Dus als ik het terugstuur heb ik niets, en dat kost mij 12,90 - 7,85 = 5,05 euro. Ik vroeg om een antwoordnummer. En dat de kosten die ik maak zeer klantonvriendelijkheid was. Onderstaand de reactie. Onderste is 1e mail, naar boven toe de 2e reactie. geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Helaas, wij hebben geen antwoordnummer. alvast bedankt voor het terug sturen. Met Vriendelijke groet, Harinder Singh Namens Tools2Go.nl T: 0031-111-795029 M: [email protected] W: www.monu.nl A: MONU Donkereweg 15 4317NK Noordgouwe Op 30 december 2019 om 8:46 schreef " [email protected] [email protected]" < [email protected]>: geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Het product terug sturen naar: MONU Donkereweg 15 4317 NK Noordgouwe. Ref nr: R48789 Het Product terugsturen in originele verpakking en ongebruikt (nieuw en verkoopbaar). Zodra het pakje binnen en gecontroleerd is, storten wij uw geld (-verzendkosten) terug. Met Vriendelijke groet, Tools2Go.nl Harinder Singh Namens Tools2Go.nl T: 0031-111-795029 M: [email protected] W: www.monu.nl A: MONU Donkereweg 15 4317NK Noordgouwe

Zeer slechte communicatie en levertijd

Pas na 3x gevraagd te hebben wanneer het geleverd zou worden een antwoord gekregen + pas enkele weken na bestelling geleverd.

outillage parfait

grand choix d’outils avec des tailles en pouces !!

Tot op heden levering erg slecht!

Ik heb een bestelling gedaan op maandag begin van de middag. 2 dagen later ontving ik pas een berichtje dat het pakket verstuurd is. Dit bericht had ik dinsdag al verwacht. In de mail stond dat mijn pakket gisteren zou ontvangen. Ik heb deels vrij genomen en er is niks gekomen. Vanmorgen heb ik contact opgenomen met GLS, deze konden mij vertellen dat het pakket alleen maar aangekondigd is en niet bij hen afgeleverd is... duidelijk een probleem van Tools2GO.... Waardeloos, nooit meegemaakt met een internetshop! Ik schrijf deze beoordeling nu op basis van zoals het er nu voorstaat. Afhankelijk van hoe Tools2Go dit gaat oplossen zal ik deze beoordeling al dan niet naar boven bijstellen. Het heeft mij immers vrije tijd gekost en de ellende dat ik de benodigde spullen nog niet in huis heb voor zaterdag!

Goed en netjes

Goed bezig, ben er blij mee

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...