Steeds tevreden met elke bestelling

altijd tevreden bij elke levering

Perfecte tooling

Tools waren beter dan verwacht en perfect voor de job.

Duidelijke site. De chat werkte perfect. En de info was perfect . Snelle levering

Alles naar wens geleverd

Gewoon doen wat je verwacht

Spullen uitzoeken doet bijna iedereen op prijs. Zo ook bij Tools2go uitgekomen. Spulletjes besteld en snel geleverd. Keurig ingepakt, voldoet aan alle verwachtingen. Top

zoals het hoort

ruim assortiment met de juiste prijs en kwaliteit verhouding.

Raad ik aan iedereen aan als webwinkel

perfecte communicatie een overzichtelijke web pagina ,een draadloze levering die pijlsnel was ! Het aangekochte item was perfect wat ik me er had van voorgesteld prijs kwaliteit verhouding perfect! Dus ik kan alleen maar zeggen ga allen er heen een echte aanrader Bedankt voor de service !!

Gooed prijs/kwaliteitsverhouding

Mooie kwaliteit, goede service, snel geleverd.

Kwaliteit

Goed product, redelijke prijs

Uitstekende Service

Via gereedschapsfabrikant in contact gekomen met dit bedrijf. Zeer goede communicatie en erg vriendelijk. De juiste onderdelen geleverd tegen een goede prijs. Verzending en verpakking ook op de juiste manier. Erg tevreden.

Ze kommen de afspraak na en doen wat is belooft

Alle afspraken worden na gekomen supper

Goede verzorging van het pakket

Het was goed ingepakt en het was zoals ik het op de foto gezien had erg blij mee!

Via telefoon geïnformeerd en correcte en goede informatie gekregen. Bestelling vlot geleverd? Min puntje verpakking wat licht was op verschillende plaatsen? beschadigd maar product was intact ?

Geen bevestiging van aankoop

Gebeld naar bedrijf werd helaas niet opgenomen toen de voicemail ingesproken. Geen reactie opgekregen of terug gebeld. Duurde vrij lang voor dat mijn product werd geleverd.

Niet goed

Levertijd is veel te lang,klantenservice is slecht,je stel een vraag duurt lang voor een antwoord,slechte manier.,van de product weet ik nog niet of het goed is.

snel en correct

alles was op tijd en fatsoenlijk afgeleverd

Snelle bezorging

Alles is vlot en correct afgehandeld

Goede kwaliteit en snel geleverd

Werkt goed geen slappe zooi En was er met 2 dagen

Goede snelle service

Super!!!!!!

livraison conforme à la commande

La livraison est arrivé conforme à ma commande , le colis était bien emballé et super rapide.

TOPPERS!!!

Hebben precies geleverd wat ik vroeg en zijn hard bezig geweest met het zoeken en bestellen. Top service en kom er zeker weer terug als we weer wat moeten hebben.

Netjes te woord gestaan en direct geleverd

Omdat ik al een paar keer wat besteld had bij bedrijven die zelf niets op voorraad hebben en de spullen uit China laten komen heb ik voor de zekerheid of het bij “ Tool to go” op voorraad was en toen direct besteld. Volgende keer weer.

mooie site, goedkope prijzen, goede kwaliteit

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...