altijd correct en snel. Betrouwbaar.

Betrouwbaar: ik kan er steeds op rekenen dat de bestelde tools snel aankomen. Mooi aanbod van automotive speciale gereedschappen. Ik kijk eerst bij tools2go voor ik elders kijk.

Alles duurde lang

Ik had speciale bitjes besteld (en betaald). Het duurde bijna een week voordat ik te horen kreeg dat dit product toch niet op voorraad was. Ik heb toen meteen een andere bestelling geplaatst (wel geleverd, maar duurde meerdere dagen). Ik heb vervolgens gezegd dat ik het geld van de eerste bestelling graag teruggestort wilde hebben. Toen ik na een week dit nog niet teruggestort had gekregen, heb ik nogmaals een mailtje gestuurd en in totaal duurde het 12 dagen (8 werkdagen) voordat ik het geld op mijn rekening had.

Goed genoeg!

Bestelde gereedschap was snel geleverd. Natuurlijk kun je het ook goedkoper zelf bestellen bij de aliexpres maar dan mag je er een maand op wachten. Dus ik zeg prima prijs voor een snelle levering!

goed advies daardoor toch gelukt om juiste gereedschap aante schaffen

goed advies daardoor toch gelukt om juiste gereedschap aan te schaffen

délai de traitement un poil long .

délai de traitement de la commande à améliorer . matériel conforme et de bonne qualité .

Supersnel thuis geleverd

Snel thuis geleverd. En een goede vriendelijke klantenservice.

Snel geleverd, kwaliteit matig

De sleutel die ik besteld heb lijkt uit de knakenbak van gamma te komen. Geen professionele kwaliteit, maar wel de professionele prijs. Valt gewoon tegen. Volgende keer zoek ik een andere leverancier. Had naar mijn idee op de site beter aangegeven moeten worden.

Goed setje dynamo vrijlooppoelie gereedschap, 1 dag te laat geleverd maar vooruit

Zou nog wel eens wat bestellen hier.

Snelle levering, duidelijke website

Prima webshop. Had alles snel en goed ontvangen.

Conforme à mes attentes

Commande conforme livraison dans le délai mais frais de port élevé

snel en kwaliteit

snel ,goede kwaliteit en goede prijs

Product gevonden en nergens anders te vinden

Prima assortiment. (Alleen levering van GLS laat te wensen over. Slechte en verkeerde info. Te laat en zogezegd getekend voor ontvangst, maar dat is niet gebeurd. Pakje lag in brievenbus)

snel en goede service

ik ondekte Tools2go via google , ze hebben snelle service en de produkt was goed

Precies zoals ik zocht en snel geleverd

Makkelijk bestellen. Snel in huis.

Makkelijk bestellen en snel ontvangen

Lekker vlot de bestelling in huis!

Prima spul, al zou de maatvoering in de website beter aangegeven kunnen worden

C'est parfait

Reçu très rapidement et en parfait état.

Goed product..snelle verzending

Van 30/09 bestelling verzonden en op 06/09 nog geen levering

Slecht

Goede service snelle levering.

Goede professionele producten voor een zeer scherpe prijs!

directe support bij bestelling ! top !

Een zeer goeie duideljke ervaring met ondersteuning via live chat. top !

Binnen 24 uur het bestelde in huis, goed gereedschap en geen verzend kosten

erg goed

ik heb een diesel teller gekocht en deze was snel thuis en getest voor dat hij verstuurd werd makkelijk te instaleren en werkt perfect. ik ben erg tevreden bedankt

snel en qualiteit

De informatie over te leveren materialen is uitstekend en direct per telefoon te verkrijgen. De levering is correct en snel in een keurige verpakking.

super snel geleverd en kwaliteit

was zeer snel besteld en geleverd

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...