Pluspunten

Nette prijzen en zeer snelle levering

Een track and trace code zou wel makkelijk zijn want na bestelling weet je niet wanneer het bestelde artikel binnen komt maar dat duurt gelukkig niet lang

Pluspunten

Snelle, betrouwbare levering. Track and trace. Ik vind het prima geregeld!

Geen, gewoon zo doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Helaas kon niet alles worden geleverd en was er geen communicatie ivm de nog te leveren stukken.

Betere communicatie in geval van een onvolledige levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering van een voordelig produkt.

geen bekend momenteel.

Pluspunten

snelle levering, super service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel goed produkt geleverd van uitstekende duitse kwaliteit

Niets

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Redelijk assortiment en redelijk prijs.

Communicatie, versturen van trace en trace geen ontvangen waardoor ik geen idee had waneer bestelling geleverd zou worden. En producten zijn niet binnen een dag verzonden.

Pluspunten

Overzichtelijk en snel. Goed dat ze papier als opvulling gebruiken

2 sterren: slechter dan verwacht

Artikelwaarde: 3,75 euro Verzendkosten: 6 euro (niet in proportie tot de waarde... Maar goed, geaccepteerd.) Blijkt daarna niet te passen. Retourkosten: ook voor mij!!! Niet retour gezonden wegens de lage waarde en mag in de vuilbak... Als je een webshop wil houden moet je een fair retourbeleid aanhouden. Ik heb hem nog nieuw in de verpakking. De meeste andere webshops laten me in zo'n situatie toe de retour kostenloos te doen. De wet op de bescherming van de consument verplicht u hier zelfs toe meen ik.

Pluspunten

Snelle levering. Vragen via de chat worden meteen beantwoord.

Kon geen track en trace vinden.

Pluspunten

Makkelijk bestellen Zeer snelle levering, binnen 24 uur

Pluspunten

Correcte levering en op tijd.

Pluspunten

Snelle levering, product komt overeen met de beschrijving.

Er is geen communicatie over verzending, dus levertijd blijft in het ongewisse.

Pluspunten

Prijs kwaliteit is perfect.

Als het niet op voorraad is, wel aangeven dan hoelang de levertijd is. Ik heb een bestelling gedaan en moet nu 12 weken wachten op de bestelling. Dit had ik dan wel van te voren willen weten.

Pluspunten

Groot assortiment gereedschappen, ook voor de kleine beurs en voor enkelstuks gereedschap

Had wat snellere levering verwacht, moet toch kunnen binnen vier dagen

Pluspunten

Snel geholpen. Navraag doen over bestellingen is gemakkelijk telefonisch te doen. Enkele hardlopende artikelen zijn direct op voorraad.

Pluspunten

Goeie communicatie via Chat en ter zake. Zeer vlot geleverd... binnen 24 uur! En exact wat ik nodig heb. (en... geen eBay gezeur... dat is thans echt een pré)

Vooral doorgaan!

Pluspunten

snelle levering makkelijke site

niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De set poulietrekkers die ik geleverd kreeg was niet zoals die op de foto op de website. * De poulie-armen hadden slechts 1 montagepunt ipv 2 * De vingers op de foto hebben dunne eindhaken, terwijl de geleverde veel dikkere haken hebben = slechtere bereikbaarheid op moeilijke plaatsen). * De zijplaatjes waarmee de vingers van de kleinste poulietrekker zijn gemonteerd, zijn onderling van verschillende dikte. * Het schroefuiteinde van de grootste poulietrekker heeft een lagerpunt op de foto, de geleverde niet. * De centrale schroefgat van de kleinste poulietrekker is ver uit het center geboord (enkel dit punt is door Tools2Go rechtgezet door correcte na te sturen).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie

Misschien dingen op voorraad nemen.

Pluspunten

Echt een top bedrijf met een geweldige service. Er was een onder deel kapot na het versturen van een email met foto's kregen we binnen een paar dagen het onderdeel toe gestuurd. Super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Snel geregeld en geleverd

Misschien een optie om de verzendingsprocedure mede te delen. Weet je wanneer het wordt geleverd

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...