Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke website

Pluspunten

snelle levering, prijs/kwaliteit uitstekend

Pluspunten

Via de app direct antwoord. Goed en snel geholpen

2 sterren: slechter dan verwacht

slechte kwaliteit van dit producht,punlasboor echt troep

Pluspunten

Pluspunten

Breed assortiment, makkelijke site

Pluspunten

neemt de brol ni terug

beetje meer klantvriendelijkheid

Pluspunten

Nice shop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

prijs en levering waren correct

Ik kocht mijn boorslijpmal en er was een defect aan. Nadien schreef ik reeds 3 dagen na elkaar een brief aan de kantendienst om te zeggen dat ik mijn toestel wil terugzenden en op geen enkele kreeg ik een antwoord. ik vind dat dit niet kan en ik zal nooit nog iets bij jullie kopen.

Pluspunten

snele levering, komt afspraken na !

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

goeie prijs en snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website

De levering heeft ruim een week geduurd. Een eerdere levering was er in 2 dagen. Graag word ik als klant geïnformeerd over de te verwachten levertijd. 1 product is anders geleverd dan op de website aangegeven. Een beetje jammer.

Pluspunten

zeer goed telefonisch contact gehad met het bedrijf. belofte over snelle levering is super nagekomen. Volgende dag om 9uur in de ochtend was het product al geleverd. Super!!!

ga zo door

Pluspunten

mooie en makkelijke site met veel variatie, bestellen en betalen is erg eenvoudig en snelle levering, top dank u wel

geen

Pluspunten

Snelle levering.

Vindbaarheid op de site van producten, ik had een telefonisch overleg met een verkoper nodig om eruit te komen

Pluspunten

Transport duurde langer dan gepland. Maar verder prima geholpen. Producten goed verpakt met gratis pen.

Mensen willen hun producten over het algemeen snel, een week voor een online bestelling met producten die op voorraad liggen is voor veel mensen een reden niet te bestellen. Doe er je voordeel mee!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Outils de très bonne qualité, livraison rapide (France) et le juste prix...

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs, mooi product.

Ga zo door!

Pluspunten

Uitmuntende service, ook nog telefonisch contact gehad. In alle rust alles besproken en de gegeven adviezen opgevolgd. Een absolute aanrader. Prijstechnisch sterk concurrerend en conform afspraken vlot geleverd. Wij zijn dik tevreden en erg blij. Dank voor alle goede zorgen. Mike

Kan ik niet noemen wij zijn erg tevreden

Pluspunten

Snelle en goede levering

Ga zo door

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...