De bestelling duurde iets langer dan de aangegeven tijd en ik moest het proces nauwlettend volgen, maar uiteindelijk arriveerde het precies zoals ik had besteld. Goede kwaliteit en prijs.
Bedankt voor uw begrip! 😊 Zoals aangegeven waren we nog in afwachting van de levering vanuit onze leverancier, en het verzenden naar Spanje kan inderdaad soms wat extra tijd in beslag nemen. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is aangekomen en dat u tevreden bent met de kwaliteit en de prijs. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Voor nu wenen wij u een mooie dag toe!
Sleutel dag later in huis precies volgens Afspraak
Wat leuk om te horen dat alles precies volgens afspraak is verlopen en dat u de sleutel netjes op tijd heeft ontvangen! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. We zijn blij dat alles naar wens is gegaan en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Voor nu wensen wij u nog een fijn weekend!
Duidelijke website, makkelijk bestellen. Echter duurde de levering wat langer dan aangegeven. Na contact te hebben gehad hierover, is het gewoon overmacht door ziekte. Helaas maar niks aan te doen, maar inmiddels naar verdere tevredenheid mijn bestelling ontvangen. Ik zou de volgende keer hier weer bestellen.
Beste Bart, Bedankt voor uw fijne review en uw begrip! Wat jammer dat de levering wat langer duurde door ziekte in ons team, maar we zijn blij dat alles uiteindelijk goed is aangekomen. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. We waarderen het enorm dat u ons ondanks de vertraging nog steeds het vertrouwen geeft. Graag tot een volgende keer!
kompleet, duidelijk en de juiste uitleg op hun website.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze website als compleet en duidelijk ervaart. We doen ons best om alles zo helder mogelijk uit te leggen.
Ik heb afgelopen vrijdag een cilinder met sleutels bij jullie besteld, die zou de volgende dag binnenkomen maar die moet nog steeds komen. Met vriendelijke groet, Michel Brakké
Onze excuses voor de vertraging bij uw bestelling. Door ziekte van enkele medewerkers hebben wij helaas tijdelijk vertraging opgelopen in onze leveringen. Wij betreuren dit ten zeerste en begrijpen dat dit vervelend voor u is. We hebben inmiddels contact met u gehad en uw bestelling zal zo snel mogelijk bij u bezorgd worden. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak
Zat met probleem en na uitleg kon ik goede keuze maken
Bedankt voor uw fijne reactie! Fijn om te horen dat onze uitleg u heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. We staan altijd klaar om mee te denken!
Heb hier al een paar keer besteld levering en service is prima.
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. We waarderen het dat u al meerdere keren bij ons heeft besteld en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Voor nu wensen wij u een mooie dag toe namens MR-Beveiliging
Geen lange wachttijden, snelle levering, makkelijk bestelmenu. Goede mailinfo omtrent bestelling Overzichtelijk site. Goed verpakt. Niets op aan te merken!
Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, snelle levering en duidelijke communicatie. We doen ons best om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken fijn dat dat wordt gewaardeerd!
De website is overzichtelijk en over de afhandeling/levering van mijn bestelling werd goed gecommuniceerd. Afspraken werden nagekomen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website en de communicatie rondom uw bestelling. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en volgens afspraak verloopt.
Mijn levering was niet compleet. Maar dit werd snel opgelost. Dezelfde dag nog werd het ontbrekende artikel verstuurd. Super!
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat het ontbrekende artikel snel is geleverd en dat alles naar tevredenheid is opgelost. We doen ons best om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Goede cilinders geleverd en snel. Ook een prettige klantenservice bij vragen.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de cilinders én onze service. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het team van MR-Beveiliging
Snel verzonden en goede produkten. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Graag tot een volgende keer!
Ondanks dat ik een fout in de bestelling had gemaakt is dit na mijn melding zeer snel opgepakt zodat ik toch het goede artikel kreeg toegestuurd. Goede communicatie. En geleverd voor de prijs van het "foutieve artikel" wat ik had besteld uitermate en zeer coulant gereageerd!
Onwijs bedankt Johan voor de positieve review!
Goede service, goede prijzen. Ook de terugkoppeling als er iets niet voorradig is netjes.
Hartelijk dank voor je positieve feedback! We vinden het belangrijk om transparant te zijn, ook wanneer iets niet op voorraad is. Fijn dat dit gewaardeerd wordt!
Makkelijke manier van bestellen en snel in huis.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken en alles snel te bezorgen
Prima geregeld
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles prima geregeld was. We waarderen je feedback en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Na bestelling duurt lang. Hoesjes vergeten
Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vertraging. De hoesjes zijn inmiddels verstuurd en zouden spoedig bij je moeten aankomen. Bedankt voor je geduld!
Het cillinderslot in de kleur zwart wat we bij MR beveiliging past en werkt perfect met 5 sleutels zodat iedereen in ons gezin een sleutel heeft Echte aanrader
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het zwarte cilinderslot goed past en soepel werkt. Het is inderdaad erg prettig en praktisch om met één sleutel alle sloten te kunnen bedienen. We wensen u en uw gezinsleden veel gemak en veiligheid met uw nieuwe slot!
Ik heb een product op de website gezien waar ik via google op terecht was gekomen. Was voor mij meteen raak en voor ik het wist had ik m in huis! Zeker een aanrader!
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u het product snel heeft gevonden én zo vlot in huis had. We waarderen uw aanbeveling enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Voor nu wensen wij u een mooie dag namens MR-Beveiliging!
Ik had een product besteld , maar helaas paste dit niet en moeiteloos retour. Zeer professioneel bedrijf.
Bedankt voor uw fijne review! Jammer dat het product niet paste, maar we zijn blij dat het retourproces vlot is verlopen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team MR- Beveiliging
Er kan soms iets niet goed gaan en dan is het de manier waarop het wordt opgepakt en wordt opgelost. Dat doe MR Beveiliging dus goed!
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze manier van oplossen waardeert. Wij vinden het belangrijk om altijd snel en zorgvuldig te handelen wanneer er iets misgaat. Met vriendelijke groet, Team MR Beveiliging
Bestellen en leveren gaat snel, de communicatie is uitstekend en er wordt snel gereageerd op problemen. Ook kon ik achteraf betalen, wat ik meestal doe bij leveranciers met wie ik nog niet eerder zaken heb gedaan. Maar de IT was ten tijde van mijn bestelling (nog) niet helemaal op orde. Op hun advies wilde ik, voor de veiligheid, mijn bestelling niet op het huisadres, maar bij een PostNL-punt laten afleveren. Ik kon echter pas een PostNL-punt selecteren, nadat ik een vinkje had gezet bij “leveringsadres is gelijk aan factuuradres”. Hierdoor werd mijn huisadres toch afgedrukt op het verzendlabel en was de veiligheid niet langer gegarandeerd. Mijn feedback werd positief ontvangen en als dank/extra service kreeg ik vervolgens gratis een servicepen toegestuurd. Als de IT (en daarmee de veiligheid) beter voor elkaar zouden zijn geweest, had ik ze vijf sterren gegeven!
Hartelijk dank voor uw review! Wij begrijpen uw wens om meer anonimiteit te behouden. Vanuit PostNL is het echter verplicht om altijd een adres in te vullen, ook bij levering op een afhaalpunt. Wilt u toch zo anoniem mogelijk blijven, dan kunt u bij de factuurgegevens ervoor kiezen uw adres niet te vermelden
De site is heel duidelijk, bestellen eenvoudig en fouten in keuzes worden beargumenteerd uitgesloten. Het statement voor 23.59 besteld, de volgende werkdag verzonden suggereert een snelle levering. Bestelling op vrijdag ruim voor 20.00 en nu woensdag de bestelling nog niet binnen geeft een ander beeld
Goedemiddag Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. Fijn om te horen dat u onze website duidelijk en het bestelproces eenvoudig vindt. Wij begrijpen dat het teleurstellend is dat uw bestelling later is aangekomen dan verwacht. Uw bestelling is door ons tijdig verzonden, maar helaas heeft PostNL momenteel te maken met vertragingen in de bezorging. Hierdoor heeft uw pakket er langer over gedaan dan normaal. Onze excuses voor dit ongemak. Uw bestelling is onderweg en zal spoedig bij u worden afgeleverd. We houden dit uiteraard voor u in de gaten. Wij hebben u per mail nogmaals de track & trace code toegestuurd zodat u zelf ook het pakket kunt volgen. Voor nu wensen wij u een fijne dag namens het team van MR-Beveiliging
Door het vervangen van een deur had ik een nieuwe cilinder nodig. Helaas was de sleutelpas nergens meer re vinden. Met hulp van mr-beveiliging snel en vakkundig opgelost. Alle deuren thuis zijn weer met dezelfde sleutel te openen en sluiten.
Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat u weer met één sleutel alle deuren kunt openen en sluiten. We helpen graag en waarderen het vertrouwen in onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar.
Snel en degelijk
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat we u snel en vakkundig hebben kunnen helpen. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor u klaar. Voor nu wensen wij u een fijne dag namens het team van MR-Beveiliging
Satellietbaan 31 A
2181MG Hillegom
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders