Bedankt voor uw review en bedankt voor het compliment.
Beste Rizwan, Bedankt voor uw review en bedankt voor het compliment. En natuurlijk heel fijn dat we u zo konden helpen en graag gedaan.
Bedankt voor uw review en bedankt voor het compliment.
Bedankt voor uw review.
Beste Mario, Het klopt inderdaad dat wij geen verzendlabel kunnen sturen die u vanuit België kan versturen. Wel als u het pakket bij een Nederlands pakket punt in zou leveren. Vandaar dat wij dan aanbieden het pakket eenvoudig en dichtbij een pakketpunt te versturen en wij de gemaakte kosten retourneren. U moet daarvan de bon naar ons toesturen. Dat is inmiddels ook gedaan en het bedrag is naar u teruggestort. Excuses dat het even heeft geduurd.
Beste Hendrik, Bedankt voor de review. Fijn dat alles naar wens was. En daarom geven wij overal op de website ook aan dat het verstandig is om een nabestelling van sleutels naar een ander adres te laten versturen. Mocht er ook maar iets verkeerd gaan met de verzending, dan is het niet te herleiden naar het adres waarvoor de sleutels zijn. Wij stoppen er namelijk geen pakbon bij.
Bedankt voor uw review.
Beste Marieke, Normaal gesproken als er iets niet direct verwerkt kan worden, moet u op de hoogte worden gehouden. Excuses dat er iets mis is gegaan.
Hallo Paul, excuus en als u een bericht naar ons stuurt wordt dat direct geregeld. Ik denk dat u het ondertussen al heeft ontvangen. We waren aan het wachten op een nieuwe levering.
Beste Karin, Bedankt voor uw review en bedankt voor het compliment.
Beste Purdy, Bedankt voor uw review en bedankt voor het compliment.
Beste Pierre, Bedankt voor uw review en bedankt voor het compliment. Een smart lock werkt geweldig. We hebben ze zelf ook allemaal op onze huisdeuren. Advies is toch wel de smart lock van het merk Tedee (samen met een set M&C cilinders).
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders