Prettig, snel, en duidelijk

De website is lekker overzichtelijk, mail en belcontact is vriendelijk en meedenkend. Ik ben wel blij met ze :)

Snel geleverd, makkelijk te bestellen. Prima dus!

zeer frustrerend en stressgevend

Nadat ik na 5 dagen na bestelling nog niets heb vernomen van het bedrijf, geen bevestigingsmail heb ontvangen en probeer te bellen, te appen en te mailen krijg ik geen reactie. Het bedrijf heeft mijn adres en dus de sleutel gegevens, ik weet niet of het om oplichterij gaat dus het geeft heel veel stress. Dus is onacceptabel

Snelle en goede levering

Gebruiksvriendelijke site met snelle en betrouwbare levering van de bestelling.

Overzichtelijke webshop, snel en netjes geleverd.

Overzichtelijke webshop, alles is snel en netjes geleverd.

Onbereikbaar

5 sleutels nabesteld van M&C, certificaat geüpload. De sleutels werden netjes bezorgd, 4 van de 5 sleutels passen niet. Meerdere keren gebeld, WhatsApp berichten gestuurd en gemaild. Na ruim 1,5 geen enkele reactie van dit bedrijf. Helaas hadden wij de bestelde sleutels echt nodig, dan maar naar de lokale sleutelmaker die eigenlijk de sleutels niet verkoopt. Die heeft de 4 niet werkende sleutels opnieuw door de machine gehaald en werken nu weer naar behoren. Gezien de goede beoordelingen dacht ik dat het wel goed zat met de service, helaas voor mij nooit meer!

zeer snel geleverd

het bestellen van slot en exstra sleutels was duidelijk omschreven

Bijna perfect.

Ik had niet allemaal de juiste cilinders. Jullie hadden er 1 fout geleverd en ik had een paar meetfoutjes gemaakt. Ik heb hier over gemaild en wacht nog op antwoord. Voor de rest prima!

Uitstekende service

Zeer overzichtelijke website. Gemakkelijke nabestelling van veiligheidsleutels mits de veiligheidscode op het kaartje. Echt een zeer snelle levering. Kortom; topservice.

Vlotte service

Vlotte levering, zeer tevreden van ons nieuw slot met 'kinderbeveiliging', wij kunnen onze deur vlot sluiten en openen, onze peuter niet :)

Prima snelle levering.

Prima en snelle levering van mij MC cilinders. Ook de goedkoopste.

All great

I placed an order with several cylinders, but there was an error in the shipment. Everything was solved correctly and I finally received the complete order. Great customer support

Weer top geregeld, ondanks de vakantieperiode

Bestelling, bevestiging etc. was weer zo geregeld. Door vakantieperiode duurde de levering een paar dagen langer (bij Post.nl)

klantvriendelijk en snel

Ik kreeg binnen een dag antwoord op mijn vragen en een aantrekkelijk aanbod. De bestelling werd daarna snel verzonden

Top product en heel snel geleverd.

De producten zijn van zeer goede, degelijke kwaliteit. In een werkdag geleverd.

Mijn ervaring was helaas slecht.

Doordat de levering voor de volgende dag niet werd nagekomen en pas na enkele dagen plaatsvond, heb ik helaas de cilinder moeten laten uitboren om alsnog mijn bedrijfspand binnen te komen; daarnaast was het contact niet zoals verwacht — ondanks meerdere keren bellen en mailen ben ik slechts één keer teruggebeld met de belofte dat er contact zou worden opgenomen, maar sindsdien heb ik niets meer vernomen.

Prima kwaliteit en prijsverhouding

Bestelproces loopt vlot, goede informatie en fijn product. Aanrader

Bestelling na 6 dagen niet verstuurd, geen reactie op mails, whatsapp noch bellen

op woensdag mijn bestelling gedaan voor nieuwe sleutels. Deze waren op voorraad en zouden dezelfde dag nog verstuurd worden. De vorige set bijbestelde m&c sleutels werkte na twee jaar niet meer, terwijl de originele na 10 jaar nog prima zijn. De nieuwe zijn nog steeds niet verstuurd na zes dagen. Bedrijf reageert niet op mijn e-mails, neemt de telefoon niet op en reageert niet op whatsapp.

Makkelijk te bestellen artikelen. Snelle levering volgen afspraak.

Snel en deskundig

Het bestellen ging snel en de sleutels waren er inderdaad ook erg snel

Comme convenu

N'ayant pas trouvé mon bonheur sur des sites Français pour cette marque, il m'a semblé ici trouver les meilleurs tarifs en Europe.

Makkelijk besteld en snel bezorgd!

Prettige service. Vriendelijk, flexibel en gemoedelijk

Bij MR Beveiliging wordt ik altijd vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd om klanten te helpen en delen hun gedachten en expertise om de juiste keuze te maken voor het product dat het beste past.

Hier word je vrolijk van

Meerdere bestellingen gedaan en optijd geleverd! Zeker een aanrader.

Snel geleverd en makkelijk te installeren

Goed product

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders