slechte communicatie

begon veel belovend, vandaag besteld morgen in huis.. dinsdag ochtend besteld, na 2 dagen toch mail gedaan. geen antwoord. nog 2 dagen achter elkaar een mail gedaan, geen antwoord. ondertussen al weer maandag. redelijk boze mail gedaan. deze is later beantwoord. dinsdag half middag kreeg ik bericht van vervoerder dat s' avonds er bezorgt zou worden, inderdaad om 21.47 uur. wel de bestelde sleutels maar niet met de bestelde kleur labels. jammer, maar dit kan beter en sneller denk ik

Prijs goed en snelle service !

We hebben onlangs een nieuw appartement gekocht en willen een nieuwe cilinder aanschaffen. Ben naar sleutelmaker geweest en die vragen meer dan 2x zo duur ! Heb besteld en de volgende dag is binnen. We zijn zeer tevreden.

Niet geleverd

Ik heb in december voor bijna 1400 euro spullen besteld, een partij was niet geleverd en een partij foutief geleverd. Ik heb 1 keer 1 mailtje hierover ontvangen maar tot op heden geen reactie meer. Er wordt ook niet meer gereageerd op mijn mails, WhatsApp en telefonisch zijn ze ook al lange tijd niet meer bereikbaar. Jammer want een paar jaar geleden werd alles prima afgeleverd. Kunt U alstublieft mijn spullen leveren?

Het kost wat maar dan heb je ook wat

Een prijzige sleutel maar hij was er snel en paste ook. Ook goed verpakt niet als sleutel herkenbaar. Stond dat er voor getekend moest worden maar DHL zet het voor de deur en was direct weggereden, dat klopte dus niet.

Zeer snel en gemakkelijk

Sleutel nodig omdat ik telkens misgreep. besteld en echt mega snel in huis.

Goede en snelle service

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snel en zonde poespas

Ideaal dat je zo snel kan bijbestellen zowel sleutels als sloten. Misschien voor sleutels een kleiner pakket om het goedkoper te houden

geen levering gezien

Ik heb een bestelling van 2 mc cilinders geplaatst. Staat op de website voor 23:59 is morgen geleverd. Helaas niks ontvangen telefonisch contact is niet mogelijk en mail of whatsapp reageren ze niet op. Wel de vraag of ik een beoordeling wil plaatsen bij deze

Zeer goed.

Snelle levering van mooie producten

Professionals

Sleutel bij laten maken. Super snel geleverd en keurig verpakt. Absoluut veilig verzonden

Goede service bedrijf komt zeer professioneel over.over

Bestelling ging vlot. Werd goed op de hoogte gehouden van actuele status. Krijg het idee dat ze goed omgaan met privacy.

Super snelle levering

Bestelling gelijk de volgende dag binnen!!! Het bestellen was super duidelijk en makkelijk, ik had een korte vraag en er werd direct op whatsapp gereageerd!

Ontzettend fijn contact gehad met Jordan. Ik had met spoed en cilinder nodig en ik had hem in de ochtend besteld en s’avonds al in huis!

Geen levering en nog geen contact

Op 21 december 2024 een bestelling geplaatst. Op 27 december 2024 een mail ontvangen dat het wat langer duurt ivm geboorte kind (alle begrip voor) en dat de bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd…..daarna blijft het stil. Geen reactie op mail en niet op whatsapp. Dus nee, niet erg tevreden.

Nog niets geleverd. Geen reactie.

Mijn bestelling van 19 december is nog steeds niet geleverd. Op whatsapp berichten of email wordt niet gereageerd. Telefoon wordt niet opgenomen. Ik hoop dat het goed komt.

Top snelheid en goede service

Reageren vlot op vragen. Goede producten en goed geholpen.

Snel geleverd tegen een goede prijs.

goede keus

geleverde materialen voldoen ruim aan verwachtingen

Snelle levering. Goed advies wie whatsapp. Snelle reacties wie whatsapp. Duidelijke handleidingen die meegeleverd worden. Kortom helemaal top!

Fijn contact

Door wat strubbelingen werd mijn pakketje later verzonden, maar het contact daarover was erg prettig. Het is super opgelost en ik ga de volgende keer zeker weer hier bestellen! Super bedankt voor de goede service

Snel en goede service!

Prima ervaring

Bestellen van extra sleutel ging gemakkelijk. Snel bezorgd

Traag

Nog steeds mijn sleutel niet binnen, ik snap dat het net de kerst langer duurd maar na 5 dagen nog niks binnen

Makkelijk en snel.

Fluitje van een cent, zorg wel dat je de gegevens bij de hand hebt.

Extra sleutels bij bestellen

Snelle service betrouwbaar Bestellen ging heel makkelijk

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders