Beste Dirk-Jan, Het kan gebeuren dat de code verkeerd wordt overgenomen of de machine moet worden gekalibreerd. Bij een nabestelling kunnen wij de sleutels niet controleren. Als u dit bij ons meld zorgen wij dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Helaas kunnen wij daarvoor niet elk telefoontje direct beantwoorden. Aangezien wij digitaal een foto van de pas moeten hebben vragen wij u een mail te sturen zodat we het direct op kunnen pakken.
Goedemorgen, We hebben elkaar gesproken en excuus voor de late reactie IVM het drukste periode van het jaar. We zijn u wat tegemoet gekomen en uw bestelling wordt morgen bezorgd!
Originele beoordeling
Beste Bart, Als er op of rond black friday besteld wordt kan het voorkomen dat uw bestelling vertraagd is of van meerdere locaties komt. Wij hebben u daar nog van te voren telefonisch over geïnformeerd. U heeft daarvoor nog een extra korting gekregen.
Goedemorgen, Wij hebben binnen 1 dag na uw email gereageerd met het volgende; Excuus voor de vertraging bij uw bestelling, uw order moest direct vanaf de fabrikant komen echter konden hun deze niet in 1 keer versturen omdat het nu de drukste periode van het jaar is en ze te maken hebben met zieke werknemers. De zelfde dag dat u een mail had gestuurd is het pakketje netjes bezorgd en vinden wij het erg jammer dat u zo snel z`n lage review plaats terwijl wij er alles aan doen om u op tijd te woord te staan en de orders goed te verwerken. U mag ook altijd bellen voor snelle reactie! (nogmaals reactie tijd was nu 1 dag via mail). Fijne dag :) Gr. Jordan
Originele beoordeling
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.