Prima zeer snel geleverd

Ik vindt dit een prima systeem om je sleutel bij te bestellen en zeer snel ben erg tevreden ik was al zeer tevreden ik heb alle sloten van mr al vijf jaar met volle tevredenheid.

Perfecte levering en tijdig.

Makkelijk om te bestellen en prima geleverd.

Ik zit nog steeds te wachten op de bestelling

Volgens de website binnen 1 dag bezorgd. Heb bestelling geplaatst op woensdag, inmiddels maandag en nog steeds niks ontvangen.

Snelle verzending en top service

Echt goede service. Hier kom ik zeker terug

Makkelijk te bestellen online. Zeer goed verpakt Gezellige gekleurde hoesjes om de sleutels Duurde alleen iets langer dan op de site staat Komt door de post en niet door het bedrijf

Klein probleempje heel netjes opgelost

Prima product dat voldoet aan de verwachting. De verzending verliep niet vlekkeloos, maar na één berichtje kreeg ik dezelfde avond antwoord en ontving ik een goedmakertje voor het ongemak. Prima opgelost, zo is het fijn winkelen!

Snelle verzorgde levering.

Mijn producten kon ik eenvoudig bestellen en werden snel , binnen een paar werkdagen, geleverd. De verpakking was passend en degelijk.

De bestelde sleutels werden direct opgestuurd en ik ontving ze de volgende dag. De sleutels werken perfect

Super! Snel en professioneel

De cilinders die ik besteld heb waren snel in huis en 100% passend op de bestaande sleutels. Super kwaliteit! Als je je woning veilig wilt afsluiten kun je hier je veiligheid uitzoeken. Absolute aanrader!

Komt verzendbelofte niet na

Omdat een van onze M&C cilinders het spontaan begaf, en niet meer ontgrendeld kon worden, heb ik op de avond voor Hemelvaartsdag, iets voor 23:00 uur via mc-cilinder.nl een bestelling gedaan voor een vervangende cilinder. Op de website staat vermeld: "Bestellingen die tussen 17:00 tot 23:59 uur gedaan worden, kunnen wij de volgende werkdag bezorgen tussen 18:00 en 23:00 uur." Vanwege de aankomende Hemelvaartsdag hield ik er al een beetje rekening mee dat die belofte niet waargemaakt zou worden. De volgende dag werd er inderdaad niets bezorgd. Ook vrijdag en zaterdag bleef het helaas stil en was contact niet mogelijk. Veel bedrijven (en ook mijn werkgever) hebben op vrijdag de deuren gesloten, dus ik begrijp het, maar netter zou het zijn geweest als dit op de website vermeld zou staan. Gelukkig kon ik het euvel met de cilinder (na uitboren) verhelpen met een andere tijdelijke cilinder. Vandaag (maandag) heb ik netjes een onderbouwd bericht en excuses ontvangen vanuit het bedrijf. Ik vertrouw erop dat het in de toekomst beter gaat en zou het bedrijf dan wederom overwegen.

Perfecte service

Mijn bestelling is direct en per omgaande post gelcerd

prima sleutels

Goede service, prima sleutels. En ieder heeft zijn eigen sleutel met zijn eigen gekozen kleurkapje.

Vriendelijk, goede service en kwaliteit

Ik werd netjes geholpen, er werd contact opgenomen voor het maken van een afhaal afspraak. Geleverde producten zijn van goede kwaliteit.

Makkelijk, veilig en snel

Het bestellen van nieuwe sleutes ging heel makkelijk, veilig en snel. Is zeker voor heralling vatbaar.

Super service en snel geregeld!

Snelle reactie via de app en wederom de cilinder snel geregeld.

Goede service, snelle handelen, bestelling binnen 3 dagen in huis. Mijn cilinders waren veroudert en heb een mooi aanbod gekregen om alle cilinderst te vervangen.

Top ervaring werkt verrassend makkelijk

Zeer positief ! Sleutels bijbestellen ging verrassend makkelijk. Wel met DHL bezorgd zou niet mijn eerste keus zijn. Zij zetten dingen ook wel eens voor de deur neer als je er niet bent. Zonder neerzet toestemming trouwens. Maar keurig geleverd in een doosje als brievenbuspakket. Keurig

Duurde lang

Er was iets mis gegaan met de order. Normaal zou ik hem de volgende dag ontvangen, maar nu kreeg ik heel netjes een mailtje, dat er iets fout gegaan was een dat ik gratis een extra sleutel zou krijgen. Top, dus ik verwachtte hen nu de volgende dag. Maar vervolgens kreeg ik weer 2 dagen later te horen, dat ik hem over 3 dagen zou ontvangen. Dus 5 dagen nadat de fout was geconstateerd. En ik al 7 dagen mij huis niet kon afsluiten.

Snel

Goede informatie en snelle levering

Goede service bij verkeerd gemeten maat cilinder en snelle levering, top!

goed contact, snel geleverd en goed geprijsd.

Snelle en goede service

Wij hadden jaren geleden sleutels gekocht bij de Karwei , in 1 sleutel zat een scheurtje, dus ik besloot een nieuwe te bestellen bij MR beveiliging, je hebt keuze uit vele kleuren, bij de opmerkingen heb ik de kleur genoteerd, werd netjes en snel geleverd..

Goed bereikbaar als het even anders loopt

Soms lopen dingen net even anders dan gepland. Deze winkel is dan goed bereikbaar, je krijgt meteen een mens aan de lijn. Ze gaven zelfs een mobiel nummer voor hulp bij een eventueel probleem buiten openingstijden. Daar kun je op vertrouwen.

Perfect!

Reeds mijn 2de bestelling van meerdere gelijksluitende veiligheidssloten,en opnieuw perfect. Levering volledig volgens afspraak. Top.

Goede service dank je wel

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders