Ik vindt dit een prima systeem om je sleutel bij te bestellen en zeer snel ben erg tevreden ik was al zeer tevreden ik heb alle sloten van mr al vijf jaar met volle tevredenheid.
Makkelijk om te bestellen en prima geleverd.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en de levering perfect en op tijd was. We waarderen je feedback en hopen je snel weer terug te zien! 😊
Volgens de website binnen 1 dag bezorgd. Heb bestelling geplaatst op woensdag, inmiddels maandag en nog steeds niks ontvangen.
Beste Durak, Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is om langer op je bestelling te moeten wachten. Als je de Track & Trace goed bekijkt, zie je dat er sprake is van vertraging bij PostNL. Zij geven aan dat het pakket zo snel mogelijk wordt bezorgd. Onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je geduld en begrip. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.
Echt goede service. Hier kom ik zeker terug
Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en zien je graag weer terug.
Makkelijk te bestellen online. Zeer goed verpakt Gezellige gekleurde hoesjes om de sleutels Duurde alleen iets langer dan op de site staat Komt door de post en niet door het bedrijf
Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat je blij bent met de verpakking en de gekleurde hoesjes 😊 De vertraging is inderdaad jammer, maar fijn dat je begrijpt dat dit aan de post lag en niet aan ons. We hopen je snel weer terug te zien!
Prima product dat voldoet aan de verwachting. De verzending verliep niet vlekkeloos, maar na één berichtje kreeg ik dezelfde avond antwoord en ontving ik een goedmakertje voor het ongemak. Prima opgelost, zo is het fijn winkelen!
Mijn producten kon ik eenvoudig bestellen en werden snel , binnen een paar werkdagen, geleverd. De verpakking was passend en degelijk.
De bestelde sleutels werden direct opgestuurd en ik ontving ze de volgende dag. De sleutels werken perfect
De cilinders die ik besteld heb waren snel in huis en 100% passend op de bestaande sleutels. Super kwaliteit! Als je je woning veilig wilt afsluiten kun je hier je veiligheid uitzoeken. Absolute aanrader!
Omdat een van onze M&C cilinders het spontaan begaf, en niet meer ontgrendeld kon worden, heb ik op de avond voor Hemelvaartsdag, iets voor 23:00 uur via mc-cilinder.nl een bestelling gedaan voor een vervangende cilinder. Op de website staat vermeld: "Bestellingen die tussen 17:00 tot 23:59 uur gedaan worden, kunnen wij de volgende werkdag bezorgen tussen 18:00 en 23:00 uur." Vanwege de aankomende Hemelvaartsdag hield ik er al een beetje rekening mee dat die belofte niet waargemaakt zou worden. De volgende dag werd er inderdaad niets bezorgd. Ook vrijdag en zaterdag bleef het helaas stil en was contact niet mogelijk. Veel bedrijven (en ook mijn werkgever) hebben op vrijdag de deuren gesloten, dus ik begrijp het, maar netter zou het zijn geweest als dit op de website vermeld zou staan. Gelukkig kon ik het euvel met de cilinder (na uitboren) verhelpen met een andere tijdelijke cilinder. Vandaag (maandag) heb ik netjes een onderbouwd bericht en excuses ontvangen vanuit het bedrijf. Ik vertrouw erop dat het in de toekomst beter gaat en zou het bedrijf dan wederom overwegen.
Bedankt voor je review en je heldere feedback. Je hebt helemaal gelijk dat onze verzendbelofte duidelijkheid moet bieden, zeker wanneer spoed en betrouwbaarheid belangrijk zijn – zoals bij het vervangen van een defecte cilinder. Met Hemelvaart (donderdag 29 mei) en de daaropvolgende vrijdag waren wij gesloten. Hierdoor hebben we jouw bestelling helaas niet op vrijdag kunnen verwerken. We begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn, zeker omdat PostNL die dag wel actief was en je via de site een snellere levering mocht verwachten. Onze excuses voor het ongemak en de verwarring die hierdoor is ontstaan. We waarderen je suggestie om dit soort sluitingsdagen duidelijker op de website te vermelden – dat gaan we dan ook direct oppakken. Ook nemen we je opmerking over WhatsApp-reactietijden mee in onze interne evaluatie. Goed nieuws: je bestelling is inmiddels onderweg en je ontvangt hierover vandaag nog een update per e-mail. Nogmaals dank voor je geduld en feedback. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten. edit: bedankt voor het aanpassen van de review!
Originele beoordeling
Omdat een van onze M&C cilinders het spontaan begaf, en niet meer ontgrendeld kon worden, heb ik op woensdagavond 28 mei, iets voor 23:00 uur via mc-cilinder.nl een bestelling gedaan voor een vervangende cilinder. Op de website staat vermeld: "Bestellingen die tussen 17:00 tot 23:59 uur gedaan worden, kunnen wij de volgende werkdag bezorgen tussen 18:00 en 23:00 uur." Nu is het zo dat de volgende dag (29 mei) Hemelvaartsdag was, dus hield ik er al een beetje rekening mee dat die belofte niet waargemaakt zou worden. Donderdag inderdaad niets ontvangen (PostNL deed wel bezorgingen). Vrijdag geprobeerd telefonisch en via WhatsApp contact op te nemen, maar ook toen geen gehoor. Veel bedrijven (en ook mijn werkgever) hebben op vrijdag de deuren gesloten, dus ik begrijp het, maar ik zou het wel heel netjes vinden als dit op de website zou staan. Bovendien kan een WhatsApp-bericht ook op dit soort dagen prima beantwoord worden. Het is nu maandagochtend half 10 en ik heb nog geen cilinder, geen e-mail of antwoord op mijn whatsapp-bericht ontvangen.
Mijn bestelling is direct en per omgaande post gelcerd
Bedankt Jan voor de positieve review :)
Goede service, prima sleutels. En ieder heeft zijn eigen sleutel met zijn eigen gekozen kleurkapje.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de sleutels. Leuk dat de kleurkapjes goed bevallen – zo heeft iedereen z’n eigen herkenbare sleutel, wel zo handig!
Ik werd netjes geholpen, er werd contact opgenomen voor het maken van een afhaal afspraak. Geleverde producten zijn van goede kwaliteit.
Het bestellen van nieuwe sleutes ging heel makkelijk, veilig en snel. Is zeker voor heralling vatbaar.
Snelle reactie via de app en wederom de cilinder snel geregeld.
Goede service, snelle handelen, bestelling binnen 3 dagen in huis. Mijn cilinders waren veroudert en heb een mooi aanbod gekregen om alle cilinderst te vervangen.
Bedankt voor je positieve review en fijne woorden over onze service! We zijn blij dat je tevreden bent met het aanbod en de snelle afhandeling. Ter aanvulling: de levering had aanvankelijk iets vertraging opgelopen omdat de eerste bestelling niet helemaal correct was geplaatst. Gelukkig hebben we dit samen snel kunnen oplossen, waardoor de cilinders alsnog binnen enkele dagen geleverd konden worden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar!
Zeer positief ! Sleutels bijbestellen ging verrassend makkelijk. Wel met DHL bezorgd zou niet mijn eerste keus zijn. Zij zetten dingen ook wel eens voor de deur neer als je er niet bent. Zonder neerzet toestemming trouwens. Maar keurig geleverd in een doosje als brievenbuspakket. Keurig
Bedankt voor je positieve review, fijn om te horen dat het bijbestellen van de sleutels zo makkelijk is verlopen! We begrijpen je zorgen over de bezorging. Juist om die reden adviseren we om – als extra voorzorgsmaatregel – bij het bestellen niet het adres te gebruiken waarvoor de sleutels bedoeld zijn. Zo beperken we eventuele risico’s, mocht een pakket onverhoopt verkeerd worden afgeleverd. Bedankt voor je feedback!
Er was iets mis gegaan met de order. Normaal zou ik hem de volgende dag ontvangen, maar nu kreeg ik heel netjes een mailtje, dat er iets fout gegaan was een dat ik gratis een extra sleutel zou krijgen. Top, dus ik verwachtte hen nu de volgende dag. Maar vervolgens kreeg ik weer 2 dagen later te horen, dat ik hem over 3 dagen zou ontvangen. Dus 5 dagen nadat de fout was geconstateerd. En ik al 7 dagen mij huis niet kon afsluiten.
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je zo lang hebt moeten wachten, zeker in een situatie waarin je je huis niet goed kon afsluiten – dat is natuurlijk erg vervelend. We vinden het belangrijk om fouten netjes op te lossen, en daarom hebben we je direct geïnformeerd en een extra sleutel aangeboden. Helaas heeft de opvolging daarna toch langer geduurd dan we willen, en dat begrijpen we goed. We nemen je ervaring serieus en zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.
Goede informatie en snelle levering
Bedankt Arie voor de review!
Goede service bij verkeerd gemeten maat cilinder en snelle levering, top!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering, ook bij een verkeerd gemeten maat. We doen ons best om dit soort situaties soepel op te lossen, dus het is goed om te weten dat dat is gelukt. Bedankt voor je vertrouwen!
goed contact, snel geleverd en goed geprijsd.
Wij hadden jaren geleden sleutels gekocht bij de Karwei , in 1 sleutel zat een scheurtje, dus ik besloot een nieuwe te bestellen bij MR beveiliging, je hebt keuze uit vele kleuren, bij de opmerkingen heb ik de kleur genoteerd, werd netjes en snel geleverd..
Soms lopen dingen net even anders dan gepland. Deze winkel is dan goed bereikbaar, je krijgt meteen een mens aan de lijn. Ze gaven zelfs een mobiel nummer voor hulp bij een eventueel probleem buiten openingstijden. Daar kun je op vertrouwen.
Reeds mijn 2de bestelling van meerdere gelijksluitende veiligheidssloten,en opnieuw perfect. Levering volledig volgens afspraak. Top.
Goede service dank je wel
Satellietbaan 31 A
2181MG Hillegom
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders