Pluspunten
Na telefonisch contact gehad te hebben Was het zeer eenvoudig de cilinders te bestellen. De volgende dag werden ze direct geleverd en ik had ze in een paar minuten geplaatst. Door het goede advies ook een jablotron 100 besteld. Een goed en betrouwbaar bedrijf zonder het gevoel te krijgen dat ze je wat proberen te verkopen gaven ze een goed advies. Wil je advies. Bel ze gerust. Bedankt
Bedankt voor uw uitgebreide review
Pluspunten
Niks anders dan lof!
VerbeterpuntenEen hele snelle avondlevering. Vrijdagochtend gebeld of ik nog snel nieuwe cilinders kon bestellen. Door de vriendelijke medewerker werd ik direct heel vriendelijk geholpen en had dezelfde avond mijn nieuwe cilinders in huis. Top service
Bedankt voor uw positieve review.
Pluspunten
Goede en vakkundig advies
Bedankt voor uw positieve review.
Pluspunten
Zeer snelle reaktie en verzending. Sneller kan niet
Bedankt voor uw positieve review.
Pluspunten
Snelle levering ondanks sinterklaas tijd.
Bedankt voor uw positieve review
Pluspunten
Werd gebeld met de vraag of ik goed had besteld had namelijk een korte cilinder besteld en dat word niet vaak gedaan, heel netjes en attend, is al de tweede keer dat ik bij hun bestel ,wij komen bij veel klanten zal zeker mc-cilinder.nl aanbevelen.
Beste John, bedankt voor de positieve review en natuurlijk graag gedaan. We proberen altijd alert te zijn. Tot de volgende bestelling.
Pluspunten
Communicatief vaardig en geduldig met hulp
VerbeterpuntenNee
Bedankt voor de review Joey. En mocht er wat zijn u weet ons te vinden.
De eerste bestelling is klaarblijkelijk zoek geraakt bij PostNL. Na enig heen- en-weer mailen heeft MC een nieuwe zending gestuurd, die mij prompt na één dag bereikte. De sloten waren uitstekend verpakt, de extra sleutels bij geleverd, incl. certificaat.
Bedankt voor uw review. We proberen altijd ons best te doen zodat u snel uw bestelling ontvangt. Helaas hebben we weinig invloed op de bezorger. Heel fijn dat na de 2e verzending uw bestelling direct de volgende dag geleverd is.
Pluspunten
Heldere site, gemakkelijk bestellen
VerbeterpuntenEnquettelijst pas verzenden als bestelling is afgeleverd. Kan nu geen betrouwbaarheid invullen.
Beste MK, Bedankt voor u review. De enquette wordt automatisch direct na de bestelling verstuurd.
Bedankt voor uw review
Pluspunten
Enthousiast en erg goed geholpen. Het is best lastig als je niet bekend bent met de materie. Heel fijn als iemand het goed en duidelijk uit kan leggen. Bedankt en ik ben ook zeer blij met de spullen. Als jullie willen mogen jullie het ook gebruiken als review. Bedankt en ik zal jullie zeker aanraden.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Michel, Bedankt voor uw review. U heeft dit als als review ingevuld en is te zien op kiyoh.nl Bedankt en mochten we iets voor kunnen betekenen horen we het graag.
Bedankt voor uw review
Pluspunten
Prettige klantgerichte en meedenkende medewerker én hele betrouwbare/veilige produkten.
VerbeterpuntenNVT
Bedankt voor uw review
Pluspunten
Uitstekende service en after sales. Vakkundig en behulpzaam.
Bedankt voor uw review
Pluspunten
Telefonische netjes te woord gestaan en de service is ook top!
Bedankt voor het compliment. En natuurlijk graag gedaan/
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenGa zo door
Bedankt voor uw review
Pluspunten
jfkdlas;
Verbeterpuntenmdlf/asf
Bedankt voor uw review
Pluspunten
Snelle levering en mooie spullen
Bedankt voor uw review.
Bedankt voor uw review
Helaas tot op heden het door mij reeds betaalde product (sleutels) nog niet verkregen.
Beste Annemarle, Bedankt voor uw review. U heeft rond 21:20 uw bestelling geplaatst. Uw bestelling wordt dan direct de volgende werkdag in behandeling genomen. Ik heb de track en trace er voor u bij gezocht en ik dat DHL het pakket tot 2x toe onjuist heeft gesorteerd. Na die 2 dagen nog een melding van tijdelijke overmacht bij DHL. Excuses voor de vertraging. Helaas is dit buiten onze macht en komt dit gelukkig zelden voor.
Pluspunten
Een snelle levering was bij ons van harte welkom en dat is ook waargemaakt. Ze kwamen het zelfs persoonlijk brengen na onze negatieve inbraak door het kerntrekken.
Pluspunten
Er wordt duidelijk aandacht aan gegeven.
Pluspunten
Snelle levering. Foutje gemaakt door mij en werd vrijwel direct gebeld met de vraag of het correct was.
Graag gedaan. We proberen altijd scherp te blijven en liever dat we een keer nabellen dan dat u de verkeerde spullen geleverd krijgt.
Satellietbaan 31 A
2181MG Hillegom
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders