Pluspunten
Duidelijk en goed advies. Binnen 5 minuten geplaatst. Twijfel je of je alles goed begrijpt of wat je precies moet bestellen. Bel ze gerust en je wordt (in iedergeval ik) goed geholpen.
Graag gedaan en bedankt
Pluspunten
Goed spul en snel geleverd. Top support!!!
Bedankt voor het compliment
Graag info op de website zetten (of bijsluiten in het pakketje) over wat men precies moet doen als je een sleutel wilt laten bijmaken. Niet duidelijk hoe dat gaat.
Dat kan altijd heel eenvoudig via onze website. Daar hebben we een speciale pagina voor bijbestellingen van zowel cilinders als voor extra sleutels. En ook die krijgt u direct de volgende werkdag geleverd. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Pluspunten
Erg tevreden hoe we zijn geholpen
Graag gedaan en uw ook bedankt voor uw positieve review.
Pluspunten
Duidelijke en zeer prettige website. Kwaliteit moet je altijd even afwachten. Maar tot nu toe ziet het er erg goed uit. Ook bij ons op dit moment veel woninginbraken door het kerntrekken. Nu met de nieuwe cilinders is dat niet meer mogelijk. Een fijn gevoel.
U weet zeker dat u goed bent beveiligd.
Pluspunten
Alles. Goede service en support
Bedankt voor uw review en uw vertrouwen.
Pluspunten
Snel geleverd. Heel fijn nu met alle woninginbraken
Graag gedaan.
Pluspunten
Goede en consumentvriendelijke site. Snelle levering.
Verbeterpuntenzou 't niet weten.
Bedankt en graag gedaan. Heeft u nog tips horen wij dit graag.
Pluspunten
Ziet er goed uit. Eenvoudig te monteren
Dank u.
Pluspunten
Snel geleverd. Eenvoudige web shop met een duidelijke uitleg van de producten.
VerbeterpuntenHikvision prijzen actualiseren. Bij navraag krijg je korting
Bedankt en we doen ook ons best :)
Pluspunten
Goed en snel geleverd. Keurig bedrijf.
Bedankt en graag gedaan.
Pluspunten
Nette service. Ik ben afgegaan op de reviews en ook zeer content over mr en de afgenomen producten.
Graag gedaan.
Pluspunten
Bij bestellen werd ik goed geadviseerd door Dhr. Marcel.
VerbeterpuntenAlkmaar, 16 september 2017 Ik wilde reclameren omdat ik mogelijk niet het goede artikel heb ontvangen. Twee keer gebeld, twee keer contact gehad maar de betreffende persoon was niet te bereiken. Ik zou worden teruggebeld dat is niet gebeurd, uitermate slechte service! Ik heb de "beste" kwaliteit cilinders besteld en betaald, maar één cilinder zat in een doosje waarop staat "no bridge" dat zou kunnen betekenen dat mij een mindere kwaliteit is geleverd dan waarvoor ik heb betaald. Daar had ik dus een vraag over. Ik ging 1 september op vakantie en ben net terug maar nog steeds geen contact gehad. De reclamatietermijn van 8 dagen is verlopen terwijl ik wel op tijd twee keer heb gebeld. Ik overweeg, als ik niet alsnog, binnen een week, goede service en excuus ontvang, mijn slechte bevindingen op twitter en facebook te ventileren!
Beste C.J. de Graaf, Zoals we het u hebben uitgelegd betekent het dat dit kant en klare cilinders zijn alleen nog zonder de brug. Bij bestelling van een afwijkende maat (standaard maat is 32/32) is het voor ons sneller en eenvoudiger om een cilinder te pakken die nog in elkaar gezet moet worden. Dit zijn dus cilinders met no bridge. De brug is wel altijd nodig anders kan de cilinder niet in elkaar gezet worden en dat is juist de kwaliteit van M&C de gehard stalen brug. Helaas was u op vakantie en hebben we het na uw vakantie dit direct uit kunnen leggen. Bedankt voor het late staan van de slechte review. Ook al doen we nog zo ons best en proberen we altijd zoveel service en kwaliteit te bieden krijgen we niet iedereen tevreden.
Pluspunten
Mooie en goede cilinders van M&C. Niks anders dan lof over de cilinders en over mr. Ze hebben mij zeer goed geholpen en het was inderdaad een fluitje van een cent.
Bedankt Jaap.
Pluspunten
Mooi en snel geplaatst. Vakkunidige handleiding en een handleiding dat iedereen het begrijpt wat je moet doen. Dikke pluim!
Graag gedaan en nog vele fijne veilige jaren :)
Pluspunten
Alles goed en snel
Bedankt voor uw review
Pluspunten
Heel snel geleverd en hele fijn vakkundige ondersteuning gehad. Erg bedankt.
Graag gedaan. En mocht er iets zijn bel ons gerust
Pluspunten
We nemen vaker producten af bij MR. Altijd goed en snel geleverd. Het is erg fijn dat als we support nodig hebben, dit ook direct krijgen. Ze helpen goed en geven ondersteuning waar nodig. Het zit altijd in de service van MR.
VerbeterpuntenGeen. Erg fijn bedrijf
Bedankt Jo.
Pluspunten
Uitermate tevreden. Goede en duidelijke ondersteuning
Graag gedaan Diederik. Daar zijn wij voor.
Pluspunten
Goed product en een mooie duidelijke website. Afhandeling ging eenvoudig en snel. Ik had achteraf nog wat ondersteuning nodig en werd daarbij vriendelijk en uitgebreid geholpen.
VerbeterpuntenGeen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen
Graag gedaan. Mocht er iets zijn u weet ons te vinden.
Pluspunten
Alles duidelijk en overzichtelijk
Heel fijn. bedankt
Pluspunten
Hele prettig te woord gestaan en goed op weg geholpen. Duidelijke beschrijvingen zodat het voor een leek ook duidelijk is.
VerbeterpuntenGeen r
Bedankt voor uw review
Satellietbaan 31 A
2181MG Hillegom
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders