Pluspunten
Hele prettig te woord gestaan en goed op weg geholpen. Duidelijke beschrijvingen zodat het voor een leek ook duidelijk is.
VerbeterpuntenGeen r
Bedankt voor uw review
Pluspunten
Alles goed
Pluspunten
Levering duurde 1 dag langer dan ik dacht. Wel alles voor laten instellen. Camera's konden zo aangesloten worden en werkte in 1x. Goede en duidelijke handleidingen. Heel fijn dat ze verder denken dan alleen het verkopen.
Dat kwam door de voorbereiding. Heel fijn dat alles zo zonder problemen werkt.
Pluspunten
We gaan een paasweekend weg en hadden nog snel een nieuwe set cilinders nodig. Gewoon geweldig. Vandaag een beetje hulpeloos gebeld en ja hoor. 21:00uur vanavond werden ze geleverd. Net nog even geplaatst en mr gaf het al aan. M&C condor ziet er zeer goed uit. Veel beveiligingen. We gaan zeker met een gerust hart weg. Grote complimenten voor het bedrijf. Zeker voor de behulpzame Marcel
VerbeterpuntenGeen. Zeer goed en servicegericht bedrijf.
Beste Ton, Bedankt voor uw geweldige review. Altijd erg fijn als we de klanten zo kunnen helpen.
Pluspunten
Bijzonder enthousiast over de ondersteuning. We zijn goed geholpen om de juiste keuze te maken. Nu ging het bij ons om een vrij grote order cilinders en hebben gekozen voor de M&C Condor. We twijfelen niet aan de kwaliteit van de cilinders en de sleutels.
Verbeterpuntennee alles zeer positief bevonden
Bedankt Arnold voor uw review
Pluspunten
Product snel en keurig ontvangen. Cilinders en sleutels (Condor) bevallen mij zeer. Zeker voor de prijs.
Pluspunten
Snelle levering en ziet erg kwalitatief goed uit. Levensduur moeten we afwachten maar 7 jaar garantie
Graag gedaan. Ik weet zeker dat u tevreden blijft :)
Pluspunten
Mooi product.
Pluspunten
Erg blij met de nieuwe sloten. Helaas duurde de levering een dag langer en waren we niet even geiniformeerd.
VerbeterpuntenContact opnemen als de levering vertraagd is.
Excuus daarvoor. We proberen altijd zo ons best te doen maar als de koerier vertraging heeft kunnen we helaas niks. Gelukkig bent u wel heel blij met de deurcilinders van M&C.
Pluspunten
Ervaring voor ons met mr is een heel positief en serieus bedrijf. Ze nemen uitgebreid de tijd met je. Na aankoop had ik wat opstart problemen. Maar na telefonisch contact gehad te hebben wist ik precies hoe het werkte. Zeer bedankt.
Graag gedaan. Daar zijn wij voor :)
Pluspunten
Aardige en hulpvaardige man. Heeft me goed geholpen met het instellen van een Dahua NVR4104-4PoE Was er zonder zijn hulp, zelf nooit uitgekomen. Vanuit de Achterhoek/Aalten....Bedankt top service
Graag gedaan en heel fijn dat u zo enthousiast bent.
Pluspunten
Aanschaf van Jablotron 100. Bij MR hebben ze het goed voor elkaar. Zeer duidelijke beschrijving en ze leveren met alles codes en volledige full APP in plaats van de lite versie of dat je er voor moet betalen.
Bedankt voor uw review
Pluspunten
Kwaliteit spullen en snel geleverd. Ik had niet goed gekeken en een verkeerd artikel erbij gezet. Ik werd direct gebeld en was zeer vriendelijk en goed geholpen.
Daar zijn wij voor :).. Graag gedaan
Pluspunten
Duidelijke en heldere installatie via video bestand, heldere offerte, deskundige helpdesk, goede nazorg, ze nemen ruim de tijd om iets uit te leggen.
VerbeterpuntenGeen.
Door onze handleidingen is het voor iedereen een makkie :). Bedankt voor uw review
Pluspunten
Net en service gericht bedrijf. Monteur was erg vriendelijk en heeft een goede uitleg gegeven na de installatie. Erg goed gevoel en ook naderhand namen ze rustig de tijd bij nog wat vragen dat ik had.
Verbeterpuntengeen
Graag gedaan
Pluspunten
Nieuwe website. Veel overzichterlijker. Ik heb al meerdere keren bij MR-Beveiliging.nl besteld en altijd een goede service. hulp bij het instellen, allemaal geen probleem.
Pluspunten
Telefonisch contact gehad en vriendelijk geholpen
Pluspunten
Een degeljik advies en daarna een zeer snelle levering. Netjes geholpen via teamviewer. Ze nemen rustig de tijd voor je.
Pluspunten
Alles goed en snelle levering
Pluspunten
Er was bij ons ingebroken. Cilinder kapot getrokken en moest direct nieuwe cilinders. Perfect vandaag gebeld met ze en nu net al geleverd gekregen (vanavond). Er kwam speciaal een koerier voor rijden (en dat voor maar 15,- aan extra kosten). Een pluim voor MR
Pluspunten
Ik heb al enige tijd geleden een product afgenomen (alarmsysteem) en kwam nu wat problemen tegen dat ik verkeerd in heb gesteld. I was allang alweer vergeten hoe je het in moest stellen. Een mail gestuurd en ik werd vrij snel gebeld en hebben alles telefonisch doorgenomen en werkt perfect. Een nette service en heel fijn dat ze me zonder er iets voor te rekenen dit hebben opgepakt.
Pluspunten
Nette service en snelle levering
Pluspunten
Mooie website en overzichtelijk. Er zijn nog wat probleempjes op de website. Maar na telefonisch contact gehad te hebben was alles duidelijk. Btw ook erg vriendelijke service.
Pluspunten
Snelle levering.
Satellietbaan 31 A
2181MG Hillegom
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders