Pluspunten

Ze hebben het goed geregeld. Bestelling kwam snel aan. Ik kwam er zelf niet uit. Er moesten gaten bij geboord worden. Na een belletje stond ze zo voor de deur en was het geregeld.

• Communicatie

Pluspunten

Fijn en prettige service. Videohandleiding is ook echt geweldig. Anders was het me wel een stukje lastiger. Bedankt

Nog meer videohandleidingen ook montage en melders? Het was niet zo lastig, het is een tip :)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Jablotron 100 alarmsysteem waar ik zeer enthousiast over ben.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles goed.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen. Alles ziet er goed uit en ben tot nu toe heel tevreden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik heb 3 maanden gewacht met het schrijven van deze beoordeling, zodat ik zeker zou weten of het de MR geleverde systeem (Jablotron) naar behoren functioneert. Ik kan niet anders zeggen dat het systeem + onderdelen van topkwaliteit zijn. Relatief makkelijk zelf te installeren, en daar waar je vast loopt is Marcel altijd beschikbaar om je stap voor stap door het proces heen te loodsen. Ik had me flink verdiept in de verschillende alarmsystemen die momenteel aangeboden worden, maar ik ben erg blij met het Jablotron systeem. Tot nu toe niet één keer valse meldingen gekregen.

Eigenlijk geen. Bereikbaarheid is goed, service is absolut top. Indien je zelf twee linkerhanden hebt, dan schijnt MR het ook voor een schappelijk tarief te installeren.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Afgenomen M&C color pro deurcilinders en wat sleutels. Snel geleverd. in 1 werkdag met de express service. Bedankt voor de goede service

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bij MR-Beveiliging.nl langs geweest op afspraak. Prettig geholpen en duidelijke uitleg

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Top, duidelijk en vriendelijk

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke website. makkelijk de videohandleiding voor het opmeten van de cilinders

Pluspunten

Eerst na veel research een alarmsysteem afgenomen bij MR. Gelukkig maar want ik kwam er niet helemaal uit. Zeer goede en prettige service van MR. Ze waren niet altijd even snel bereikbaar, maar na het inspreken van een bericht belde ze direct terug. Dat was zeer prettig. Ook niet gek met alle drukte. Bedankt jongens

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bedankt voor de korting. Erg fijn systeem en goede service

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed en snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Eerlijk en goede service

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede service en snelle installatie. Vriendelijke monteur.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bedankt voor de korting

Pluspunten

Goed en positief geadviseerd. Geen gevoel van veel verkopen maar een eerlijk advies. Ik kwam bij jullie via kennissen die ook een Jablotron alarm bij jullie hebben afgenomen.

Pluspunten

Bedankt voor de goede adviezen. Daardoor kon ik de cilinders zelf opmeten en bestellen

Pluspunten

Jablotron 100 alarmsysteem afgenomen. Erg blij mee. Werkt goed en zeer eenvoudig.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders