Pluspunten

Goede service.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle levering

Site zegt dat je een bericht ontvangt zodra bestellinng verzonden + track and trace code. Dat gebeurde niet. Email over levermoment werd wel snel en goed beantwoord.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede ervaringen met zowel mr-alarmsystemen als mr-beveiliging. Ze zijn erg vriendelijk en altijd bereid om je uitgebreid te assisteren en telefonisch uit te leggen. Ze zijn 1 van de goedkopere en natuurlijk is er altijd wel weer ergens iets wat goedkoper te vinden. Maar de service wat je graag zou willen (omdat ik geen ervaring heb met het alarm en het deurbeslag) is het wat mij betreft nog te goedkoop. Kortom ze zijn erg voordelig in prijs en service gericht. Bedankt en ik zal jullie graag adviseren.

Track en tracé maar daar wordt aan gewerkt zover ik heb begrepen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel en netjes afgehandeld.

Ik zag dit product later op een andere site en de prijs was een stuk goedkoper.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een prima prijs en snelle verzending

verpakking was niet heel degelijk en kwam deels open door de brievenbus

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

prima behandeling,top.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

-Vriendelijk en meedenkend in telefonisch contact. -Bij mondelinge kleine aanpassing bestelling niet moelijk gedaan over enkele Euro s hogere prijs. Snelle levering van diverse merken en soorten profielcilinders per gewone post door brievenbus.

-E-mail sturen op dag dat pakje of brief is verzonden en op welke wijze (welk bedrijf). -Standaard profielcilinders zijn tegenwoordig vaak iets langer dan 30 mm. Nu is dit bij een (25 jaar oude) metalen garage kanteldeur bij een halve cylinder niet zo voordelig omdat de cilinder nu iets verder naar buiten uitsteekt. Daar is het niet gemakkelijk om een schild te plaatsen, en dan zou overigens ook een langere cylinder in beeld komen. -Op de website mogelijkheid inbouwen om tegen meerprijs meteen extra sleutels bij te bestellen bij bestelling van profielcilinder(s) (met certificaat).

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

produkt voldoet aan mijn eisen, redelijk op tijd geleverd, goede prijs, geen verzendkosten

de kreten in het bestel overzicht kunnen duidelijker. bv. wacht= in behandeling, voltooid=verzonden, net zoals alle bedrijven

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Marcel is iemand met kennis en ervaring in de beveiligingswereld. Hij heeft mij perfect geadviseerd over de beste oplossingen en vervolgens ook geholpen bij het opstarten van het systeem. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Soepel en er vriendelijk

Connector zit niet aan de batterij

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

zeer snelle levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke website Goeie terugkoppeling.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Netjes te woord gestaan. Waarvoor vriendelijk dank. Een goede levering (wat 3 werkdagen duurde, maar dat was al aangegeven). Alles paste goed en was zeer eenvoudig.

Pluspunten

Goed advies en snelle levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima communicatie, snelle levering, goed advies

geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

na dat ik een foutieve bestelling had geplaatst en ik hierover in contact ben getreden met de heer Marcel Randshuizen moet ik u mededelen dat ik zelden zo`n coulante houding van een bedrijf heb meegemaakt. Grote klasse en nogmaals mijn hartelijke dank.. Bert Brouwenstijn

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

bestelling netjes afgewerkt. kwaliteit product goed.

levering duurde 2 dagen langer dan de aangegeven 2-3 werkdagen. Het was fijn geweest als zou worden aangegeven dat de levering wat langer ging duren dan de standaardtijd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Netjes en goed geadviseerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verzending

- beloftes nakomen (retour zending kosten zouden naar mij over gemaakt worden, dit is na 2 weken nog niet gebeurd) - Cilinderslot had veel speling, vandaar retour gezonden. Na terug ontvangst heeft deze nog net zo veel speling.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed en snel geregeld en... Bezorgd!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer vlotte reactie via chat. Na plaatsen van bestelling gelijk bevestiging en binnen 2 dagen sleutel aangetekend afgeleverd.

Pluspunten

mailsturen wanneer product verzonden is

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders