Pluspunten

Naamgenoot heeft me goed begeleid. Vanaf het ontwerp tot en met de installatie die ik zelf heb gedaan. Bij wat vragen perfect geholpen.

Pluspunten

Goed geregeld en snelle installatie (2 uur) met een uitgebreide uitleg.

Pluspunten

Ik heb een tijd geleden voor de eerste keer contact gehad met mr-alarmsystemen. Dit beviel gelijk prettig en werd goed geholpen. Het is een aardige investering maar uiteindelijk wilden we toch een alarmsysteem. De keuze is na een aantal verschillende bedrijven gevallen op mr. Ze zijn erg vriendelijke en nemen alle tijd. Dit niet alleen telefonisch (want ik was een aardige leek) maar ook bij de installatie en vooral de uitleg. Het systeem is erg vriendelijk in gebruik. ook nazorg is erg goed. ik wou toch iet aangepast hebben en hierbij hebben ze mij uitstekend geholpen. Bedankt en ik ben zeer tevreden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede en uitgebreide service

Pluspunten

Netjes en snel geleverd. ook ondersteuning was erg goed.

Pluspunten

Ik had wat verkeerd besteld en door omstandigheden duurde het wat langer voordat ik het nog terugsturen. Was allemaal geen enkel probleem. Een fijn gevoel bij dit bedrijf (zeker in vergelijking met een aantal andere).

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Niks op aan te merken. vriendelijk te woord gestaan en snel geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Perfecte service, snelle levering en zeer goed advies. Zeker een goede keuze om met MR-alarmsystemen zaken te doen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mr-alarmsystemen heeft mij zeer goed geadviseerd. Je denkt alles goed uitgezocht te hebben maar ze wezen me toch nog op 2 punten waar ik niet aan gedacht had. Levering was ook zeer snel (de volgende dag werdt alles al netjes geleverd). Gevoel van persoonlijk contact en jullie namen ook de tijd voor mij als klant. Erg prettig en alles ziet er ook keurig uit. Bedankt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Om 3 uur besteld en volgende dag geprogrammeerd in huis. Bedankt voor de snelle service

Pluspunten

Zeer professioneel en betrouwbaar. Duidelijke uitleg. Nazorg perfekt. Zou dit bedrijf gelijk aanbevelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bedankt voor de herinnering om een review te schrijven. Ik ben erg blij met mr-alarmsystemen. Na de installatie wou ik toch nog wat veranderd hebben. is allemaal geen probleem bij ze. Ik werd ook erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Alleen de aanschaf van een alarmsysteem is vrij prijzig (dat ligt aan het alarmsysteem. Na veel zoeken was mr-alarm de goedkoopste)

Geen. Een tip dat er duidelijk op de website komt te staan dat jullie binnen 5 werkdagen kunnen komen installeren

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede prijs en ook nog een gratis camera erbij gekregen. Goed en duidelijk advies en een aardige en geduldige installateur

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Netjes en snel geinstalleerd.

Pluspunten

Alleen maar positieve punten op te noemen. Erg goed advies. Duidelijk en konden me alles goed uitleggen. Ben erg blij dat ik mr-alarmsystemen gekozen heb en ik kan het iedereen aanraden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg prettig en goed bedrijf. ik nam telefonisch contsch contact op met mr-alarmsystemen en werdt meteen prettig en uitgebreid te woord gestaan. ze gaven me erg goed advies en tips wat ik bij een ander miste.ik had een klein probleempje maar direct goed geholpen. bedankt

nee ik ben er net zoals te lezen in de andere reviews erg blij mee.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hele fijne ervaring en je kan ook voor alles bij ze terrecht. ik had nog een paar andere vragen waar ik mee zat maar ook daar konden ze mij zeer goed bij helpen.

Geen blijf zo doorgaan!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Marcel geeft persoonlijke en duidelijke uitleg en advies. Bijvoorbeeld wat de beste plek is voor de centrale en het aantal bewegingsmelders in huis. Hij neemt alle tijd en gaat niet weg voordat alles bediend kan worden door gebruiker. Nazorg bij eventuele vragen via mail werkt erg goed. Voor heel Nederland (en daarbuiten) aan te bevelen!

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles zeer snel en vlekkeloos verlopen. Erg dankbaar voor het geduld bij het uitleggen. en inderdaad het is zeer eenvoudig te bedienen. En zoals ze al telefonisch vertelde. je voelt je veiliger en geen beperking op je leef genot (zoals ze dat zo mooi vertelde). zeer vriendelijk bedankt voor de aangename service.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met MR-alarmsystemen goede uitleg en hulp als het nodig was.

De website werk hier soms wat traag.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

prijs, actie was met gratis montage snelle levering en nette montage snelle reactie op vragen per mail ook buiten kantoortijden goede uitleg installatie na montage mogelijkheid betaling met PIN op dag van montage Marcel bedankt Top service

bestelling via website verliep moeizaam, aan de website ten tijde van bestelling werd gewerkt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg snel en goed geholpen. en een hele fijne uitleg.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Geduldig en snel worden alle vragen beantwoord. Systeem is netjes geïnstalleerd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

PERFECT

GEEN

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Marcel denkt mee en zoekt klantvriendelijk oplossingen. Veel andere bedrijven denken snel in problemen en willen extra spullen verkopen. MR is wat de prijs betreft verreweg de goedkoopste, maar levert wel hoge mate van service. De nazorg is prima; alle vragen beantwoordt hij kosteloos. De installatie heeft hij ook keurig uitgevoerd. Dik tevreden!

Gewoon zo doorgaan!

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders