Goede service en prima kwaliteit

Snelle levering, goede service en hele degelijke sloten.

Alweer trage levering

Voor de tweede keer iets nabesteld en voor de tweede keer een zeer trage levering. Vorige week dinsdag besteld en vandaag maandag nog niets ontvangen.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Sleutel snel ontvangen in de gewenste kleur. Sloten en sleutels bevallen prima.

Ondanks de drukte en vakanties tog nog vrij snel ontvangen.

Snel en vakkundig antwoord bij vragen en een snelle levering

Snelle levering en goed product

Enorm trage levering

20 december heb ik een cilinder besteld, het is inmiddels 2 januari en heb nog steeds niet ontvangen. In de track en trace van PostNL is 30 december aangegeven dat het pakket nog niet fysiek is afgegeven aan PostNL.

uitstekende service

Nabestellen van sleutels ging super nakkelijk dmv uploaden foto van de keycard. 2 dagen later waren de sleutels in huis. Top!

Slecht

Mijn bestelling zou de zelfde dag verzonden worden. Een dag later nog geen bericht ontvangen. Ik heb zelf contact moeten opnemen, wat ook pas de 3e keer lukte. Toen kreeg ik te horen dat het artikel niet op voorraad was en dat het nog een paar dagen zou duren. Het had heel netjes geweest, als dit meteen na bestelling aan mij was aangegeven. Nu heb ik alsnog ergens anders moeten bestellen.

Makkelijk om sleutels bij te bestellen en snelle levering.

Goede ervaring

vlotte levering, goed materiaal, uitstekend verzorgd.

duidelijke site, goede toelichting, en goed materiaal. alles klopte.

Makkelijk en snel!

Het was erg makkelijk om sleutels bij te bestellen en we hadden ze supersnel in huis!

Vlot, en accuraat.

Vlot door het ordering menu gelopen. In het winkelwagentje zag ik dat mijn order opgesplitst was in 1 en 2 stuks. Weet niet precies waarom. Verser vlotte afhandeling en snel geleverd

Goede producten maar geen informatie over levering

Er is geen informatie over de levering. Werk is de koerier wanneer kan de zending verwacht worden

Correcte afhandeling van de order en snelle verzending

Duidelijke website en uitstekende weergave van de mogelijkheden!

Snel geleverd, duidelijk bestelproces.

Snelle en vooral veilige levering sleutel

Reserve M&C sleutel besteld en zeer vlotte levering. Groot pluspunt is dat de sleutel in een doosje bezorgd wordt en niet in een enveloppe, waardoor hij veilig aan de deur bezorgd wordt en niet in de brievenbus !

Goede site en snelle juiste levering

Veel keuze, duidelijke site En alles snel geleverd

Snelle levering van goede producten

MR beveiliging levert betaalbare SKG*** cilinders. Bestellen is eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden van vorderingen in het leverproces.

Prima service en snelle levering

Levering 1 dag later dan beloofd, maar vooraf door M&C geinformeerd hierover.

Correct

Correct

Uitstekende service

Super goede service en heel fijn contact!

Duidelijke website en super snelle levering.

Selecteren van de juiste cilinders met toebehoren was eenvoudig, met duidelijke keuze mogelijkheden. Levering was ondanks eindejaars drukte volgens opgave, Super service.

Wilde een cilinder bijbestellen, kreeg binnen een dag te horen dat het helaas niet meer kon inverband ouder model. Ik mocht alle maten doorgeven en ze zouden een passende offerte maken. Mooie korting gekregen. Bij het bestellen meteen een service pen mee willen bestellen omdat er korting op zat volgend de site, dit bleek niet bij het bestellen, na contact te hebben gehad hebben er die er ook nog eens gratis bij gekregen. Cilinders binnen 2 dagen tijd geleverd. Top service. Bedankt.

Netjes geholpen

Netjes geholpen, had een inschatting fout gemaakt, kom gelukkig worden aangepast. Misschien een tip om in de bevestigingsmiddelen een mogelijke cancel te plaatsen

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders