Zware sleutel en sterke sloten

De bestelling is eenvoudig. De levering is snel. Ziet er goed uit.

Duidelijke website.

Snelle levering.

Service is prima, smeren essentieel

De M&C cilinders die wij hebben hebben we vooral gekozen ivm de veiligheid. Wel wat problemen gehad met sleutels die na enkele jaren moeilijk in het slot gaan. We hebben ook een ander (bekend) merk cilinder die qua veiligheid iets minder goed scoort maar ook zonder smering prima blijft werken terwijl ze wel ouder zijn en net zo vaak gebruikt worden als de M&C sloten. Gelukkig heeft M&C 5 jaar garantie en heb ik net binnen deze periode een nieuw slot ontvangen. Vanaf nu smeer ik regelmatig de sloten met de speciale olie van M&C.

Super snelle service

“ vandaag besteld, morgen in huis” die belofte wordt zeker waar gemaakt. Wij zijn zeer tevreden met al jullie service, zowel telefonisch als via de mail.

Prima, website. Waardoor in een oogopslag je kunt zien welke sleutel je moet bestellen.

Zie hierboven

Kwaliteitsslot en supergoede ondersteuning

Na de bestelling van de nieuwe cilinder en sleutels op de webshop werd ik de volgende dag gebeld door MC-cilinder dat de levering 1 dag langer duurde dan beloofd (2 i.p.v. 1 dag!). Voor mij totaal geen probleem, maar zeer attent voor het geval je een probleem zou hebben met het slot. Na ontvangst had ik zelf een onhandigheidje uitgehaald, waarvoor ik even een mailtje stuurde het op te lossen. Binnen 24 uur telefonisch opgelost. Prima!

snelle service

duidelijke website en vlotte levering

Is heel goed en betrouwbaar

Wij hebben al verschillende malen cilinders besteld en na besteld dit is allemaal netjes en snel afgehandeld.En ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar.

Prima geholpen met advies

Zelfs na sluitingstijd werd ik nog teruggebeld voor advies omdat ik meerdere cilinders van verschillende maten nodig had. Neemt alle tijd, bestelling conform afspraak en tijd bezorgd.

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Via mr-beveiliging sleutels laten bijmaken voor een m&c cylinder-slot. Voorheen deed ik dat via mijn sleutelmaker om de hoek, helaas was deze onlangs gestopt. Bij mr-beveiliging vond ik een nieuwe betrouwbare sleutelmaker. Sleutels besteld, twee dagen geleverd. Super service!

Snel geleverd,ziet er goed uit,wacht op inbrekers om te testen

Gemakkelijke website om juiste slot te kiezen,

Snelle levering..

Keurige afhandeling van mijn bestelling

Mijn sleutels bijbesteld (ondanks dat het oudere sloten betreft) en in de gewenste kleur nog leverbaar en op tijd geleverd. Top service

Communicatie via e-mail verliep heel goed. Tevens mijn bestelling was wat vertraagd en ik werd er netjes over gebeld en is opgelost. Ik zou indien nodig weer hier bestellen.

Correcte levering!

Een nieuw cilinderslot besteld voor huidige sleutels met een sleutelkaart. Levering liep iets vertraging op maar dit is netjes telefonisch besproken en was voor ons ook geen probleem.

Top service !

Snelke levering, makkelijk bestellen, prima communicatie

Uitstekende service gerichtheid

Houden zo, niets meer aan doen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit sloten, netjes verpakt, goede uitleg en snel bezorgd!

Cilinders besteld. Snel geleverd

Uitmuntend product en prima service

Ik wilde voor twee totaal verschillende deuren gelijksluitende sloten hebben en heb die nu in het hoogste beveiligingsniveau.

Goede levering, en advies

Mooie producten

prima snelle service

De bestelde cilinders kwamen snel binnen en paste precies in de deur. ondanks dat de maten niet het zelfde zijn als de oude sloten was dit, zoals aangegeven op de website, geen enkel probleem. Wel hadden we gevraagd om gekleurde sleutels. Deze zijn helaas niet geleverd.

Snelle, moeiteloze goede service

Met je pasje heel snel en veilig een sleutel na te bestellen. Wordt snel geleverd en past weer perfect in het slot.

Betrokkenen en verstand van zaken.

Precies zoals afgesproken en snel geleverd

Na het versturen van de MC pasgegevens kregen we de volgende dag al de bevestiging dat de opdracht overgedragen was aan de bezorger. Top service.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders