Verzending

Goed bedrijf maar kreeg snel bevestiging dat het zou worden verzonden met track&trace. Alleen in de mail geen button zoals beschreven en pakket wordt nu 4 dagen na bestellen pas geleverd. Terwijl er staat “vandaag voor .. besteld morgen in huis. “

Zeer snelle en goede levering

In de ochtend nieuwe cilinders met sleutels besteld. S avonds ging de deurbel met het pakketje. Top!

Sorry voor mijn ongeduld maar jullie zijn toppers

Na een fout van mij, hebben ze me toch een top service gegeven .dus bij deze 1000x mijn excuses vrg hubertus

Na telefonisch overleg de Nuki besteld en voor de andere deuren ook nieuwe cilinders ik heb verschillende keren gebeld om uitleg over de montage en werd iedere keer correct te woord gestaan. Ik kan MR beveiliging aan iedereen aanbevelen.

Goed geholpen

Helaas was de slotplaat die ik zocht niet aanwezig en kan pas in Sept. Geleverd worden. Aankoopbedrag keurig terugbetaald binnen 2 dagen

Uitstekende service en goede kwaliteit

Voor een poortdeur had ik nog een extra slot nodig waarbij ik dezelfde M&C cilinder kon gebruiken als voor mijn andere deuren. Via de mail hier een vraag over gesteld en heel snel kreeg ik hier een reactie op terug. De uitleg hierin was duidelijk en toen heb ik de bestelling geplaatst. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Slot was degelijk verpakt en belangrijkste van alles, de sleutel voor de rest van mijn deuren pas ook op deze. Oftewel, een heel tevreden klant

Duidelijke uitleg en snelle levering

Na prettig telefonisch contact overgegaan op mail en de volgende dag werden mijn nieuwe sleutels al geleverd. Vriendelijke en snelle service!

Supersnelle service!

Sleutels bij laten maken. Bestellen ging heel gemakkelijk online met het sleutelpasje. En waren heel snel klaar, kon ze bijna gelijk ophalen.

Het nabestellen van een cilinder was vrij gemakkelijk,en duidelijk uitgelegd.

Degelijke cilinders Makkelijk te monteren

Werkt vriendelijk en accuraat.

Uitstekende service

Contact per telefoon en mail heel goed.

Bestellen was eenvoudig en levering was helemaal goed.

Bestellen was eenvoudig en levering was helemaal goed.

Top services.

Top services Goede kwaliteit Vandaag besteld en morgen in huis Vriendelijke personeel

Prima service. Snelle levering en telefonisch goed bereikbaar.

Extra cilinder nodig. Telefonisch contact mbt goede maatvoering. Besteld en snel geleverd.

Prima bestelling vd sleutels

Bestellen en leveren was eenvoudig en snel.

Snelle levering,

Cilinder met sleutel laten maken aan de hand van de code. Binnen 2 dagen had ik het pakketje al binnen.

Ik had met spoed een nieuwe sleutel nodig en de volgende dag alweer geleverd. Top service!

snel, betrouwbaar dienst

snel, betrouwbaar dienst

Kommunikatie is wat lastig

Helaas bleek de door mij bestelde cilinder niet op voorraad en de kommunikatie is vervolgens met wat horten en stoten verlopen. Bleek door vakantie periode te komen. Nu maar afwachten wanneer de cilinder komt

Prima levering mooie producten goed verpakt, maar let wel op, voor 23:59 morgen bezorgd geld wanneer je de spoedlevering selecteert voor €8,95. Als je ervoor kiest om MR-beveiliging te laten kiezen dan is het 2 dagen later (of misschien meer). Let er dus op dit is een beetje vaag hier maar er zijn een hoop opties. Heb je het snel nodig? Kies dan de spoedlevering, helaas kan ik hier geen oordeel over geven of dit wel echt de volgende dag er is.

slecht, levering is niet gebeurd, op mails krijg ik geen antwoord

Al 3 maal gemailed om te weten hoe het zit met de status van de bestelling, zou al lang geleverd moeten zijn, bedrag is reeds gefactureerd, maar geen sleutel gezien. Al 3 mails verzonden voor de vraag achter de status met telkens 1 dag tussen. 0 antwoord, zelfs niet 'oei, we zullen het onderzoeken' Wat denk je dat deze beoordeling dan gaat geven als resultaat?

sloten ontvangen, maar nog niet geplaast.

Sloten ontvangen, maar nog niet geplaast. Besteld op vijdag (laat in de ochend / vroeg in de middag) voor levering bij post-dependance op Zaterdag. (order before 23.59, delivery next day') Bestelling blijkt te zijn verwerkt op maandag en levering op dinsdag. Het was geen groot probleem, omdat we de huisdeur van binnen nog konden sluite, maar pas de belofte aan. Dinsdag a.s. komt de klusjesman weer om de sloten te installeren - ik zit in een roltoel, anders zou ik het zelf doen - afgelopen dinsdagochtend kwam de klusjesman voor niets. s.v.p. niet posten, ik wil anoniem blijven - voor julie eigen gebruik.

Vlotte bestelling en naverkoopservice

Eenvoudig product gevonden. Had verkeerde maat besteld, onmiddelijk telefonisch kunnen aanpassen en gemakkelijk via betaallink restbedrag kunnen betalen en snelle levering.

Prachtig en makkelijk

Color + gelijksluitende cilinders ingezet waarvan ook met draaiknop binnen i.p.v. sleutel. Had ik veel eerder moeten doen, wat een gemak !! De sleutels met kleuren zijn ook ideaal, duidelijk zichtbaar en geen gezoek meer. Kwalitatief zeer solide en de service en snelheid van levering ook prima!

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders