Goed geprijsd en snel geleverd.

Snel,betaalbaar en goede service.

Beloofde snelle levering duurde erg lang

Nieuwe sleutels bij besteld. Die zouden binnen 24 uur verzonden worden. Maar na een week nog niks ontvangen. Wel een mail ontvangen waarin werd gemeld dat bestelling was verzonden en afgerond. Na 5 dagen gebeld en gehoord dat er een probleem was geweest waardoor het later werd verstuurd. Ik wil geïnformeerd worden als iets niet goed gaat. Ook was bestelling niet compleet en kwam 2 dagen later nog een besteld item met de post. Ook hierover had ik geïnformeerd willen worden. Juist met sleutels moet je track en trace kunnen volgen en geïnformeerd worden. ! Dus ik ben niet erg positief, helaas

Prettig , snel en scherp geprijsd

Zag op de website de deurcilinders met draaiknop die ik zocht, na een prettig telefonisch contact over uitleg van het product. Ik heb ze dezelfde dag nog besteld , en de volgende dag werden mijn 2 M&C SKG 3 Minos deurcilinders en 5 sleutels bezorgd op het aflever adres. Volgens de bestelbon zou er ook een gratis flacon speciale sloten olie bij zijn , maar die zijn ze waarschijnlijk in de haast vergeten erbij te doen . Jammer !

makkelijk en snel bestellen

Een zeer overzichtelijk bedrijf wat je ook verteld als je sleutel besteld dit bv niet naar je eigen huis te sturen, heel veel mensen staan daar niet bij stil. Tevens een zeer snelle levering, kortom zeer tevreden

Super service, geweldig sloten

Hele goede service. De sloten had ik in de verkeerde maat besteld ik kon ze gelijk terugsturen zodat ze konden worden aangepast. Nu passen de sloten perfect. De communicatie is heel goed. Je wordt netjes te woord gestaan zowel telefonische als per mail. Ook wordt je heel goed op de hoogte gehouden over de status van je verzending.

Werkt zoals verwacht.

Ik zocht een slot wat ik automatisch kon bedienen, maar ook tevens, als de nood aan de man is, de deur te kunnen openen met een sleutel. Heb het slot in een kwartiertje gemonteerd en het werkte direct. Heb er ook nog een toetsenbord bij gekocht. Handig hoef je de telefoon niet te voorschijn te halen. Erg veel kan ik er nog niet over zeggen, want ik heb het slot pas een aantal dagen in gebruik, maar tot nu toe werkt het zoals ik er over gelezen heb.

Goede service/kwaliteit. Snelle levering

10 kaar geleden setje color cilinders aangeschaft en nog wel eens bij laten maken. Deze hebben altijd zonder problemen gewerkt. Helaas kon ik deze niet meer bijbestellen en daarom een nieuwe set aangeschaft van het type Minos met korting. Supersnelle levering en kwaliteit lijkt vooralsnog weer erg goed

Snelle levering, makkelijk monteren

Snel geleverd en eenvoudig te monteren

Perfecye snelle service

Perfecte snelle service

Waargemaakt wat is beloofd

Volgens afspraak op tijd geleverd

Top bedrijf

Nette en correcte afhandeling. Ze maken hun beloftes waar

S'morgens zijn we nog gebeld over de sleutels en s'avonds hadden we ze al in huis.

Goed en snel geholpen

Goed en vroendelijk geholpen door medewerker M&R, die doorverwees naar bedrijf dat de reservesleutels leeft. Daar sleutels besteld en die werden na één werkdaggeleverd op PostNL punt. Goede tip om niet op huisadres te laten bezorgen, veilig idee.

Prima prijs en service.

Goede prijs en snelle levering.

Slot bleek te klein te zijn. Verkeerd gemeten. Werd kosteloos opgelost. Dat heet service!

Cilinders

Zelf cilinders besteld keurig de volgende dag ontvangen.

Goede communicatie en snel verzonden!

Werd erg goed op de hoogte gehouden door Jordan en dat was erg prettig. Mooie goede cilinders en beslag en snel geleverd.

Een webwinkel zoals een webwinkel hoort te zijn !

Van het zoeken naar de juiste type cilinders en de verschillen en het goed uitleggen ervan tot het bestellen ervan. Ging helemaal goed. Gelijk 2 sets besteld. Top

Goede service en kwaliteit

M&C Condor besteld, snel en goed geleverd. Kwaliteit is super

Goed geholpen, snel geleverd

Snelle en correcte levering

Ik was blij met de duidelijke en informatieve website, aangezien ik geen verstand heb van cilindersloten. Het slot wat ik nu heb besteld past perfect en werd vlot geleverd. Ik zal hier zeker vaker bestellen voor het vervangen van mijn andere sloten.

Kwaliteit

Kwaliteit, maar stuur geen kortingskaarten mee die niet werken. Op Mail wordt ook niet gereageerd over deze kwestie. Anders 5 sterren gehad.

Received the order in one day, it was really easy to change the lock, and I think the price is reasonable.

Snel en eenvoudig

Een snelle en eenvoudige manier om na te bestellen.

2 sloten besteld waren er snel.

snelle levering sloten waren goed jammer dat er in de sleutel geen midden gat zat voor de sleutel ring, nu hangt de sleutel schuin aan je bos, zelf maar een gat in geboord, maar daar kunnen ze bij MR-beveiliging niets aan doen die krijgen het ook zo aan geleverd

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders