Makkelijk bestellen snel in huis

Eenvoudige website snelle service na fout in adres telefonisch contact en goede nazorg dmv terugbellen actie alles keurig opgelost.

Goede website. Correcte levering

De instructies op de website waren duidelijk en eenvoudig op te volgen. De levering was correct.

Probleemloos

Helder bestelproces, snelle en correcte levering.

Communicatie kan beter

Door mijn fout had ik verkeerde cilinders besteld, direct gemaild, maar helaas had de order en de mail elkaar gekruist. Netjes retour label ontvangen, alleen de communicatie daarna kon beter. Na mailen en bellen bleek 1 van de maten niet op voorraad te zijn, had het netjes gevonden om daarover geïnformeerd te worden. De kwaliteit is zoals altijd super.

Goede snelle levering

Vandaag besteld, de andere dag geleverd. Met handtekening! Dus veilig.

Prima. Service goed, nog aanpassingen gedaan.

Na de bestelling nog wat aanpassingen gedaan. Alles in 1x goed gegaan.

Besteld bij verkeerde categorie.

Mijn bestelling kwam maar niet binnen bel op een zaterdag vriendelijk te woord gestaan en maakte excuses dat mijn bestelling er niet was gecorrigeerd. Alsnog opnieuw geplaatst en wordt meegedeeld dat de bestelling as dinsdag geleverd wordt bij een PostNL punt. Prima verlopen alleen nu Geld Ontvangen ( € 108,23 factuur d.d. 1 april)van de gecorrigeerde factuur, mail gestuurd geen antwoord. MvGr Erik S

Geweldige service

Mijn ervaring is een uitstekende service. Ook bij een door mij gemaakte fout geen probleem met omruilen. Helemaal tevreden

Goede service.

Snel geleverd en volgens afspraak

Weekend besteld? Maandag in huis. Keurig verpakt en precies wat ik had besteld, namelijk een set van 2 M&C Condor cilinders.

Vlotte levering, duidelijke track & trace.

Vlotte levering van bestelde specifieke Conor sleutels

Goede klantenservice en levering

We werden keurig gebeld dat het een dag later zou komen; zeer fijn. Verder prima levering

Snelle levering en goede service

Het is een top bedrijf waar service hoog in het vandaal staat. Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord. Tevens kun je gemakkelijk cilinders of sleutels los bijbestellen.

Prima service, sleutel was snel binnen! En werkt naar behoren

Prima service en communicatie

Meerdere cillinders besteld en werden keurig de volgende dag geleverd. Helaas werd er 1 cillinder in de verkeerde afmeting geleverd dan besteld. Ook hierover goede communicatie gehad en werd netjes op de hoogte gehouden. Volgende keer bestel ik hier weer en adviseer binnen mijn contacten om dit hier ook te doen.

Van goed advies tot Zekerheid

Advies ingewonnen over aanschaf van een slim slot en een aantal cilinders. Overgegaan tot bestellen wat gemakkelijk en met meerdere opties snel te doen is. Keurig verpakt en snel ontvangen met een leuk extraatje! Na de vele duidelijke filmpjes gezien te hebben op de website moest het plaatsen van de cilinders wel lukken. Dat viel een beetje tegen door een eigenwijze kerntrekbeveiling op het huidige beslag waardoor de cilinder te groot leek. MC cilinders gaf aan dat ze eventueel de cilinder gingen aanpassen als het niet ging lukken en dat het opgelost ging worden. Met wat extra info en doorzettingsvermogen is het gelukkig gelukt zonder aanpassingen aan de cilinder. De geboden hulp en de eventuele benodigde aanpassing zeggen veel over de service en waar men voor staat. Ik ga nu sparen voor een keypad en tot de volgende bestelling Jordan en Marcel.

Gewoon goed.

Goede producten. Snelle levering. Goede aftersales.

goede service

goede service, helaas was ons product niet meer leverbaar, maar er is meegedacht naar een oplossing

Goed advies

Ik heb een fijne ervaring met dit bedrijf, Werd deskundig geholpen met mijn cilinders die ik nodig had. Zou zeker MR beveiliging aan recommanderen.

Levertijd klopt niet bij nabestellen

Donderdag besteld. Pas dinsdag geleverd na diverse telefoontjes. Eerst met diverse mededelingen dat dit soort cilinders via de fabriek gaan. Uiteindelijk kon het toch ineens op dinsdag door hunzelf gemaakt worden. Die dag ook nog geleverd met extra oliepen maar het verhaal klopt gewoon niet. Tevens zijn ze gewoon te duur. Extra cilinder bij ***** besteld. Die leverde wel de volgende dag. Scheelt ook nog eens ** euro. Dus. Duurkoop en ook nog eens 5 dagen te laat

Snelle nabestel service maar kreeg andere kleuren sleutels dan origineel

Nabestelling van sleutels verliep goed maar nu ik niet de kleuren kon aangeven ging ik er vanuit dat ik bij nabestellen zelfde als eerder kreeg. Nu kreeg ik 2 verschillende kleuren.

Snelle levering en prettig contact.

De levering was snel en keurig verpakt. Na de levering bleken de sleutels niet te passen vanwege braampjes die nog aanwezig waren. Na overleg met de leverancier deze verwijderd waarna het probleem was opgelost.

Beetje teleurgesteld

Op de website staat voor 23:59 bellen is volgende werkdag of Zaterdag in huis. Vrijdag 10-03-2023 om 19:00 heb ik een bestelling gedaan. Het is nu Maandag 13-03-2023 en ik heb de bestelling nog niet thuis,ook de track & trace code heb ik nog niet en na een telefoontje plegen (wat afgelopen Zaterdag 11-03-2023 ook niet is gelukt ondanks dat dat wel op de website staat vermeld) heb ik ook nog niets van de 'uitstekende' service mogen genieten.

Heel snelle levering en bijzonder goede service.

Een foutje van mijn kant werd door de service afdeling erg snel en heel prettig hersteld.

Goed geholpen en solide cilinder

Twijfelde over maat en vóór de bestelling gebeld. Deskundig geholpen. Na gesprek nieuw cilinderslot besteld en zojuist ingebouwd. Prijs was scherp, website duidelijk. En wat me achteraf opviel, bij het bellen werd geen enkele druk uitgeoefend om ook daar te bestellen. Kreeg gewoon antwoord op al mijn vragen, heel klantgericht.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders