Goed vindbaar als je weet wat je zoekt, en concurrerende prijs.

Ik was bekend met M%C sloten en wis dus wat ik zocht. Dit bedrijf heeft een duidelijke website, verzend snel, is concurrerend geprijsd. Dus ja zou het een ieder die iets dergelijks zoekt aanbevelen.

Goed contact & snelle levering

Prettig geholpen en de medewerkers dachten goed mee!

Snele levering

Op zondag besteld maandag avond in huis. Website is duidelijke en bestellen ging soepel en snel.

Klantenservice, product, levering, alles TOP

Eerst gebeld met MR beveiliging voor een vraag over de sleutels. Perfect afgehandeld. Toen gelijk besteld en de volgende dag 4 nieuwe sleutels in huis! Echt top, geen andere woorden voor. Ik ga nooit meer ergens anders sleutels bestellen.

Prima kwaliteit

Snelle levering en dat is altijd mooi. Ik moest ook van twee deuren de sloten laten vervangen. Mijn slotenmaker zei dat dit moeilijk betere cilinders had kunnen vinden. Helemaal tevreden.

Heel betrouwbaar.

Makkelijk te bestellen, vlotte service.

Top cilinders!

Cilinders en service zijn top! ‘S avonds laat besteld, de volgende dag al in huis, zelfs nabestelde maatwerk cilinders! Puntje van verbetering, de cilinders even smeren voor verzending. (Of stuur een sample van de cilinder servicepen mee)

Super degelijk slot

Super degelijk slot, spijtig dat de sleutels zo groot zijn. We moeten ons vast vliegenraam aan de deur verplaatsen om de sleutel te kunnen gebruiken.

Supersnel geleverd

Een extra sleutel besteld op zondagavond. Op maandagavond al geleverd thuis gekregen. Netjes verpakt en prima kwaliteit. Helemaal tevreden.

TOP!

Top kwaliteit, snel bezorgd, goede site!

Satisfied

I ordered 4 cylinders and they arrived promptly. Then i discovered that i had mistakenly ordered the wrong size for one of the cylinders, so i sent an email to the customer service. I was initially worried that it was taking a couple of days to get a response but eventually they responded and they offered to either replace the entire product or give me a partial refund for the one cylinder that did not fit. I chose the later and a few days later i got my refund and for this i give a 5-star rating.

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering

Fijne website en snelle levering.

Heb een goede ervaring met me-beveiliging. De levering was zoals ze beloven. Prijzen van de sleutels zijn wel aan de hoge kant, maar dan heb je ook goede stevige sleutels.

Uitstekende sloten

Snel geleverd, duidelijke instructies

Erg tevreden over het totaal pakket

Advies op maat en zeer snelle levering

Goede snelle levering

Goed ben netjes en correct geholpen.

Had perongeluk van twee sloten de verkeerde maat opgegeven, is na telefonisch contact prettig en netjes opgelost.

DIT is service

Ik koop veel online en bezoek veel winkels en restaurant off-line en ik merk daarbij vaak op dat service hedendaags niet meer begrepen wordt. MR-beveiliging heeft mij zo aangenaam verast dat ik ze zou nomineren als nr 1 Service bedrijf waar ik het laatste jaar mee te maken heb gehad. Niet omdat men alles doet wat je vraagt, maar omdat men beschikbaar is, bewust bekwaam en een stapje extra zet voor een klant om ze goed van dienst te zijn. Daar valt door vele grotere bedrijven een voorbeeld aan te nemen.

Goede service. Snelle reactie en snelle afhandeling.

Extra sleutels werden keurig geleverd

De gemaakte bestelling is netjes geleverd, echter niet de volgende werkdag indien voor 23:00 besteld zoals de website vermeld. Tevens was de order van gelijke sleutels op de factuur gesplitst in twee delen

Top kwaliteit en snelle levering

De bestelling werd snel geleverd en was uitstekend van kwaliteit

Snelle levering en goede aftersales.

Had reservesleutels nodig op basis van certificaat. De bestelling werd snel geleverd (PostNL ophaalpunt) en een vraag na afloop werd adequaat beantwoord. Ook prijstechnisch concurrerend. Kortom: prima service.

Prima,

Besteld via internet en keurig volgens afspraak bezorgd

Snelle correcte service

Sleutels bijbesteld. De volgende dat keurig verzorgt in huis.

snelle levering en goed product

snelle levering en goed product

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders