Sluitplan besteld en binnen 7 dagen in huis

Sluitplan besteld welke ik binnen 7 dagen in huis had. 2 cilinders paste niet. deze gaan ze aanpassen. Zeer netjes geholpen.

Makkelijk goed en snel

Makkelijk te bestellen en snel in huis. Top kwaliteit

Goede duidelijke website

Gemakkelijk uit te zoeken op de website, goede info. Gemakkelijk te bestellen.

Heel goed!

Zeer goede ervaring. Duidelijke en overzichtelijke website en goed op de hoogte gehouden van de levering. Bovendien scherp geprijsd. Prima!

Klantvriendelijk. Meedenkend. Komt na wat er gezegd wordt, dus echt voor 23:59 uur besteld morgen in huis. Kwaliteit spullen.

Alvast een perfecte levering op tijd. Dank U !

Altijd een beetje bang afwachten als je de eerste maal online een bestelling paatst van waarde. In dit geval bij deze winkel alles perfect gelopen. De dag voordien in de namiddag besteld, en binnen de 24 uur geleverd ! En dit naar Belgiëland ! Geeft vertrouwen voor volgende bestellingen.

Vandaag besteld, morgen in huis! Het klopt!!

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Over het algemeen geweldige ervaring. De mensen die ik sprak waren vriendelijk en behulpzaam, en de levering was snel.

Duidelijke website, goede en snelle levering

Cilinder was kapot. De cilinder konden we snel en zonder sleutels nabestellen. 2-dagen later cilinder in huis. Enige minpunt is dat op de geleverde cilinder nergens een code staat om te achterhalen of het de juiste cilinder betreft. Dit kun je alleen checken door de sleutel erin te doen...

Superservice!

Ik wilde graag mijn cilindersloten vervangen. Met de uitleg en het filmpje is dat een fluitje van een cent en weet je precies wat je moet bestellen. Na het bestellen zeer vlot geleverd.

Snelle levering van de sleutels.

Via de site een foto kunnen oploaden van het pasje met daarop het nummer wat past bij de sleutels. Twee dagen later werden de sleutela afgeleverd, dik tevreden.

Goede en snekke service

Had hier nieuwe cilinders besteld omdat de oude niet goed meer waren. Had voor de oude net nieuwe sleutel besteld deze werd zonder problemen opnieuw gemaakt voor de nieuwe cilinder

snel

zeer s elle reactie en levering!

Kwalitatief perfecte cilinders met uitstekende leverancier

Via een kennis vernomen dat Mac-cilinders van topkwaliteit zijn en de sleutels robuust en dubbelzijdig te gebruiken. 4 cilinders besteld. Wel prijzig maar waar voor je geld. Pakket met goed verpakte cilinders, sleutels, raamstickers en speciale olie. Helemaal blij!

Kwalitatief perfecte cilinders met uitstekende leverancier

Ik ben professioneel , via internet , en snel geholpen .

Bij de nabestelling van 8 sleutels voor 3 bestaande sloten ben ik vakkundig en snel geholpen . Voor één ouder slot , dat niet meer geproduceerd werd ,is mij een keurig alternatief geboden voor een aanvaardbare prijs .

perfecte service

nadat ik een bestelling had geplaatst bleek ik toch een extra cilinder nodig te hebben. dat is prima en perfect opgelost.

Beste cilinders op de markt, en service is ook uitstekend. Krijg regelmatig een kortingsbon bij mij bestelling en ze hebben een cilinder omgebouwd toen ik er 1 verkeerd bestelde.

Uitstekende service

Duidelijke site met de juiste informatie om een keuze te maken. En de snelle levering is heel fijn. Zeker als je geen passende cilinders hebt voor je deuren.

Snel en goed

Nadat ik de bestelling had gemaakt zijn de 4 cilinders en 8 sleutels de volgende dag al door mij ontvangen. Alle sleutels werken perfect op alle sloten.

Snel en goed

Veilig en betrouwbaar

Wij hebben al meerdere keren cilinders besteld bij M&C cilnders Die werden netjes optijd geleverd nooit problemen. Deze keer had ik een foutje gemaakt gebeld met de helpdesk daar werd ik netjes en vriendelijk te woord gestaan en mijn foutje netjes hersteld waarvoor dankjewel. Dus al met al een hele betrouwbare leverancier . Ga zo door!!

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders